Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 16.11.2016 15:29:26
|
|
|
|
MartinaTaja
|
Malo sem prehitevela s , sem komaj 9 dni po O
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 16.11.2016 15:32:10
|
|
|
|
sončektvoj
|
aja, je to first sign ali baby check? Ti je dala ginekologinja glede na to da si na Clomidu stopko (Ovidrell, Hcg) ?
< Sporočilo je popravil sončektvoj -- 16.11.2016 15:33:03 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 16.11.2016 15:43:39
|
|
|
|
Bibabuba12
|
IZVIRNO SPOROČILO: MartinaTaja Malo sem prehitevela s , sem komaj 9 dni po O Glede na to, da si ze imela izkusnjo s temi crticami, js na tvojem mestu ne bi delala tako hitro testa. In bi pocakala dokler ne bi bila blizje dneva . Je tezko, sploh ko psiha dela na polno, ampak ne vem. Nekako ne bi zaupala testom po tvoji prejsnji izkusnji. Kater test si pa delala?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 16.11.2016 20:21:10
|
|
|
|
Reese5
|
NOVEMBER 5.11. Radenska_ , 16.krog, 1 otrok Yogi 2. krog, 0 otrok 7.11. Katte, 5. krog, 2 otroka Damuš 9.11. tamala86, 1. Krog, 2 otroka 12.11. sarica3, 7. krog, 0 otrok 14.11. Veronique, 6. krog, 0 otrok 15.11 Anaina 19.11. MartinaTaja, 3. krog, 1 otrok 20.11. *lala*, 4. krog, 2 otroka 22.11. pika poka 1, 1 otrok 29.11. Reese5, 16. krog, 0 otrok Skupaj nas je: 12 Nosečk: 2
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 16.11.2016 20:23:23
|
|
|
|
Reese5
|
Punce, upam da nisem kaj pomešala, ker je že kar nekaj časa nazaj, odkar je bil seznam posobobljen. Ker sem ga delala prvič sem se kar pošteno namatrala s temi emotikoni :) in s seznamom :) Če sem kaj narobe označila me prosim popravite :) Radenska, tebe sem pustila še neobarvano... lep večer
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 17.11.2016 8:10:08
|
|
|
|
MartinaTaja
|
Sončektvoj delala sem first sing, ginekologinja mi ni nič dala Bibabuba, se strinjam s tabo, ampak me je premamilo in res ne delam testa do nedelje sploh ...... v podzavesti imam, da bo kar prišla nekako mi je vse dol padlo ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 17.11.2016 9:11:50
|
|
|
|
Bibabuba12
|
Vem, da je tezko, sem bila pred parimi meseci v tvojih cevljih in sem tudi 9 DPO delala test in je bila rahla crtica, ampak sem bila 100%, da je evaporacijska in nisem in nisem hotla verjet. Sem mozu komaj en teden kasneje povedala, ko sem naredila digitalnega in je pokazal nosecnost. Stiskam pesti, da se bo tokrat tvoja zgodba odvila drugace kot nazadnje. In res, ce je le mozno, cim dlje pocakaj s ponovnim testom. Vem, da je tezko, ampak cez nekaj dni bi mogla crtica biti ze kar mocnejsa, ce je to to. Do takrat pa glavo gor. Dokler ne pride, se ni nic izgubljeno!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 17.11.2016 9:29:44
|
|
|
|
MartinaTaja
|
Upam, da se bo res tokrat odvilo na mojo stran ..... glede na to da sem na clomidu, upam, da se zgodba od prejšnjega ciklusa ne bo ponovila in da bojo ali Ali lahko mogoče vpliva tudi jemanje clomida, na te rahle črtice? 9DPO si delala test in čez koliko dni si spet ponovila test? Šele po 1 tednu z digitalnim?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 17.11.2016 16:39:49
|
|
|
|
Bibabuba12
|
