Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 11.11.2016 19:53:11
|
|
|
|
Veronique
|
Hvala vsem Mi je zal, da sem sploh delala test, res. Popoldne so se zaceli konkretni krci in bolecina v krizu, kot pred vsako M, mi je zbilo upanje na 0. To prehitro delanje testa mi res naredi vec slabega kot dobrega no
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 11.11.2016 21:24:01
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique Hvala vsem Mi je zal, da sem sploh delala test, res. Popoldne so se zaceli konkretni krci in bolecina v krizu, kot pred vsako M, mi je zbilo upanje na 0. To prehitro delanje testa mi res naredi vec slabega kot dobrega no Veronique, tudi jaz vidim črtice na vseh 3. In če ti je še Cb pokazal . Lej, sploh nimaš kaj študirat. To je to. Meni je CB pokazal + šele na 30. dan ciklusa (ciklusi so pri meni dolgi 28 dni). Tako da ... Punca veseli se. Pa pridi k Julijkam čvekat. In seveda čeeeeestiiiiiitkeeeee. Pa srečno do konca in še naprej!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 11.11.2016 21:36:09
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique Hvala vsem Mi je zal, da sem sploh delala test, res. Popoldne so se zaceli konkretni krci in bolecina v krizu, kot pred vsako M, mi je zbilo upanje na 0. To prehitro delanje testa mi res naredi vec slabega kot dobrega no Bolečine v križu in krči so bili pri meni tudi ko sem bila noseča. Sem se že hotla pri G naročit, ker sem bila prepričana da imam vnetje. Držim pesti, da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 12.11.2016 9:06:23
|
|
|
|
Veronique
|
1x ne morem biti docolj mocna pri teh testih, da bi zdrzala brez. Sem zjutraj naredila se enega, nima vec crtice zdaj bom pa nehala, imam itak 2 dni guzvo pa bo hitro minilo. V ponedeljek naredim enega pa konec s tem. Potem me pa lahko obarvate na seznamcku ali pa grem v december.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 12.11.2016 9:27:30
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique 1x ne morem biti docolj mocna pri teh testih, da bi zdrzala brez. Sem zjutraj naredila se enega, nima vec crtice zdaj bom pa nehala, imam itak 2 dni guzvo pa bo hitro minilo. V ponedeljek naredim enega pa konec s tem. Potem me pa lahko obarvate na seznamcku ali pa grem v december. S katerim testom si pa delala?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 12.11.2016 15:19:17
|
|
|
|
Veronique
|
Easy come, easy go. Je prisla tako da... december
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 12.11.2016 19:40:24
|
|
|
|
pika poka 1
|
Dober večer! OMG Veronique, kaj se dogaja?! Zelo mi je žal Pa Radenska Moja O je za mano. Zdaj pa najhujši del meseca - čakanje na dan D, ki bo prinesel ali M ali pa +. Kaj naj rečem...dala sva vse od sebe in upam, da sva padla v tistih 25% možnosti, da se prime Če torek 22.11. mine brez M, potem se bom lahko en mal veselila. Ker moja M je namreč točna kot ura, na 27 dni. Lep preostanek vikenda!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 13.11.2016 10:53:27
|
|
|
|
sarica3
|
Veronique Moja je prišla. Naslednje NE pričakujem 11.12.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 13.11.2016 12:14:58
|
|
|
|
diamantina
|
ojoj veronique, žal mi je ... so pa res čudni ti testi, meni + ni nikdar pokazalo, če nisem bila N ... test je bil vedno jasen minus ... nisem pa nikdar delala pred izostankom sicer ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 13.11.2016 12:29:16
|
|
|
|
Veronique
|
