|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2017
7.2.2017 12:49:02   
Biba91
Aja pa še nekaj annnaa, na mojem izvidu so orientacijake vrednosti za glukozo ocenjene od 3,6-6,1. Čudno. Zdi se mi, da je tvoja vrednost se v meji normale. No odvisno po katerem kriteriju zdaj gledas, zgleda da nimajo povsod enakega. user posted image

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 326
7.2.2017 13:11:48   
annnaa
Biba91 to so vrednosti za "normalne" ljudi, ne za nosecke. Nosecke moramo meti manj cukra, kar je kr neki!

(odgovor članu Biba91)
Neposredna povezava do sporočila: 327
7.2.2017 13:29:53   
bincii
To je res kr neki te vrednote v sladkorju tako da komplicerajo kdaj je potem naslednji test za sladkor v katerem tednu po 20t?

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 328
7.2.2017 14:04:28   
SleepingBeauty
konec novembra 2015 je bila mejna vrednst sladkorja v krvi 6,1 (to se spomnim iz prejšnje nosečnosti). Sedaj so to vrednost spremenili, na kar me je opozorila tudi ginekologinja...koliko je zdaj pa nisem čist prepričana a mislim da je okoli 5.

jaz sem pa ravno iz poliklinike, sem imela še en pregled zaradi moje krvi in je vse fajn, injekcije delujejo tako da imam ponovni pregled čez 3 mesece user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 329
7.2.2017 17:09:41   
Cveti marjeti
Punce ali ima še katera kr močan beli tok? In na čase malo temnejše bave kot običajno? To sem včeraj opazila na dnevnem vložku...upam da ni znak kakšnih težav? Moja koža na obrazu pa postaja kot v najstniških leih...polna mozoljev...kako je pri vas?

(odgovor članu Biba91)
Neposredna povezava do sporočila: 330
7.2.2017 18:27:02   
bincii
Beli tok v nosecnosti je normalen dokler ni rumenkast rjavkast takrat bi lahko slo za vnetje,koža se spreminja zaradi hrmonov v nosecnosti tud jaz sem dobila mozolčke in mastne lase prej v nobeni nosecnosti razen takrat ko sem puncko rodila....
bomo potem sijale ko bomo imele user posted image

(odgovor članu Cveti marjeti)
Neposredna povezava do sporočila: 331
7.2.2017 19:55:37   
annnaa
Pri Pušenjaku sem brala, da je beli tok v nosečnosti že znak vnetja, gljivic,... je pa normalen pojav zaradi hormonov. Se dobijo vaginalne svečke in mazila, tudi brez recepta in za plod ni nevarno. Je pa fajn se it pokazat svojemu ginekologu, da oceni stanje, sploh če te kaj srbi, peče, ima izcedek čudenj vonj, barvo,...

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 332
8.2.2017 17:59:06   
Kinder123
Ojla. Ja tudi jaz imam zelo močni beli tok. Že od nekdaj, sedaj pa sploh. Sem se kakšen teden nazaj že zdravila s Canestenom, ker je bilo že kar hudo vnetje. Zato sem bila predčasno na prvem pregledu. Bi ga mogla imeti šele 14.2. Pa sem lahko že prej vidla svojo pikico. Sam kaj, k moram pa zdej spet cel mesec čakat, da jo spet vidim. (Tudi jaz imam en tak občutek, kaj bo...da bo punčka) 😉 Ampak to so le občutki,..mi je vseeno kaj bo. Važno, da gre vse lepo srečno do konca in bo otroček zdrav. Sedaj bom kmali dopolnila polnih 9 tednov, se pravi bom kmalu v desetem tednu. Do katerega tedna je najbolj kritično, in je največ SS? Smo že mimo ne?! 😀 Srečno sonosečke...😀🍀🤰

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 333
8.2.2017 19:59:29   
annnaa
Meni se pa zdi, da nosim fantka. Ga vedno nagovarjam kot fantka, hih. Mi je pa vseeno za spol, samo da bo zdravo, karkoli že je.

Največ splavov je v prvem trimesečju, ampak smo pozitivne in ne razmišljamo o tem!

(odgovor članu Kinder123)
Neposredna povezava do sporočila: 334
8.2.2017 20:27:57   
Kinder123
Seveda Annaa, se strinjam! 👍😀 Imaš čisto prav.
Samo za info...Jaz čist tko delam seznam in sem nas do sedaj naštela 27 + 7, ki so se na začetku javile, potem pa ne več. 🤗 Nas je kar nekaj, ne. 😀
Pa lep večer. user posted image

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 335
8.2.2017 21:05:42   
bincii
za ss je do 12 tedna kriticno potem ni vec tako mi smo pozitivne user posted image punce je kateri fuuul slabo tk ko mn za spol je se prehitr ugibat razen ce ima katera filing pri men so mesani obcutkiuser posted image

(odgovor članu Kinder123)
Neposredna povezava do sporočila: 336
9.2.2017 7:08:00   
Pupica*
Bincii meni je fuuull slabo. Ze par tednov skoraj nic ne spravim vase, veliko bruham, shujsala sem, slabotna sem in veliko lezim.

