|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2017
20.2.2017 10:30:10   
andi0711
Pozdravljene.

Pri nas nič novega, trenutno na dopustu v počitniških dneh. Zanima me glede NS ali boste šle samo na NS ali tudi na DHT (dvohormoski test)? meni je g razložila, da je NS 60% skupaj z DHT pa je 90% .. sedaj pa ne vem kako se odločit. Ve katera kaj več o tem?

(odgovor članu Član123)
Neposredna povezava do sporočila: 451
20.2.2017 10:49:21   
Spelcaa10
Pozdravljene Septemberke!🙂 Tudi jaz sem se vam pridružila. Jaz bom prvič mamica in upam da bo vse vredu. Komaj čakam na prvi pregled v sredo. Imela sem že marca datum za ivf, ampak je na srečo uspelo malo prej. Sicer pa še ne dojemam... 😊

(odgovor članu andi0711)
Neposredna povezava do sporočila: 452
20.2.2017 10:58:17   
Cveti marjeti
Najprej hvala za vse nasvete glede bazena...bom probala res čim manj komplicirat in uživat v vikendu...pač bolj po penzionistično :)
andi0711, jaz bom šla samo na nuhalno, če pa bo nuhalna pokazala slabe rezultate pa bom razmišljala še o dht...sama sem mnenja, da nas te stvari samo še bolj psihirajo med nosečnostjo, zato se bom probala temu izognit in maksimalno uživat....itak pa kar nam je namenjeno tako tudi bo...

(odgovor članu Spelcaa10)
Neposredna povezava do sporočila: 453
20.2.2017 10:59:06   
annnaa
Čestitke Spelcaa10 user posted image Dobrodošla med nami!

andi0711, jaz sem v prvi nosečnosti delala DHT, zdaj ga pa ne bom. Bom vidla kakšni bodo rezultati NS. Mi je ginehologinja med vrsticami rekla, da naj ne komliciram preveč s temi rpeiskavami. Tako da ne bom!

Neposredna povezava do sporočila: 454
20.2.2017 11:49:20   
Tara9
Jaz se pri prvi nosečnosti še doma nisem upala kopat, v smislu, da bi si kopel naredila, res sem paničarila na vsakem koraku. Tokrat res poskušam bit maksimalno skulirana.

Annaa imaš prav, bom najbrž res pri Pušenjaku delala NS. Nimam še datuma sicer, ker čakam ta prvi uradni pregled. Pismo imam res pozno, 11. teden začenjam v petek. Še dobro, da sem šla prej na samoplačniški UZ.

No, jaz sem pa v prvo delala samo NS, zdaj sem se odločila za oboje. Sploh ne vem zakaj. Res pri vsem veliko manj kompliciram, ampak za DHT pa sem se odločila. V petek dam kri in se naročim na nuhalno, da bodo potem tam rezultati obojega hkrati.

Cveti marjeti tak je tudi moj moto, kakor je namenjeno tako bo, zato se je škoda sekirat v naprej. Sicer pa itak bo vse ok, septembra bo polno dojenčkov user posted image

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 455
20.2.2017 11:58:41   
Član123
andi0711, jaz sem šla tudi na DHT, mi ni žal. Daje malo boljše rezultate (kot so že predhodnice povedale, ni 100%).
Spelcaa10, čestitke za uspeh - jaz sem bila v IVF, ni bilo problema, ampak vseeno je tako dosti lepše (pa seveda manj obremenjujoče za telo).

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 456
20.2.2017 13:56:22   
bincii
hoj punce....

Evo vstopam v 11tuser posted image slbosti glavoboli težave z želodcem to vse me pesti poleg tega imam občutek pekoče nožnice izcedka nimam ali mislite da bi mogla it na pregled?
NS imam 7.3- potem pregled 14.3
DHT -bom vprašala gin. na NS kaj bo ona povedala...
Ali se je katera ze zredila?

