|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2017
10.2.2017 5:35:14   
SleepingBeauty
SanBR moje sozalje user posted image drzi se.

jaz pa mislim, da bomo imel punčko user posted image no, bolj upam user posted image ker imam že kar nekaj let izbrano ime zanjo in kadar se pogovarjava o otročku jo vedno poimenujem. Moj sevedda navija za fanta user posted image a na koncu sploh ni važno. važno je samo to, da bo nosečnost potekala normalno in da bo otroček zdrav in živ.

(odgovor članu Kinder123)
Neposredna povezava do sporočila: 351
10.2.2017 8:21:14   
annnaa
nimanorwen ti imaš pa res pozno prvi pregled! Potem čez en teden boš lahko že šla na nuhalno!

Joj, jaz sem tudi ob 20. uri že tako zaspana, včasih zaspim zraven hčerke ali pa na kavču pred TVjem.

Koliko vas je pa že v FB skupini?

(odgovor članu SleepingBeauty)
Neposredna povezava do sporočila: 352
10.2.2017 8:41:18   
bincii
jutroo user posted image

Evo zdaj se odpravjam dati ponovno urin upam da bo tokrat ok.jst pravim vazno da so zdravi otroci spol ni vazen....
ena je omenila tablete proti slabosti a to more dati ginekolog na recept ali lahko v lekarni kupis?

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 353
10.2.2017 8:49:06   
Cveti marjeti
SanBr pošiljam ti en velik velik user posted image . Drži se. Upam, da te čim prej doleti največja sreča. Jaz že odštevam dneve do pregleda v sredo in me je zelo strah, če bo vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 354
10.2.2017 8:49:34   
annnaa
Kakor sem jo razumela, so naravne tablete. Te niso na recept!

Jaaaa sam da bojo otroci zdravi, spol res ni važen!

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 355
10.2.2017 9:43:11   
Semsije
Tablete za slabost...niso na recept kupijo se v lekarni. Antimetil se jim rece. Meni pomagajo no.

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 356
10.2.2017 12:28:05   
souldancer
SanBr objem tudi od mene <3 Upam, da najdeš način, da greš čez to čim manj boleče...in da ne izgubiš poguma. Toliko je punc, ki so šle čez to, pa so danes srečne mamice. Vse dobro...

Diabetes...mene so tudi tokrat klicali nazaj po prvem pregledu, da sem imela sladkor na meji (4,9) in da je potreben ponovni odvzem. Takrat je bil potem 4,3. V prejšnjih nosečnostih nikoli...je pa res, da sem tisto jutro pila čaj, ki je vseboval sladki koren (drugače nesladkan) in mogoče je bilo to krivo. Je pa tudi res, da je ta nosečniški diabetes postal en fajn biznis - meje ves čas znižujejo in poznam kar nekaj punc, ki so jim ga presodili, takoj dobile merilnik na recept, si celo nosečnost merile in imele običajno prenizek (ne previsok) sladkor.

Neposredna povezava do sporočila: 357
10.2.2017 13:04:08   
Tara9
SanBr user posted image user posted image user posted image , drži se. Vse bo ok. Dala to čez dve leti nazaj, potem pa čez dva meseca zopet plusek zagledala. Ta plusek je danes ljubezen mojega življenja user posted image . Vzemi si čas in predvsem drži se. Srečno

Hvala za tole info glede tablet. Pomoje si jih bom tudi jaz umislila. Moje slabosti se sicer malo umirjajo, ampak zvečer mi je še ful slabo user posted image . Zdi se mi tudi, da sem neprestano lačna. Nikoli nisem imela 5 obrokov na dan, zdaj se pa kr držim tega, ker če sem preveč lačna mi rata slabo. Več manjših obrokov, pa je ok.

(odgovor članu souldancer)
Neposredna povezava do sporočila: 358
10.2.2017 14:05:05   
annnaa
Souldancer za 4.9 so te klicali nazajuser posted image ?? Pa kaj si ja nor! Meja je 5.1, kaj komplicirajo! Tale nosecniski diabetis je res ocitno en velik biznis user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 359
10.2.2017 20:16:49   
BarbaPA
SanBr - žal mi je za tvojo pikico... Drži se!

Sladkor - joj, jaz sem v prvi nosečnosti imela 5,1. V drugi nosecnosti pa 5,9 in ni noben kompliciral. Si ne predstavljam, če bi se mogla špikat...
Te smernice pa res skoz spreminjajo. Kot pri uvajanju goste hrane. Vsako leto je mal drugače.

