Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 21.11.2016 13:06:47
|
|
|
|
MartinaTaja
|
Tako ja .... med 9 in 12 dni po ovulaciji/oploditvi ..... držim pesti zate Vem kaj pomeni vse to, te razumem, jaz sem tudi živčna in vsakokrat prehitevam s testi .... tako, da se prav ne upam veselit še .... Danes je 33. dan cikla s clomidom ..... Ponovim test čez 2 dni .... drugače pa nobenih posebnih znakov razen tega, da me špika v maternici ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 21.11.2016 13:17:41
|
|
|
|
Damuš
|
Martinataja, men se spet ydi da vidim obris +. Držim pesti, da je to to.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 21.11.2016 13:29:02
|
|
|
|
MartinaTaja
|
V živo se vidi lepše .... na sliki je bolj slabo Upam, da je to to ........ joooj kako sem živčna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 21.11.2016 14:20:04
|
|
|
|
pika poka 1
|
Joj danes je res stresen dan. In v službi in privat... Joške me noro bolijo. Naj že pride M, da se neham sekirat, ker me bo stres živo požrl MartinaTaja, jaz sem ziher, da je to to. Naredi čez dva dni digitalni CB. Mene ta čaka v predalu in upam, da mi ga bo uspelo uporabiti...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 21.11.2016 14:41:03
|
|
|
|
Veronique
|
Tudi jaz sem skoraj 100%, da je to to, jo tudi jaz vidim!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 21.11.2016 17:07:16
|
|
|
|
MartinaTaja
|
Mi ni dalo mira in sem naredila še viola test za zgodnjo nosecnost in je - ..... Ne morem verjet a CB sem najbolj zaupala ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 21.11.2016 17:30:01
|
|
|
|
Yogi
|
Tebe pa res teji testi na polno ****. Najboljše bi bilo, da bi šla kri dat, ko ti bo menstruacija izostala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 21.11.2016 17:56:46
|
|
|
|
MartinaTaja
|
Res me .... danes bi mogla pridet in CB sem mislila, da je zanesljiv Joooj pojedli me bojo tej testi in zivci
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 21.11.2016 19:19:21
|
|
|
|
Bibabuba12
|
IZVIRNO SPOROČILO: MartinaTaja Res me .... danes bi mogla pridet in CB sem mislila, da je zanesljiv Joooj pojedli me bojo tej testi in zivci Glede na tvoje izkusnje s testi jih nekaj kupovat in pojdi na krvnega. Pa potem ga ponovi po 2-3. dneh, da vidis ce HCG narasca. V kolikor tokrat spet to ni to, bi si na tvojem mestu dala vse hormone preveriti, ker nekaj definitivno ne stima, ce se ti ze drugic zapored tole dogaja s crticami...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 22.11.2016 20:31:41
|
|
|
|
tamala86
|
Živjo! Se javljam po današnjem pregledu...z živci sem bila itak na koncu, zadnje par dni se skoz sekirala, če se bo kaj videlo na UZ, če bo vse ok itd...no in danes pridem na UZ in mi pravi dr. da sta dva! kap me je skoraj... lepo se je videlo in slišalo oba srčka. moj je bil malo šokiran. Še ni čisto dojel. Saj sva vedela, da se lahko oba primeta, samo do zdaj so mi dali 4x dva zarodka in se ni noben prijel oz. max 1. Sedaj pa kar oba...seveda sva ful vesela upam, da bo vse ok. Sem pa noseča 6t1d. Vidim, da pri vas tudi kar dogaja! Res vsem želim + in, da bi se vse dobro izteklo! Navijam še naprej... LP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 22.11.2016 23:52:01
|
|
|
|
Reese5
|
Uau punce, bravo!!! tamala86, kar dva bosta! Bravo!!! Kar dobro gre tale mesec v primerjavi s prejšnjimi Martinataja, držim pestiii, si mogoče že šla do zdravnice? Čakamo še Pikapoko in potem posodobim seznam :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 23.11.2016 6:59:30
|
|
|
|
Katte
|
Uf, tamala86. Kar dva. Meni bi se zrolalo... Čestitam za dva srčka!
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 23.11.2016 8:17:50
|
|
|
|
MartinaTaja
|
Zdravo punce BC mini mi kaže , predvidevam, da je prišlo do kasnejše ovulacije, ker prejšnji vikend sem imela močen izcedek in ko sedaj razmišljam upam, da je to to ........ počakam še do sobote in ce ne bojo močne bom šla k zdravnici
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 23.11.2016 9:23:19
|
|
|
|
pika poka 1
|
Pozdravljene punce! Tamala86, waaaaaaw, kar dvaaaa!!! Želim ti mirno nosečnost in vse dobro do konca! Svetovno res! MartinaTaja, a tebe še vedno hecajo ti testi? Kaj pa, če probaš narediti CB digital, da ti napiše še tedne? No zdaj pa, da še napišem moje stanje...M še vedno ni, zdaj dejansko že zamuja, testa še nisem delala in sicer iz enega preprostega razloga: STRAH. Nekaj me špika v križu, v maternici, joških....ampak vse to je gladko lahko razlog tudi za M. Malo bom še počakala s testkanjem. Imam pa pripravljen CB digital
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 23.11.2016 10:50:18
|
|
|
|
MartinaTaja
|
Sem naredila cb digital in je negativen.....zanimivo navaden cb pa pozitiven
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 23.11.2016 10:51:24
|
|
|
|
MartinaTaja
|
Pikapoka želim ti en velik +
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 23.11.2016 11:53:20
|
|
|
|
pika poka 1
|
MartinaTaja, smola za CB digital Ne morem verjet kak te hecajo ti testi res Držim pesti, da bo krvni test dokončno potrdil Hvala ti! Tudi jaz si želim plusek, ker bi to bilo najlepše darilo za rojstni dan, ki ga imam prihodnji teden Veronique, kako si kaj ti???
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 23.11.2016 12:18:44
|
|
|
|
MartinaTaja
|
Pika poka želim ti, da bobiš najlepše darilo za roj.dan Govorila z G in naročena sem vem torek popoldan .... rekla je naj ponovim CB in sem ga in je pozitiven, tako, da sedaj pa do torka konec s testi in upati na najboljše .....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 25.11.2016 8:03:54
|
|
|
|
pika poka 1
|
Žalosten dan. M še vedno ni, test pa je bil danes zjutraj negativen. Od zdaj naprej neham planirat, delat O teste, nič...rabim oddih od vsega. Vsem nosečkam želim vse dobro do konca, ostalim pa želim, da vam dobri možje v decembru prinesejo same pluseke. Pozdravček
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 25.11.2016 8:36:24
|
|
|
|
MartinaTaja
|
Pika poka dokler ne pride M je še zmeraj upanje Včeraj CB +, danes zjutraj pa se je vlila M, v torek imam pregled pri G, Grem v nove boje decembra
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 25.11.2016 15:33:52
|
|
|
|
Bibabuba12
|
MartinaTaja, ti prosi ginekologinjo naj ti hormone dobro pregleda, ker nekaj ni ok s temi tvojimi crticami. Enkrat so, drugic niso pa spet so, pa spet minus... Tole mislim, da nekaj pri tebi ne stima, sploh glede na to, da je to ze drugi mesec zapored ista zadeva... Drzim pesti, da bo december tvoj mesec! Pa tudi vsem ostalim, ki vam ta mesec ni uspelo, zelim da v veselem decembru zagledate !
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?