(odgovor članu Član123)
Neposredna povezava do sporočila: 457
20.2.2017 15:40:57   
Linch
Hvala za vse odgovore glede glavobola, vidim da nas ima veliko podobne težave .. čez noč me je glavobol zapustil, sem se vsa srečna zbudila zjutraj pa čeprav ob nadležni budilki ob 5h user posted image
Kar se pa tiče problemov s slabostjo in želodcem, tudi jaz sem popolnoma drugačen jedec zadnje mesece, ker pač moram biti ... velik kos nutele vsako jutro je le še spomin, zdaj komaj pospravim en košček kruha vase.. Prav tako pa pazim da nisem nikoli reees lačna, ker se je parkrat zgodilo da nisem mogla jest takoj ko sem postala lačna, potem pa sem cela zlakotnena prišla do hrane in je šla po hitrem postopku v školjko .. zato imam zdaj ves čas kak prigrizek sabo, pa vse ostane v želodčkuuser posted image Končno verjamem da je bolje več malih obrokov, kot par večjihuser posted image

Zame je prvič in zaenkrat mislim da bom šla le na NS (komaaaj čakava, še 10 dni...), če le ne bo tak rezultat da bi morala še kaj dodatnega ...

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 458
21.2.2017 7:46:12   
Tara9
Jutro,

evo tudi jaz danes brez glavobola, je šlo brez Lekadola. Več vode spijem, kot sem predvideva, je v tem problem. Bom zdaj bolj pridna in veliko pila user posted image . Moje slabosti se pa res iz deva v dan bolj umirjajo. Ne smem bit preveč lačna, enako kot ti Linch, več manjših obrokov in je vse ok. Zjutraj, ko se zbudim mi je rahlo slabo, ampak zdaj takoj zajtrkujem, ker nisem nikoli in je potem super.

Jaz se nisem še zredila in upam, da se še nekaj časa ne bom. V prvo sem prehitro začela kg nabirat in je šlo z lahkoto potem do plus 18. Tokrat je želja in cilj malo manj.

Včeraj je tamala zakuhala, jo je mož okužil, je bil prehlajen med vikendom. Zdaj pa upam, da se jaz izognem. Do zdaj sem vsak njen prehlad pokasirala, ko bi vsaj to rundo uspela ubežat user posted image

(odgovor članu Linch)
Neposredna povezava do sporočila: 459
21.2.2017 7:59:41   
souldancer
hej hej :)
Mene so pa slabosti HB čisto minile...tudi na splošno imam več energije - vsak dan naredim jogo, grem na daljši sprehod itd. Zredila se še nisem, se mi pa že pozna trebuh. Če ne bi bilo bunde, sigurno ne bi mogla več skriti. Se spomnim,da sem v prvo takooo čakala, da bi se mi poznalo, pa pred 20. tednom skoraj ni bilo kaj videti...zdaj v 3. se mi pa že v 13. pozna:)

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 460
21.2.2017 8:19:31   
annnaa
Meni se tudi buši že pozna, pa zizike rastejo (je moj dragi navdušen), kako se pa redim pa ne vem, ker nimamo tehtnice doma. Bom samo pri ginekologinji spremljala kilograme. Sem pa štartala s 3 kilogrami več, kot v prvi nosečnosti. Meni je tudi fajn, da je tak čas v letu, da nosim bundo in še ne sumijo vsi, da sem nosečauser posted image .

Glede hrane, meni tudi paše več obrokov, ampak ti niso vedno majhni, hihi. Ob 18h jem večerjo, pa sem ob 21h spet tako lačna. Ponavadi pojem kar banano takrat, mi da občutek sitosti. Pri diabetologu so mi dali primer kosila: dva kuhana krompirja, ribo in pol krožnika blitve. Halo? Po takem kosilu, bi jaz bila spet lačna čez eno uro, hihi.

(odgovor članu souldancer)
Neposredna povezava do sporočila: 461
21.2.2017 10:20:16   
SleepingBeauty
Hej punceuser posted image
Koncno je prisel dan nuhalneuser posted image samo se 8 ur moram počakati pa bo vse za mano. Stiskam pesti da bo vse vredu.

Tudi mene zadnje dni mučijo glavoboli...včeraj ni bilo nič od mene, danes pa ni nič bolje....a se še kar matram brez tablet. Veliko tekočine in pocivanje v temnem prostoru.

