andi0711 -> RE: Septemberke 2017 (11.2.2017 16:52:28)
|
SanBr [sm=smiley13.gif] [sm=smiley13.gif] držim pesti, da vam hitro ratajo nove [sm=modricrtici.gif] tudi jaz se malo oglašam. sem imela prvi pregled, srček bije in je vse zadosti veliko za svojo starost. sem pa včeraj zvečer doživela šok ko sem na hlačkah zagledala rjavo- črni izcedek in tudi ko sem se obrisala je bilo tega še več. se je potem umirilo, vendar celo noč nisem nič spala, tudi ponoči sem pri obrisala opazila izcedek in danes naprej, tako da sem potem po posvetu šla na pregled v porodnišnico. zaeenkrat je vse v redu, srček lepo bije, izcedek pa se je umiril. je možno, da je bil posledica vraščanja posteljice v steno maternice, ali pa se bo zadeva še nadeljevala. trenutno je mirno. krčev ni, jaz pa počivam. bo treba v službi malo pazit kako in kaj .. sem pa bila izredno šokirana. slabosti se paa tudi mene držijo, vendar je vzdržno. NS imam 13.3. kako pa razmišljajte o poletnih dopustih? naša dva otroka si želita morja, rezervirano imamo že od decembra, ko še nismo vedeli kaj bo, sedaj pa ne vem kaj bomo.
|
|
|
|