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 337
9.2.2017 9:11:50   
annnaa
Uf, bincii in Pupica*, naj se vama slabosti čim prej nehajo! Jaz trkam, sem OK. Mi pa že ne paše več celo noč na trebuhu spat, pa bolj zaradi zizik, me malo bolijo, pa večajo se že, juhuuu!

(odgovor članu Pupica*)
Neposredna povezava do sporočila: 338
9.2.2017 10:34:19   
SanBr
Punce... jaz vas zal zapuščam. Sem imela spontani splav. Bom vesela, če boste poslale kakšno pozitivno misel v mojo smer in da bi čim prej ponovno zagledala user posted image . Vsem pa želim lepo in zdravo nosečnost.

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 339
9.2.2017 10:50:34   
Član123
Neeee user posted image
Tega je tudi mene najbolj strah.
Pošiljam ti velik objem, in pa glavo pokonci ... naslednjič bo pa sigurno vse OK. Tudi sama sem šla čez pekel, da sem prišla do sem, ampak z dobro voljo in pozitivno naravnanostjo je vse mogoče user posted image

(odgovor članu SanBr)
Neposredna povezava do sporočila: 340
9.2.2017 11:36:55   
Pupica*
SanBr iskreno mi je žal user posted image iz vsega srca ti želim, da čim prej ponovno zagledaš user posted image in srečno donosiš user posted image

(odgovor članu Član123)
Neposredna povezava do sporočila: 341
9.2.2017 12:15:30   
bincii
SANBR pošiljam ti en velikuser posted image user posted image

(odgovor članu Pupica*)
Neposredna povezava do sporočila: 342
9.2.2017 12:20:36   
annnaa
SanBr, zelo, zelo mi je žal za tvojo pikico. Pošiljam ti en velik, topel objem. Držim pesti, da boš kmalu spet zagleda user posted image in bo zdrava nosečnost!

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 343
9.2.2017 13:53:11   
2cuftici
Pozdravljene še iz moje strani. To je moja druga nosečnost in tako kot v prvi, mi je tudi v tej zelo slabo. Nuhalno imam 24.2. Rok se mi je po UZ iz 5.9. premaknil na 11.9. Prosila bi, če me lahko dodate v fb skupino.

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 344
9.2.2017 14:09:24   
Semsije
SanBr....en velik objem!!user posted image in pogumno naprej...saj bo..bos videla!!!

Jaz pa s pregleda. Videla naso bubo...srcek kako utripa. Vsa sem se tam nekje v oblakih. Haha.
Mi je pa pdp prestavil no ja...nekak iz 29.sept na 1.okt..ampak ostajam pri septembrkah, bom pac bolj na koncu. :)

SLABOST...pri meni je bla kriza..ne bruhanje..celodnevne slabosti. Danes mi je gin rekel za tablete antimetil...popolnoma naravne. In res, sem sla v lekarno, kupila. Pojedla enega in res deluje. Sem ze pozabla kako je, ko ti ni slabo. Haha.

Lep dan vsem zelim

(odgovor članu Član123)
Neposredna povezava do sporočila: 345
9.2.2017 14:35:47   
Biba91
SanBr, iskreno mi je žal zaradi tvoje izgube user posted image Želim ti vse dobro v prihodnosti, veliko pozitivnih misli in sreče, da kmalu zagledaš user posted image ! Samo pozitivno naprej! user posted image user posted image

(odgovor članu Semsije)
Neposredna povezava do sporočila: 346
9.2.2017 15:23:12   
Jtjj
SanBr velik medvedji objem ti pošiljam in pozitivne misli za naprej.
Objem vajinemu angelčku tja gor za mavrico.
Dovoli si žalovati, jokati, kričati,... ne zatiraj žalosti v sebi... Spusti jo... naj vre iz tebe...
S časom ti bo lažje in tako boš lahko pripravila svoje naročje za novega user posted image
Srečno in pogumno!

(odgovor članu SanBr)
Neposredna povezava do sporočila: 347
9.2.2017 17:21:50   
nimanorwen
SanBr, kako žal mi je zate :( drži se, potem pa čim prej v nove boje user posted image

Ful težko čakam na prvi pregled. Šele 2.3., ko bom v 11. tednu user posted image Slabo mi je skor skos, v valovih, sploh zvečer. Zvečer sem KOMA. Komi zdržim, da grejo otroci spat, da grem takoj še jest. Ob 20.00 že spim.

(odgovor članu Jtjj)
Neposredna povezava do sporočila: 348
9.2.2017 17:23:01   
nimanorwen
Aja za spol pa nimam občutka. Nikol nisem pri sebi čutila, pri drugih sem pa velikokrat troflna. user posted image

Za nos.diabetes pa je 5.1 meja na tešče.

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 349
9.2.2017 18:40:14   
Kinder123
SanBr, tudi jaz ti pošiljam en velik objem in ti želim za naprej veeelikooo sreče.
Glede na to da je to tvoj 2. ss a si preverila pri ginekologu da nimas matern.pregrade.
No, sej to bi pomoje ginekolog hitro videl, ampak vseeno za vsak slučaj omenim, ker je to imela moja prijateljica.
Drži se,🍀

(odgovor članu SanBr)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?