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 462
21.2.2017 14:59:41   
Jtjj
SleepingBeauty javi izid nuhalne.
Jaz bom pa čakala do tega pregleda še cel mesec...
Včeraj sem bila na pregledu in mi je gin. dala rok po ZM 4.10.2017, po UZ naj bi bil 1.10..
Ni upoštevala da sem imela krajše cikluse... Kakorkoli, meni je bolje tako, da ne bodo na koncu vsi pritiskali spet name kdaj že bo...
Tastareši bi še kar gnezdil v hotelu Mama in so ga potem prisilili, da je prišel med nas. Tako, da naj bo kar kasneje rok, da me bodo dr dlje pustili uživati v nosečnosti in ne bodo prekmalu strašili z umetnimi :)
Tako, da jaz se premikam med oktoberke, vam pa vsem skupaj želim vse dobro ;)

(odgovor članu SleepingBeauty)
Neposredna povezava do sporočila: 463
21.2.2017 17:32:42   
Spelcaa10
Jaz že odštevam ure do prvega pregleda, kjer bom zvedela v katerem tednu sem in kdaj bom imela datum, ker imam pco in si ne morem zračunati. Komaj čakam. Že sedaj sem živčna kaj šele bo ko bo prišel čas. Pa saj sem že nekaj časa malo prestrašena in nisem ravno pozitivna. Upam da jutri zvem dobre novice, potem me pa tako čaka še nuhalna...

(odgovor članu Jtjj)
Neposredna povezava do sporočila: 464
21.2.2017 19:07:35   
bincii
Spelca10 le pozitivno user posted image
Annna tud jaz startala+2kg tako da sem tud jaz bla v presnji nosecnosti+17kg
zdaj upam da cim bolj zdravo jem in manj kg predelam user posted image
trebuscek se mi ze pozna res bunda zakon...
Me pa ze tk mika kaj kupit zauser posted image ampak sem se odločila po nuhalni skočim v HM in kupim neko malenkostuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 465
22.2.2017 7:30:48   
Semsije
user posted image za vse preglede...ene ste mele ze nuhalno joooj kje sem sele jaz. :)

Trebuscek..meni se ne vidi, no je pa res, da imam mal zaloge, ki prekriva trebusne misice ;) bo ze

Angelsound...ma ktera ze v uporabi, ene baje tolk kmalunze najdejo srcek.jaz vem, da sem se v prejsnji nosecnosti lepo namucla no ampak v 12.tednu se je ze lepo slisalo

Slabosti...res malo malo so se pri meni omilile

Me pa zadnjic ena kolegica vprasa, kaj pa je z menoj, da imam nekako cisto drugacen obraz, da sem cisto nekaj druga. Joj eni imajo res ne vem kateri cut haha. No ampak se ne bova povedala, po nuhalni nekaterim..potem se pa tko novica siri, sploh ko bo hci izvedela :)

Kako ste/boste ve povedale starejsim sestricam/bratcem?

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 466
22.2.2017 7:40:46   
Tara9
Jutroooo,

še en dan potem pa končno tudi moj pregled. Zdaj sem pa celo malo živčna ratala. Upam, da mi ne bo jutri spet pritisk zrastel pri G. Tako me je v prvi nosečnosti hecal. Imam nizkega kot kura, na pregledih pa skoči od strahu user posted image .

Semsije jaz imam angelsound in sem ta teden našla srčka, v 10.tednu sem. Tudi v prvi sem ga našla v teh tednih.

Moja tamala bo zdaj komaj 2 leti stara in ji sicer že govorim o dojenčku, ampak ne vem kaj si ona s tem predstavlja user posted image .

Trebušček se je pa tudi meni kar na enkrat izbočil, ne bom mogla dolgo skrivat pomoje. Sicer mi vsi govorijo, da sem shujšala user posted image .

SleepingBeauty kako je bilo na nuhalni?

