andi0711 -> RE: Septemberke 2017 (13.2.2017 18:05:17)
|
Tudi jaz delam v zdravstvu, sem pa vodja celotne negovalne ekipe, tako da upam, da bom zdržala vsaj še nekaj mesecev, da izberemo mojo namestnico in da predam delo tako kot je treba. Sem se pa zelo prestrašila [sm=smiley19.gif] , glede mojega izcedka, ki ga itag obravnavajo kot "krvavitev" . Zadeva se je hvala bogu umirila, tako da sem šla delat in upam, da tako ostane. Mi je pa direktorica itag povedala, da grem kamot prej domov in tako koristim nadure in dopust po urah, ko vidim da nisem v redu, ali če je nuja tudi na bolniško. Upam, pa da bom zmogla. Ja sem za 10/7 let starejša kot pri prvi/drugi nosečnosti in leta se kar poznajo. Je pa moja služba kar precej stresna, in to se pozna. Hvala vsem glede podatkov, kako je z bolniško. Sem si pa danes k rezervaciji dodala riziko odpovedani, ki ga nisem imela vključenega. Si pa želim seveda na morje, ampak če so razlogi, da ne moreš pač ne moreš. Ene so na bolniški iz preventive in je to malo drugače, kot bolniška ko se dejansko že kaj komplicira. Sva z možem hodila gledat včeraj 50 odtenkov teme, samo sem ga že prej opozorila, da se slučajno ne "pogreje" ker akcije ne bo. Glede na ta izcedek, sedaj sploh ne upam nič razmišljati o tem, bo kar na suhem, vsaj nekaj tednov, da vidimo kaj je bilo. Jaz grem kar pod tuš in lepo počivat, itag že komaj gledam .. tako, da sem jaz tudi ena kura tu med vami, ki hodi zgodaj spat [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|