|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2017
15.2.2017 11:09:17   
Manca83
Punce pozdravcek se od mene.
Zame je to tretja nosecnost, vendar cisto nic drugace kot prva. Komaj cakam na preglede (prvega smo opravili) in pa komaj cakam, da bom ponosno razkazovala trebuscek. Komaj pa seveda tudi cakam prve brce, to je res neverjeten obcutek. Vcasih se mi zdi, kot da ze nekaj cutim, samo se mi zdi, da gre samo za napihnjeno crevesje. Je katera od vas ze kaj zacutila? Se bom pa zdaj prvic verjetno odlocila za epiduralno, je bilo prevec hudo v prvo in drugo. Se se katera za to zanima in kam imate namen it rodit? Bodite lepo, se kmalu spet tipkamo user posted image

(odgovor članu Član123)
Neposredna povezava do sporočila: 401
15.2.2017 11:21:12   
Tara9
Član123 čestitke za uspešno opravljeno nuhalno in super rezultat. Uff kje sem še jaz, še en teden do prvega pregleda šele. Sicer pa čim več tako lepih novic za vse.

Manca83 jaz sem rodila z epiduralno. Po 3.flaši umetnih popadkov in neodpiranju nisem več mogla in sem prosila za EA. Jaz imam z njo super izkušnjo in sem ravno včeraj možeku razlagala, da jo bom v drugo takoj vzela, ne bom nič čakala, da postane grozno. No, upam, da bo dovolj časa seveda user posted image .

Ena je Mili Lomšek spominjala. Jaz sem bila pri njej že 2x na pregledu, tako v prvi kot drugi nosečnosti, pa mi je ubistvu čisto ok ženska. Na nuhalni je nisem imela, ampak na navadnem pregledu je bilo ok.

(odgovor članu Manca83)
Neposredna povezava do sporočila: 402
15.2.2017 11:23:48   
Manca83
Tara9 a res, mas ok izkusnje. Kje pa si rodila? Mislim, da v LJ niso dezurni anasteziologi 24h na dan ali se je to vmes ze kaj spremenilo?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 403
15.2.2017 11:28:36   
Tara9
Manca rodila sem 2 leti nazaj v Lj. Anasteziolog je sedaj 24h prisoten. Sama sem rojevala v nedeljo in ni bilo nobene krize, dobila takoj, ko sem prosila. Nekatere so ful proti EA, meni je bila pa res super. Čutila sem popadke, čutila sem kdaj je čas za istis, ni taka blokada, da ne bi ničesar čutil. Se je pa bolečina za kar nekaj stopinj zmanjšala. Ja, bolelo je vseeno, ampak vzdržno. Skratka, moja izkušnja je res super.

(odgovor članu Manca83)
Neposredna povezava do sporočila: 404
15.2.2017 17:14:41   
SleepingBeauty
Clan123 user posted image bravo za nuhalnouser posted image jaz ze odstevam dneve - se 6 dniuser posted image

Punce kako se ve spopadate z glavoboli?
Do sedaj sem bila "srecnica" in sem pokasirala vse nosecniske dobrote (od celodnevnih slabosti, vrtoglavice, slabe prebave, zgage, nespečnost,..) no danes se je vsemu pridružil se neznosni glavobol. Sem mislila da bo pomagala kava,pa ni; pa sem sla odspat dopoldne za dve urci, pa ni nic pomagalo; sem cez cel dan ogromno pila, pa ni nic bolje...zadnja resitev je da vzamem tablet. Kako si ve pomagate proti glavobolom?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 405
15.2.2017 19:52:52   
Kinder123
Član123, bravo za nuhalno in dobre rezultate. 👍 Komaj čakam ko jo bova tudi midva imela in bo imel moj tudi možnost videti in bo mogoče tudi mal bolj uvidel no mislim začutil da se nekaj res dogaja. 😉 Še 3 tedne.. aaa😵

A glavoboli so del nosečniških težav? Mene tudi zdele že dva dni boli, pa sem mislila da sem tok utrujena, nenaspana oz. da se me kaj loteva. Ker mi še malo iz nosa teče pa mal imam težke noge.
Punce, bodite v cvetju 🌸 in čim manj težav! 😉👍

(odgovor članu SleepingBeauty)
Neposredna povezava do sporočila: 406
15.2.2017 20:00:19   
annnaa
Ooooo super Član123 za nuhalni pregled! Sem vesela zate!

