bucka* -> RE: Oktobrčki 2016 (20.4.2018 22:04:44)
|
Juhu! Jst sem bla tud lenoba, pa sicer berem in spremljam skos, recem si, da bom pisala ko bo cas in potem je kar naenkrat prevec za napisat in potem se ne lotim. No, zdaj sem se lotila :-) Ribica, smejala sem se, ko si sprasevala kdaj bo tamalo minila neka faza, pa sem ti hotla odgovorit da itak sledijo zdej take in drugacne faze do ne vem kdaj. Pri stirih letih tavelik se ni zakljucil z njimi :-) pol si pa kasneje poslala drug post z drugimi tezavami in sem se prav narezala :-) pa ne iz privoscljivosti seveda :-) Hvala za nasvet glede zivalskega vrta, smo bili, samo malo smo zaj****, ker smo sli v nedeljo in je blo noro guzve. Mi je pa ne maramo :-) bi mogli it med tednom. Se en nasvet bi imela od tebe, a mas kej izkusenj s slikami za na torto? Hostije se jim rece, pa na smetano se jih da. Si to kdaj pocela? Nastja, moj sinko ima rojstni dan en dan za tabo :-) vse najboljse! Pia, vesela sem, da sta dobili debeli rtic, res si ga zasluzita! Jaz se nisem bila. Upam da se zdravlje postima, da bo zivljenje malo lazje... Mi smo imeli kar sreco, razen ene viroze prejsnji teden, je bla puncka cisto zdrava. Se vedno pa trepetam pred naslednjo zimo, ko bo v vrtcu pobirala bacile :-) Pikica, zdaj ko je zunaj lepo, bi se lahko spet kaj dobile?? Pa ko smo ze pri tem, a je katera za ponovno srecanje??? Mislite da bi nam lahko uspelo?? Ah ja, tocno to, kar sem slutila, vse sem pozabila, kar sem zelela napisat. Gotovo sledi se kaksen post :-) Nasa puncka je tudi poredna in ne sme bit brez nadzora niti minuto. To obdobje je meni najtezje, tam nekje pri dveh letih mislim da je bilo potem lazje, ko tudi komunikacija bolke stece. Ja, stvari v skoljki, cunje iz predala, cevlje na mizo, posodo s hrano na tla, ni da ni... Govor je bolj slab, vsi smo "ati", "apa" je pupa, vse kosmate zivali so "vovov", razen pes, ki pa ni nic [sm=zmeden.gif] in vse kar je pernato je "gaga" in vse kar je rumeno je "gaga". Dugace rece se "ajdi", kadar je risanka hajdi, potem je pa samo se "opa" in "o-o" in se zakljuci. Drugace podobno kot tvoja ribica, ceblja ful, pa z igrackami se ful pogovarja, pa krega jih, pa lupcka, ampak vse v nekem svojem jeziku :-) Kar se tice prevoznih sredstev smo pri vozicku (se rada vozi, dela brum brum ko ga vidi), dobila sem tudi rabljen tricikel in je tudi pridna not, z raznimi poganjalcki se ji pa ne da ukvarjat, je prelena. Bi jo moral nekdo potiskat. Dude bi se rada znebila, pa ji jo vsi drugi ful dajejo in je tezko, je ful navezana nanjo. Res se trudim, da bi bila samo za spat. Kahlica je zabavna, ampak ne za lulat in kakat. Se enkrat ni nic spustila not. Ce jo vidim da jo tisci, jo hocem dat na kahlico, ampak mam obcutek da se zmede in potem ne kaka. Ceprav, kadar je pokakana v plenici vedno pove, da je "kaka" So pa lustni sedaj, najlepsi :-) taki mali clovecki, pa sploh ne ves kaj vse ze vedo, dokler ne zacnejo cebljat in kazat. Smeti v kos, perilo v stroj, pomivalec je itak njen... :-) Uzivajte v teh lepih dneh, baje se kmalu pokvari vreme, ampak ze tole je blo zakon :-) pa za srecanje razmislite :-) Nocko
|
|
|
|