Js sm takrat mislim, da ponavljala test prve tri dni od crtice, ki ni postajala bistveno mocnejsa, tako da sem bila ziher, da je spet kaj narobe. Marca letos sem namrec imela IMN. Potem sem si rekla, da spremeniti itak nicesar ne morem in sem nehala delat teste in potem naredila se enega digitalnega, ki je takoj pokazal pregnant in sem si rekla, da bo tokrat vse ok in mir s tem. Sem pa potem cez 14 dni ponovila test s kitajskimi testi s katerimi sem testirala od zacetka, in se takrat crtica ni bila enako mocna kot testna, tako da predvidevam, da imajo ti kitajski testi manj barvila in so zato crtice manj izrazite. No vsekakor ti zelim, da se ti tokrat dobro odvije vse skupaj. Clomid pa mislim, da na crtice ne bi smel vplivati.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 17.11.2016 17:48:58
|
|
|
|
MartinaTaja
|
Psiha dela svoje in itak me je premamilo plulat se drugi test in so bile v roku 5 min ampak spet zelo rahle....sedaj testov nimam več in do ponedeljka ne testksm več. .. naj bi prišla v soboto ali nedeljo in če je ne bo grem po CB
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 17.11.2016 17:50:36
|
|
|
|
MartinaTaja
|
Test sem dala v album Jooj kaj dela ta psiha....požrlo me bo, sem prav jezna sama nase....Kako me premami
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 18.11.2016 7:45:11
|
|
|
|
Bibabuba12
|
No hb, ti je zmanjkalo testov. Ne vec testirat. HCG se dviguje na 48-72 ur, se pravi, da se ti iz danes na jutri crtica tako ali tako ne more bistveno bolj obarvat, sploh ce delas test popoldan. Vem, da je tezko, ampak samo sekirala se bos. Js na tem drugem testu crtice ne vidim, oz. ce dovolj dolgo gledam se mi zdi, da mogoce vidim nek obris. Js bi na tvojem mestu res pocakala. Ce je cez vikend ne bo, pojdi v ponedeljek po test in bo vse jasno. Stiskam pesti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 18.11.2016 16:15:52
|
|
|
|
Veronique
|
Da se tudi jaz malo javim, je bil pester teden. Moja M je bila zelo cudna in kratka zato sem naredila se en CB, ki je vceraj pokazal + 2-3. Ko sem poklicala G me je zelela kar takoj videti in tako sem imela prvi uz pri 4t3d. Noseca ocitno sem, saj je bila videti gestacijska vrecka, ce bo pa nosecnost uspela pa ne ve nihce, sploh zaradi teh krvavitev. Nehali so se tudi znaki (bolece prsi), dajejo me konkretni krci. Nimam dobrega obcutka, do zdaj me sicer 6 cut ni varal, kako pa bo tokrat pa bomo videli.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 18.11.2016 17:06:21
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique Da se tudi jaz malo javim, je bil pester teden. Moja M je bila zelo cudna in kratka zato sem naredila se en CB, ki je vceraj pokazal + 2-3. Ko sem poklicala G me je zelela kar takoj videti in tako sem imela prvi uz pri 4t3d. Noseca ocitno sem, saj je bila videti gestacijska vrecka, ce bo pa nosecnost uspela pa ne ve nihce, sploh zaradi teh krvavitev. Nehali so se tudi znaki (bolece prsi), dajejo me konkretni krci. Nimam dobrega obcutka, do zdaj me sicer 6 cut ni varal, kako pa bo tokrat pa bomo videli. Držim pesti, da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 18.11.2016 19:53:12
|
|
|
|
Micka87
|
Veronique, lepa novica, hormon torej raste, to pa ze ne more tako slabo pomenit, kljub tvojim krvavitvam..ti ginekologinja ni nic predpisala? Mocno drzim pesti, da se bo lepo izsteklo MaritnaTaja tebi prav tako zelim, da se crtice ze obarvata ..jaz pa sem trenutno v svojih plodnih dneh..ne se smejat ampak tokrat prakticitam "noge v zrak", ce ne druga se vsaj presmejeva se in se ..vsem posiljam pozitivne energije in se tipkamo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 18.11.2016 21:42:24
|
|
|
|
Veronique
|
Tudi jaz upam na najboljse, si pa ne delam nekih utvar in ostajam realisticna. Ne, nic nisem dobila, ker se je tisto nehalo. Vprasanje kako bo...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 19.11.2016 7:55:10
|
|
|
|
diamantina
|