(odgovor članu Semsije)
Neposredna povezava do sporočila: 467
22.2.2017 8:12:45   
Cveti marjeti
Tara9 še malo pa boš videla svojega sončka user posted image ...bo pa potem do nuhalne šlo hitreje :)
Tudi meni vsi govorijo, da sem shujšala...pred nosečnostjo sem res dala dol kar nekaj kg, samo sedaj se mi pa že malce pozna trebušček, verjetno sem se zredila za kakšen kg, glede na to, da nimam jutranjih slabosti in bruhanja, pri hrani pa tudi malo manj pazim kot prej...res super da je tako obdobje, ko smo bolj oblečene in še lahko malo skrijemo svoje trebuščke user posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 468
22.2.2017 8:44:58   
Član123
Hej, sonce2017 in SleepingBeauty, čakamo vajino poročilo user posted image
Meni se je tudi prejšnji teden nekako čez noč izbočil trebušček, ker sem suha, je še toliko bolj opazen. Ta teden je bolje, ampak počasi ga ne bom mogla več skrivati. Naslednji teden povem v službi, upam le, da me vmes katera sodelovka ne razkrinka. Nosim pa po večini bluze, ki kar lepo zakrijejo povečan trebušček.
Sem pa začela jesti laneno seme (baje ima ogromno omega3), in pa seveda Elevit. Poznate še ve kakšno superživilo, ki koristi otročičku? Sicer od nekdaj relativno zdravo jem, tako da jedilnika nisem prav nič spreminjala.
Lepo bodite user posted image

(odgovor članu Cveti marjeti)
Neposredna povezava do sporočila: 469
22.2.2017 9:12:06   
souldancer
Semsije midva sva po nuhalni povedala tamalima. Sva jih posedla na stol in začela snemat, ko sva jima pokazala sliko iz UZ. IN sta ugibala kaj bi to lahko bilo. Prvi poskus je bil ŽABE :) :)
je nastal zelo simpatičen posnetek, bo super spomin.
Veselje pa tako:) Se mi kar smilita, ker se jima bo zdela cela večnost do poroda:)

< Sporočilo je popravil souldancer -- 22.2.2017 9:13:07 >

(odgovor članu Član123)
Neposredna povezava do sporočila: 470
22.2.2017 10:52:34   
Cveti marjeti
Punce, jaz se danes počutim katastrofalno...sedim v službi in sploh ne morm funkcionirat....ni mi slabo ampak počutim se pa totalno brez energije...samo za ležat...je bila katera od vas v taki situaciji...sploh ne vem kaj naj nardim, da bo bolje. Razmišljam, da bom šla kar domov, ker se samo sama sebi smilim v službi :(

(odgovor članu souldancer)
Neposredna povezava do sporočila: 471
22.2.2017 11:27:32   
srecnosrce
Pozdravljene septemberke!

Želela bi se vam pridružiti, če me sprejmete?user posted image
Do sedaj sem vas samo brala zaradi slabih izkušenj v zadnje pol leta.
Vceraj pa sva na nuhalni izvedela, da je z najinim bodočim dojenčkom vse v redu, izračunano tveganje za kromosomske napake pa je nizko.
Z mojim sta na rokicah preštela 5 prstkov, mali pa je bil ves čas pregleda aktiven.user posted image Moj je bil čisto raznežen, ko mu je ginekologinja dala slikico, kako mali sesa prst. Drugače pa sva dobila kopico slikic in nekaj filmčkov na CD.
Predviden datum poroda je 4.9.

Lep dan vam želim.

(odgovor članu Cveti marjeti)
Neposredna povezava do sporočila: 472
22.2.2017 11:57:00   
annnaa
Iskrene čestitke sresnosrce user posted image Pa super novica iz nuhalne!

Cveti marjeti, če le lahko pojdi domov. Jaz na srečo nimam podobnih težav, sam če si v takem stanju, je bolje da greš domov počivat.

(odgovor članu srecnosrce)
Neposredna povezava do sporočila: 473
22.2.2017 12:35:50   
An@Luci@
Pozdravljene Septemberke!user posted image Tudi jaz sem se vam pridružila.
prosim še mene dodajte na seznam. srecnosrce jaz tudi imam PDP 4.9. user posted image To je moja druga nosecnost, trenutno noseca 12t 1d. doma ze imam 3 leta starega fantka. Vceraj sva imela nuhalno in je vse v redu.user posted image

< Sporočilo je popravil An@Luci@ -- 22.2.2017 12:38:24 >

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 474
22.2.2017 12:36:11   
2cuftici
jaz sem zdaj v drugi N slišala srčka z angel soundom že nekje v 8.tednu. Trebuh se mi pa zeeelo pozna. Pvič sem tak obseg imela komaj pri 20.tednih. ZDaj je enak v 12 user posted image tako da zeloo težko skrivam. Samo še do petka :)

Slabosti se pa zgleda umirjajo. Pooočasi.

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?