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 360
11.2.2017 11:22:03   
bincii
Evo danes se mi je sanjalo da sem rodila punčko in prvo sem pogledala ce ima nebesko modre okice tk ko njen bratec user posted image
Mislim da bomo mi imeli se enga pobica ker se mi je v presnji nosecnosti isto sanjalo da bo puncka a takrat je blo vprasanje komu je podobnauser posted image kake sanje...Vazno da je otrok ziv in zdrav. danes se mi noro lusta Medonalca ooo bi vse pojedla user posted image
Ko pa pride slabost pa cel dan ne spravim nic v sebe parfumi mi grozno vsi smrdijo po donatu mg mi je ful slabo prej sm ga skoz lahko pila tak tezek obcutek mi naredi v trebuhouser posted image

opaa zvedela sem da bom oktobra prvič tetaaa user posted image

(odgovor članu BarbaPA)
Neposredna povezava do sporočila: 361
11.2.2017 16:52:28   
andi0711
SanBr user posted image user posted image držim pesti, da vam hitro ratajo nove user posted image

tudi jaz se malo oglašam. sem imela prvi pregled, srček bije in je vse zadosti veliko za svojo starost. sem pa včeraj zvečer doživela šok ko sem na hlačkah zagledala rjavo- črni izcedek in tudi ko sem se obrisala je bilo tega še več. se je potem umirilo, vendar celo noč nisem nič spala, tudi ponoči sem pri obrisala opazila izcedek in danes naprej, tako da sem potem po posvetu šla na pregled v porodnišnico. zaeenkrat je vse v redu, srček lepo bije, izcedek pa se je umiril. je možno, da je bil posledica vraščanja posteljice v steno maternice, ali pa se bo zadeva še nadeljevala. trenutno je mirno. krčev ni, jaz pa počivam. bo treba v službi malo pazit kako in kaj .. sem pa bila izredno šokirana.

slabosti se paa tudi mene držijo, vendar je vzdržno. NS imam 13.3.

kako pa razmišljajte o poletnih dopustih? naša dva otroka si želita morja, rezervirano imamo že od decembra, ko še nismo vedeli kaj bo, sedaj pa ne vem kaj bomo.

Neposredna povezava do sporočila: 362
11.2.2017 17:56:37   
annnaa
Uf, Andi0711 nič kaj prijetne niso krvavitve v nosečnosti. Sreča da je vse OK, držim pesti, da tako tudi ostane. Mene bi kap!

Mi gremo na dopust konec junija, za 2 tedna, kar v Kvarner. Avgusta si pa ne bi upala it. Kdaj ste si pa vi rezervirali?

(odgovor članu andi0711)
Neposredna povezava do sporočila: 363
11.2.2017 18:02:01   
Tropis
Včeraj sem končno dočakala pregled in je vse ok user posted image . PDP je 13.9. user posted image

Slabo mi je še vedno zjutro in zvečer v večini

Prosim, če mi pošljete ZS za FB skupino. Hvala

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 364
12.2.2017 8:40:38   
andi0711
annnaa mi imamo rezervirano prvi teden v juliju, gremo pa v Umag kar je dobra lokacija, ker je blizu in to za en teden. ampak ne vem kako je, če moraš na bolniško, potem morje verjetno odpade. nimam nobenih izkušenj z bolniško, niti nisem nameravala iti na bolniško, vendar glede na včerajšnjo sceno sem se prestrašila. z obema sinovoma sem bila noseča v času študija, tako da nimam nobenih izkušenj glede bolniške v nosečnosti in dopustov na morju. mogoče ve katera o tem kaj povedati?

(odgovor članu Tropis)
Neposredna povezava do sporočila: 365
12.2.2017 9:16:10   
Pupica*
Mi gremo maja za dva tedna v tople kraje, julija pa za par dni v amsterdam. Imamo oboje ze dolgo rezervirano. Vmes pa kak vikend krk ali bliznja istra. Avgusta bomo pa verjetno ze doma.

(odgovor članu andi0711)
Neposredna povezava do sporočila: 366
12.2.2017 9:55:50   
SleepingBeauty
Dobro jutro punceuser posted image

Wuuhuu...danes smo 11 tednov user posted image se 8 dni pa imamo nuhalnouser posted image

Ker je nedelja se pustim razvajat - ob nedeljah mora moj dragi narediti zajtrk user posted image

Vidim da ze planirate dopuste. Najinega letos ne bo, saj sem od začetka nosečnosti v bolniški in torej morje in izleti odpadejo. Mi je bilo kar hudo a samo kakšno sekundo. Potem pa sem se opomnila zakaj sem na bolniški in je veliko lažje...bomo pac eno leto preskocili dopust, samo da bo z dojenčkom vse vredu.