Veronique, tudi jaz držim pesti, da se bo nosečnost lepo obdržala do konca.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 19.11.2016 8:22:26
|
|
|
|
pika poka 1
|
Veronique,iskrene čestitke za plusek Zelo sem vesela zate in ti želim mirno nosečnost. MartinaTaja, danes boš delala CB test? Držim pesti, da se ti lepo nariše Micka, jaz isto prakticiram, noge v zrak Pa tudi na wc ne grem po seksu, ampak grem šele sredi noči enkrat, ko se zbudim Midva greva danes malo na luštno in sicer na koncert Bocellija v LJ, potem pa tam prespiva in jutri domov Rabim malo odklopa od razmišljanja kaj bo prinesel naslednji teden...Bojim se torka. Se že vidim kako bom živčna letala na wc v službi. Šibam zdaj Lep vikend
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 19.11.2016 9:29:32
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique Tudi jaz upam na najboljse, si pa ne delam nekih utvar in ostajam realisticna. Ne, nic nisem dobila, ker se je tisto nehalo. Vprasanje kako bo... Veronique, za nobeno nosečnost nihče ne more 100% trditi, da bo vse vredu. Pač zdaj si noseča in bodi vesela. Kaj bo pa prihodnost prinesla pa ... če se boš sekirala, ne boš nič spremenila. vem pa da je težko po dveh SS ne razmišljati o tem kaj vse lahko gre narobe. Sem tudi sama skoraj na istem. Sicer pa ... moja prijateljica je imela prve 3 mesece vsak mesec M (kao). Potem pa ji je nenadoma postalo sumljivo, da je tako utrujena, pa je naredila test in je bila noseča. Že 3 mesece! Pa ima zdaj zdravega 4-mesečnika. Tako da krvavitev ni nujno slaba.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 19.11.2016 11:17:30
|
|
|
|
MartinaTaja
|
Veronique čestitke in uživaj Moj test FS negativen imam še CB ampak bo počakal. .....tako, da sedaj pricakujem in naj pride čim prej....Če sem imela ovulacijo 10 dan po cloudy naj bi bil potem cikel dolg 33 dni in to naj bi bil ponedeljek, srčno upam da bo in da ne bo spet zamujala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 21.11.2016 10:26:03
|
|
|
|
pika poka 1
|
Ojla punce! Jaz mislim, da se moja M najavlja Zjutraj sem videla svetlo rdečo pikico na papirju...Od jutra do zdaj pa je vse belo. Je to znak, da bo prišla M, kajne? Kaj bi drugače to lahko bilo... Pobralo me bo od razočaranja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 21.11.2016 10:31:53
|
|
|
|
MartinaTaja
|
Pikapoka kdaj pa bi morala pridet Lahko je znak prihajajoče , včasih se jaz tolažim po besedah drugih punc, da pa mogoče bi bila lahko vgnezditvena krvavitev. Moje še vedno ni, špika me v maternici .... tako, da ne vem ali bo kljub clomidu zamujala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 21.11.2016 10:38:52
|
|
|
|
pika poka 1
|
Jutri bi morala priti. Kdaj pa lahko pride do vgnezditvene krvavitve? Je to kako s časom po ovulaciji določeno?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 21.11.2016 11:56:34
|
|
|
|
MartinaTaja
|
Vgnezditvena pride med 9-12 dnem, takrat, ko se vgnezdi v maternico.... in to naj bi bilo med 9 in 12 dnem Sem naredila še CB in jaz vidim zelo rahlo črtico, jaz sem čisto gotova Bom dala sliko v album
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 21.11.2016 12:41:53
|
|
|
|
pika poka 1
|
Hm torej to pomeni med 9 in 12 dnem po oploditvi? Mater ej, preklinjat bom začela tak sem živčna!! MartinaTaja, tukaj pa vidim rahlo črtico! Na onih lističih, ko si delala je niti enkrat nisem videla. Tukaj pa sem jo takoj zagledala. Čestitke!! Ponovi čez dva dni spet. Takrat bi se že moral močneje narisat plusek. Jaz ga tudi naredim v sredo zjutraj, če me seveda prej M ne preseneti. Mam filing, da bo prišla...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?