Jaz bom s coticami počakala do nuhalne, potem pa bom sigurno kaj kupila. Čeprav imam kar nekaj nevtralnih cot še od hcerke. Pri njej sem že pri nuhalni zvedela za spol.

Jaz vzamem lekadol, če mi res nič druga ne pomaga (spanec, voda).

(odgovor članu Kinder123)
Neposredna povezava do sporočila: 407
15.2.2017 20:14:15   
LoniBoni
Cveti marjeti, še manj kot en dan naju loči od pregleda. Jaz danes že cel dan živčno postopam po hiši in premikam stvari po policah in čakam....
Glede slabosti - meni je najbolj pomagala "sea band" zapestnica, sem kar srečna, da ni bilo potrebno kupovati česa novega :).
Vidim, da je bilo kar nekaj govora o dopustih. Jaz za prvi maj razmišljam, da bi šla kam z avionom (krajši polet, do 5ur). Ima katera izkušnje s tem?

(odgovor članu Manca83)
Neposredna povezava do sporočila: 408
16.2.2017 5:59:32   
Cveti marjeti
LoniBoni evo pa je prišel dan D user posted image Jaz že ne morem več spat in komaj čakam, da bo ura 8.30. Upam da bova super zrihtali...poročaj, kako je šlo user posted image

(odgovor članu LoniBoni)
Neposredna povezava do sporočila: 409
16.2.2017 9:17:12   
Jtjj
Hoj hoj, javita se, ko bo pregled za vama. Imam kar metuljčke, ko pomislim na ponedeljek, ki prihaja, vajina neučakanost pa me je naredila še bolj nestrpno :)
Držim pesti, da bejbiji pridno rastejo user posted image

(odgovor članu Cveti marjeti)
Neposredna povezava do sporočila: 410
16.2.2017 9:48:17   
bincii
oooo punce drzim pesti da bo vse kot mora biti....tiste ki ste ze 11-12t nosece vam je se slabo?

jst bi vas rada nekaj vprasala moja sestra je mela 7.1 ZM test je bil pozitiven 5.2 ima redne m na 28 dni
vceraj 15.2 pregled ki pa se ni videlo utripa in ji je rekla da je noseca 4t in ji je dala materinsko knjigo in določila PDP 14.10 men je to čist mim ce ne vidi utripa in določi PDP
po izracunih da ji je dala datum 14.10 bi mogla bit ze 6t noseca...
imama pa glih 4tedne narazen rok poroda user posted image user posted image

(odgovor članu Jtjj)
Neposredna povezava do sporočila: 411
16.2.2017 11:04:00   
souldancer
Hoj. Evo, jaz sem z nuhalne ,dete mi je pomahalo :) <3 . SPol nisem vprašala, bo tudi v 3. presenečenje, da ne prekinemo tradicije;) Sem imela pa obakrat pravilen občutek, tokrat se mi zdi, da bo punčka...bomo pa videli septembra:)
Glavoboli...mene je ravno včeraj zvečer ulovila grozna migrena. Čez dan smo se še s tamalima vozili s kolesi, super je bilo...pol pa zvečer, kot da bi mi kdo možgane rezal...res grozno. Sem še danes čisto adijo...
Ena je spraševala za slabosti - meni že dober teden, ali pa kar 2 tedna ni slabo. Sem pa točno 12t. Saj mine, brez skrbi :) IN potem pride res lepo obdobje, drugo trimesečje je zakon....
uživajte in vse dobro z vašimi piščančki :)

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 412
16.2.2017 11:11:30   
sonce2017
Tudi meni (sem v 11. tednu) že par dni ni več slabo. Potrkam na les, da se slučajno ne bo vrnilouser posted image