Ali je fb skupina ze narejena?

(odgovor članu Pupica*)
Neposredna povezava do sporočila: 367
12.2.2017 11:15:35   
annnaa
Mislim, da v nosečniški porodniški ne rabiš biti skos doma! Kolegica je bila na bolniški v nosečnosti in ni rabila biti doma, je tudi šla za nekaj dni na dopust, kaj več pa ne, ker je tak bila noseča čez jesen in zimo. Punce pozanimajte se, da ne boste za brez veze doma!!

Neposredna povezava do sporočila: 368
12.2.2017 12:23:57   
Pupica*
Ce si na bolniski iz kakrsnegakoli razloga ne mors na dopust. Tko da gres na morje lahko samo ce ti zdravnik izrecno pisno dovoli ker bi pripomoglo k tvojemu zdravju. Sam ce mas bolnisko v nosecnosti jo mas ponavadi ker mors pocivat.

Ja, FB je ze zelo dolgo, jst sm lihkar zravn prsla koncno.

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 369
12.2.2017 15:22:02   
SleepingBeauty
Jz mislim da ce ti dajo v nosečnosti bolniško je to z razlogom in mislim da med bolniško nimas kej hodit na dopust.
To je moje mnenje, pa sm bla v prejšnji nosečnosti doma in zdej sem.

Kateri pišem za fb?

(odgovor članu Pupica*)
Neposredna povezava do sporočila: 370
12.2.2017 19:00:07   
Semsije
A ste ze vse na fbju? Kolko se vas je ze nabralo? Jaz se pridruzim po nuhalni. Me je pa dans tole vreme cist cotasto naredlo. Nedeljsko. Haha smo bli cel dan razen kosila no v postelji.movie sunday. Kak dan v letu pa pase.

Neposredna povezava do sporočila: 371
12.2.2017 20:09:39   
annnaa
Joj, se opravičujem za zavajanje. Moja kolegica je šla na krajši dopust, očitno ni vedela, da ne sme

(odgovor članu Semsije)
Neposredna povezava do sporočila: 372
13.2.2017 3:02:34   
SleepingBeauty
annnaa ne rabiš se opravičevati, si pač povedala svojo izkušnjo oz primer tvoje prijateljiceuser posted image
Sej zato pa smo tukaj da si delimo izkušnje kajne?user posted image

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 373
13.2.2017 7:06:20   
Cveti marjeti
Dobro jutro punce :) Jaz že odštevam dneve do četrtka, ko imam prvi pregled, po pregledu pa sva se odločila, da poveva domačim, če bo vse ok. Tudi jaz sem včeraj izvedela, da bo mož postal stric, no in jaz "teta" in to septembra :) Sem se komaj zadržala, da nisva še midva povedala, da tudi pričakujeva. Kdaj ste ve povedale veselo novičko? Midva je nisva še nikomur, vendar sem se odločila, da danes povem najboljši prijateljici, ker kakorkoli se bo razpletlo, bom rabila nekoga za pogovarjat. Kako ste ve to izpeljale?

Neposredna povezava do sporočila: 374
13.2.2017 7:47:11   
bincii
oooo Punce ene ste res zgodne jutranje vstanje ali nemorete spati?
Naj povem svojo izkusnjo 3leta nazaj sem bila v bolniški od samega zacetka nosecnosti bruhanje potem kasneje se ogotovili da fantko ne delujejo ledvicke tako kot morejo :( ampak zdaj hvala bogu vse ok......
in v nosecnosti sem glih tak sla na morje z razlogom od zdravnika cim vec na svezem zraku sprostitev gibanje tako da če vam ginekolog tako napise in potem nesete osebnemou zdravniku in ko da na komisijo vam napisejo v odločbi izhode in tako potem nikoli ne dobite komisije in ste lahko brez skrbi je pa res odvisno kaksno delo opravljate da ste potem opravicene do bolniskega staleza jst delam tako delo da je v sluzbi pretzezko za nosecnico tezko dvigovanje moznost ukuzbe delam v zdravstvo.Najbolje vprasati gin.za mnjenje recimo moja gin.de da rada bolniške ker je mnenja da nosecnost ni bolezen.....So pa vplivi na nosecnost različni.

(odgovor članu Cveti marjeti)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?