Jaz bi rekla, da bi ti cheap ebay narobe kazali (ceprav mi res nikoli niso), ampak digitalni CB pa mi je res taki, ko mu 100% zaupam.nosecnost je verjetno bila, ampak propadla, ni kaj reci. Sem brala malo pri Pusenjaku pa pravi, da se to velikokrat zgodi ampak da se tega pac ne zavedamo, ker testa ne delamo pred M. No, razen mene ha ha. Gremo dalje v boj pa preiskave.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 13.11.2016 16:52:47
|
|
|
|
Veronique
|
Zdaj moram dati kri in iti na UZ tocno dolocen dan cikla... je morda pametno pocakati naslednjo M in grem takrat? Glede na to, da so zdaj bili testi pozitivni... ne zelim, da bi bilo ravno zaradi tega morda kaj drugace, kaj mislite? Ker naslednji termin imava itak sele v zacetku drugega leta in bi morda lahko to opravila decembra, ce bo normalen cikel. Ali je bolje, da grem zdaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 15.11.2016 8:58:31
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique Zdaj moram dati kri in iti na UZ tocno dolocen dan cikla... je morda pametno pocakati naslednjo M in grem takrat? Glede na to, da so zdaj bili testi pozitivni... ne zelim, da bi bilo ravno zaradi tega morda kaj drugace, kaj mislite? Ker naslednji termin imava itak sele v zacetku drugega leta in bi morda lahko to opravila decembra, ce bo normalen cikel. Ali je bolje, da grem zdaj Hm ... kot totalni nepoznavalec bi rekla, da je najbrž vseeno tud če greš že v tem ciklu dat kri in na UZ. Tud če so bili testi pozitivni, se je hormon že zdavnaj "sščistil" in najbrž nima vpliva na dogajanje v telesu. Ali pa če pokličeš v ambulanto in razložiš situacijo, pa naj ti oni povedo kaj in kako?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 15.11.2016 11:45:07
|
|
|
|
tamala86
|
Živjo punce, Veronique Jaz sem od petka na bolniški. Hiperstimulacija, ki jo nosečnost še poslabša. Danes sem malp bolje, ne izgledam več kot v 5. mesecu . Dobila aspirin 100 in moram počivat. Pregled imam šele v torek...ojoj...kje je še to. Upam, da bo vse ok. Drugače kakšnih znakcev posebnih ni, samo joške me bolijo ...pa povečan apetit. Zadnjič je tavečja videla moj napihnjen trebuh in takoj mami,a imaš dojenčka. jeee mami bo dojenčka dobila in to kar dva bomo imeli...hmmm a je jasnovidna? bomo videli al je en al pa dva...samo da bo vse ok. Povedala bova tamalima šele po nuhalni. če bo vse ok... En lep sončen dan vsem (čeprav mrzel) in čimveč +! ostale pa drugi mesec...bojo dobri možje prinesli ! LP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 15.11.2016 12:24:17
|
|
|
|
*lala*
|
mi gremo tudi v naslednji krog 5 dni prehitro je prišla ....je samo še rjav izcedek ampak tako se meni začenja cca 2-3 dni izcedek potem pa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 15.11.2016 12:35:03
|
|
|
|
Anaina
|
Hej punce. Se vam javljam z malo zamude. V službi je gužva, doma je tamali pravi razgrajač in ga je treba samo lovit in animirat. No moja M je pa prisla spet z zamudo in sicer se je danes poslovila. Tako da gremo v nov krog. Ne pričakujem je 3.12. In upam da je ne bo zaradi . Bo pa to moj 8krog in doma imamo enoletnika. Kako ste kaj ostale? Navijam za vse da bi bilo cimvec pluskov. V novembru bom glede na moje podaljsane cikluse samo navijačica. dajmo punce
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 16.11.2016 11:36:11
|
|
|
|
MartinaTaja
|