(odgovor članu souldancer)
Neposredna povezava do sporočila: 413
16.2.2017 11:57:10   
Cveti marjeti
No pa sem tudi jaz s prvega pregleda.....videla sem najinega sončka...srček bije in zaenkrat je vse ok. Čakam še na izvide krvi in vode...imam pa sedaj pregled šele 13.4. tako da se bo vleklo...no vmes še na nuhalno pa bo minilo user posted image

(odgovor članu sonce2017)
Neposredna povezava do sporočila: 414
16.2.2017 11:57:55   
annnaa
Bincii, kdaj pa ima naslednji pregled? Ponavadi ga dajo čez en teden, če se srčka ne sliši. Držim pesti, da je vse OK. Moja hčerka je tudi bila v 8 tednu še ful majhna, kot plod in mi je dala ful kasneje PDP, potem pa je hitro začela rasti in je bila primerno velika glede na ZM! Včasih malo komplicirajo ginekologi glede teh mer in krivulj rasti.

Super souldancer za nuhalno! user posted image Dobra si, da ne pofirbcaš za spol. Jaz se ne bi mogla vzdržati, hihi. Bi na ultrazvokih sama vohunila za lulekom user posted image

(odgovor članu sonce2017)
Neposredna povezava do sporočila: 415
16.2.2017 12:56:22   
souldancer
aja, midva bova danes povedala otrokoma, da dobimo dojenčka :) to bo vriskanja :) razmišljam, da jima bom pokazala sliko iz UZ in jih snemala, ko bosta ugotavljala kaj je to:)

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 416
16.2.2017 12:59:53   
Cveti marjeti
Očitno bom jaz med zadnjimi, ki bomo rodile septembra...meni je dala rok 28.9. tako da se zna premaknit v oktober..no bo nuhalna bolj natančno pokazala...ampak bom kar pri septemberkah ostala user posted image

(odgovor članu souldancer)
Neposredna povezava do sporočila: 417
16.2.2017 13:14:04   
LoniBoni
Hej,
tudi jaz že iz pregleda :), vse bp, malo so mi zamaknili rok, a še vedno ostajam septembra - DPD po UZ je 27.9.. Naslednji pregled imam 22.3., vmes pa še nuhalno. Moja gin. še nima licence za nuhalno, zato je rekla, da lahko pridem k njej na pregled, kateri bo potekal enako kot nuhalna (22.3. je datum, pri katerem naj bi imela že izvide), naslendji pa 12.4. :).
Moj piščanček je sedaj velik 1,8cm, velikost je primerna 8t in 1d.
Že komaj čakam naslednji pregled :)

(odgovor članu Cveti marjeti)
Neposredna povezava do sporočila: 418
16.2.2017 13:26:18   
annnaa
Čestitke vsem za prve preglede user posted image !

Jaz imam pa filing, da bom avgusta rodila.

Že veste kakšne imate vrednosti sladkorja v krvi? Jaz imam jutri diabetologa, sem se zdaj 5 dni čuvala, da nisem jedla nič sladkega. Upam, da bom imela pod 5.1! Jutri popoldne si pa privoščim eno sladko torticouser posted image !

(odgovor članu LoniBoni)
Neposredna povezava do sporočila: 419
16.2.2017 13:36:59   
Cveti marjeti
LoniBoni čestitke :) moj pa je velik 1,5cm user posted image . Res zanimivo, da imam jaz šele tako pozno pregled...kako je oz.je bilo pri vas ostalih?
Jaz sem dala danes za sladkor in toksoplazmozo...ne vem pa kdaj izvem izvide? Verjetno samo pokličejo če kaj ni ok al kako je to?

