Linch
|
Živjo. Da se oglasim po dolgem času :) Tudi jaz še spremljam, berem večkrat, le oglasim se ne, na fb pa ne bom pobegnila :) Tut jaz proti koncu 19t in kooomaaaaj čakam morfologijo, res je smotano, ker tolko časa ne veš nič kako in kaj je z malim .. še skoraj 14 dni ... ker je moja prva nosečnost, nevem ali že čutim kaj otročka ali ne, fuuul si želim da bi ga, pa zdi se mi da so neki občutki, ki bi lahko bilo to, ne upam pa preveč pričakovat, bom že vedelea ko bo res to to ali? Včasih čutim podobno kot pri M krčih, včasih kot neko žgečkanje, to bi lahko bilo to kajne? Se pa bojim, da je le prebava, ki mi kar lepo nagaja... pridejo dnevi ko sem zaprta, da vse boli, pa dnevi ko je ravno obratno ... ampak bomo uredili upam... Za spol tudi midva ne bova vprašala, imena pa so že približno določena, sva pa rekla, da je še dovolj časa, če si premisliva :) S kupovanjem opreme se še ne ukvarjam, veliko bom itak dobila od doma, je vsega polno, zdaj je za naju bolj aktualna stanovanjska problematika ... le voziček sem rekla da bom pa svoj kupila, pa naj bo kar hoče, gledam tele komplete 3v1, ki so okrog 250€, mislim da bi kar moglo bit? Me pa še nekaj zanima, če ima slučajno katera izkušnje ali pa se ukvarja kaj s tem oz. se je. Sem študentka (zadnji letnik, izkoristila bom absolventa, potem pa če bo res nujno lahko podaljšam, čeprav si želim hitro magistrirat, da gremo naprej v boje na trg dela ;) ) in trenutno delam v proizvodnji preko napotnice, dobivam tudi državno štipendijo. Ker potem ne bom več delala, bo en dohodek manj, je pa res da bo starševski dodatek plus štipendija pa bo nekako .. Me pa zanima kaj menite, ali bi se bolj splačalo obdržati status, imeti štipendijo itd., ali bi bilo bolje se v proizvodnji poskusiti dogovoriti da me za ta čas zaposlijo in dobivam porodniško? Verjetno bi bila večja kot štipendija, klub nizkim, minimalnim plačam.. Se mi zdi da bo en kup dela tut s temi papirji .. ampak ja, vse to je sestavni del oblikovanja nove družinice v novem domu, komaj čakam, kljub vsemu! :) Lepo se imejte :)
|