Po dolgem času se spet oglašam. naj ne bi dobila v soboto ali nedeljo. Že 2 dni me v spodnjem delu trebuha špika, drugače kot ponavadi, ali je to mogoče zaradi jemanja klomifena, bomo videli. In ker nisem zdržala, sem naredila danes zjutraj test, zelo slabo vidna, sem prilepila v album, če je kaj sploh videt. Neučakana sem naj se ali pa naj bojo . Tej dnevi so zame najhujši.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 16.11.2016 11:51:24
|
|
|
|
Damuš
|
MartinaTaja, sem pogledala slikce. Če se REEEEs potrudim, vidim en obris črtice. Po moje je še prezgodaj za testkanje. V kateterem dnevu cikla pa si? (koliko po O). Svetujem ti, da narediš test spet šele v petek ali soboto (ja, saj vem ... teeežka bo ... tudi mene vedno premami). pa poskusi se čim bolj zamotit, da ne boš mislila samo na to.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 16.11.2016 12:15:30
|
|
|
|
Yogi
|
Tudi jaz vidim rahel obris. Definitivno počakaj do petka, raje sobote. Držim pesti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 16.11.2016 12:34:35
|
|
|
|
MartinaTaja
|
Res je komaj vidna črtica - obris. Težko določim ovulacijo ..... naj bi bila danes 9 DPO, vem, da je bilo prehitro za testkat .... ampak psiha dela svoje ..... čudno me zvija v trebuhu in na trenutke, mi se dviga kislina, tak čuden občutek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 16.11.2016 13:04:11
|
|
|
|
pika poka 1
|
MartinaTaja, sem pogledala slikico, ampak jaz žal črtice ne vidim. Mogoče je kriva resolucija monitorja. Mene tudi že nekaj dni špika doli, ampak ne v trebuhu, pač pa v maternici. To špikanje ni boleče, ampak na trenutke samo neprijetno, kot neka teža v maternici, ne vem, težko opišem. Bom pa vse ''znake'' popolnoma ignorirala oz. jih ne bom povezovala z N, ker so me prejšnji mesec pustili na cedilu, ko so me prsi ful bolele, slabost, itd., potem pa dobim M. Malo še....čas itak ful beži. Drug teden pa bom že vedela... A seznama nobena ne posodablja?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 16.11.2016 13:38:56
|
|
|
|
MartinaTaja
|
Saj je res komaj vidna. Mene špika,če bi lahko temu, tako rekla, od popka navzdol .... Malo drugačna bolečina, kot do sedaj .... bomo videli .... joj upam, da ne bom preveč razočarana Verjetno nihče ne posodablja seznama Pika poka kdaj naj bi ti zagledala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 16.11.2016 14:38:30
|
|
|
|
pika poka 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: MartinaTaja Saj je res komaj vidna. Mene špika,če bi lahko temu, tako rekla, od popka navzdol .... Malo drugačna bolečina, kot do sedaj .... bomo videli .... joj upam, da ne bom preveč razočarana Verjetno nihče ne posodablja seznama Pika poka kdaj naj bi ti zagledala Mene pa špika prav čisto spodaj v maternici. V bistvu niti ni kot špikanje, ampak kot neko teža, ne znam razložit. Jaz je NE pričakujem v torek, 22.11. Test bom definitivno delala po tem datumu, če seveda v torek ne pride. Ti pa ga le ponovi za vikend in močno stiskam pesti, da zagledaš Katera se javi, da bi posodobila seznam?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 16.11.2016 15:01:32
|
|
|
|
sončektvoj
|
Martinataja jaz nekaj vidim. Sem invertala sliko in res zgleda kot rahla rahla črtica.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 16.11.2016 15:11:39
|
|
|
|
MartinaTaja
|
Sončektvoj hvalaaaaa Misliš, da če bi bila samo testna črtica, se ne bi tako obarvalo? Joj hvala .... malo si me razveselila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 16.11.2016 15:25:37
|
|
|
|
sončektvoj
|
Nekaj se vidi, kaj pa bo iz tega pa bo samo čas pokazal :) Koliko dni po ovulaciji si?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?