Tara9 -> RE: Septemberke 2017 (20.2.2017 7:30:24)
|
Jutro, pa smo spet v novem tednu. Kako ste? Res se nas je veliko nabralo, lepo nam bo [sm=smiley1.gif]. Tudi mene že od sobote daje glavobol. Je pa vzdržno, zato nisem še nič vzela, ampak če danes ne neha, bom Lekadol spila, se mi zdi, da je slabše, da 3 dni trpim, kot pa en tablet popapam. Pomoje premalo pijem, zdaj so se slabosti umirile in se bom prisilila več vode stankat, drugače bodo spet slabi laboratorijski izvidi. Prejšnjo nosečnost sem morala vodo vedno 2x dajat, so vsakič klicali, da ni ok. anciikaa najina zgodba je pa malo podobna. Jaz imam PCO in tudi skoraj 2 letno punčiko, aprila je rojena. S tem, da sva se zanjo kar malo pomatrala. Sem bila na Femari, ker nisem rednih ovulacij imela. Tale drugi čudežek pa je ratal z enim nezaščitenim odnosom, tko da ja, vse je mogoče zgleda [sm=smiley36.gif]. Ful hvalite dr.Reševo, tko da sem zdaj zmedena in ne vem ali naj grem k njej ali Pušenjaku na nuhalno. V Dravlje grem sigurno, samo nisem si še čisto na jasnem. V petek bom dala kri za DHT in se naročila. Včeraj sem prvič našla srčka z angelsoundom, šele zdaj malo bolj dojemam. V četrtek sem pa končno še jaz na vrsti za prvi pregled. Želim vam lep začetek tedna.
|
|
|
|