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 420
16.2.2017 13:37:14   
2cuftici
Pozdravljene. Jaz sem v 12.tednu in nič ne kaže, da bi slabosti kaj ponehale. Prej nasprotno user posted image Prvič so trajale do 17.tedna. Glede epiduralne pa, jaz sem jo prvič imela in mislim, da jo bom imela tudi zdaj. Imam super izkušnje.
Imela sem samo testno dozo, saj sem se z umetnimi in epiduralno v 3/4ure potem odprla preostalih 6cm in rodila takorekoč popolnoma brez bolečin. Res pa je, da nisem imela občutka za potiskanje in mi je dr pomagala s tem da mi je protiskala na trebuh. Ampak se ne spomnim, da bi me to kaj bolelo.
Nuhalno imam 24.2. in sem zelo nestrpna user posted image

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 421
16.2.2017 13:57:47   
Kinder123
Ojla punce,.. jaz sem imela kri 5.2 in sem jo mogla še enkrat dat. Upam da bo sedaj manj.
Jaz po parih dneh pokličem gin.kakšni so rezultati. Me ni nič klicala. Nevem pa kako je drugje.

Punce, a če bi se vas kaj lotevalo bi vzele lekadol + C? Ali ste jemale kaksne tablete če je bilo kaj?!

(odgovor članu 2cuftici)
Neposredna povezava do sporočila: 422
16.2.2017 14:02:45   
Semsije
Superca za vse preglede.user posted image
Jaz sem pa malo oblezala, slabost, glavoboli, sem kot cunja. V prvi nosecnosti kot da ni nic, v drugi rahle slabosti, zdaj bom pa ocitno izkusila "vse lepote" nosecnosti. Hehe

Morje..mi gremo v sresi julija za 10 dni, v Istro tko da dalje letos ne bomo sli smo nasli cudovit koticek blizu in nam odgovarja.

Drugace se pa moj heca glede hrane; da sem postala vegetarijanka. Ker mi res vse meso smrdi..salame fuj. Hladilnika odpret ne smem. Ampak ne dvomim, da bo minilo.user posted image

(odgovor članu 2cuftici)
Neposredna povezava do sporočila: 423
16.2.2017 17:08:39   
andi0711
Meni tudi tako s hladilnika smrdi, da groza user posted image se spomnim, da sem v prvi nosečnosti mislila da, da je nekaj pokvarjenega not in ga je mogla mami spucat, ampak smrdelo je še naprej user posted image Smo potem ugotovili, da to samo meni smrdi. Tudi sedaj je tako, sem tudi prvo mislila da, da je kaj pokvarjenega, potem sem se spomnila, da je to nosečnost. Mleko vzamem od strani in hitro zaprem, z njega pa jem samo maslo in marmelado user posted image saj bo minilo. Meni je sicer najbolj slabo proti večeru, sem pa čez celi dan utrujena in zdelana.

Jaz mam NS komaj 13.3. tako, da bomo do takrat že lepo zrasli. Se mi pa že pozna v trebuhu, sem ravno danes hodila neke hlače kupovat za k uniformi, saj mislim, da svojih hlač v službi ne bom mogla več dolgo nositi. Saj nisem našla nič pametnega.

< Sporočilo je popravil andi0711 -- 16.2.2017 17:10:36 >

(odgovor članu Semsije)
Neposredna povezava do sporočila: 424
16.2.2017 18:44:02   
vijolica8
Pozdravljene.
Sem nova na tem forumu, moram pa priznat, da redno spremljam vaše objave, zato se mi zdi prav, da se vam tudi sama pridružim. To je moja prva nosečnost, trenutno sem v 12 tednu nosečnosti :) PDP imam 1.9. 2017, NS pa me čaka že naslednji teden, 21. 2., sem že zelo nestrpna :) trenutno se soočam s padcem imunskega sistema, zato me zanima kako okrepiti imunski sitem, kako ste se ve s tem soočale, je še katera v podobni situaciji? pred dvema tednoma sem se prehladila in še do danes ni bistvene spremembe. Polen nos, utrujenost, glavoboli. Včeraj pa sem dobila še herpes, danes se je pričel delati še eden. Moram reči da je vse skupaj zelo nadležno, naj povem še to da se zaposlena v vrtcu, kjer sem vseskozi obkrožena z okužbami. :/ Saj si kuham čajčke, pa limona, se trudim pojesti čimveč sadja in zelenjave, kaj drugega bi lahko še preizkusila?

(odgovor članu andi0711)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?