Zdravo punce,
Se ze dolgo nisva oglasile....
Ah.... pri nas je vedno pestro!
Sploh ne vem kje naj zacnem.
Skratka maja sva sli na rehabilitacijo na Debeli rtic.
Super sva se imeli, koza se je res uredila.
Vse do 10dne, ko je v hotel pripeljala ena mamica kuznega otroka (1 je imel bolezen rok in nog, njegov mlajsi bratec pa 6 otrosko bolezen).
Po tistem dnevu je slo vse samo se navzdol. Pia in vecina ostalih otrok je zbolela. Pia celo tako hudo da ji v celem dnevu nisem morala zbiti vrocine pod 40. To me je ubijalo!! Na ritki so se ji pa zaceli delati majhni mazolcki ( vedla sem, da nekaj ne štima). Se isti vecer sem spakirala in sla za kranj. V dezurni potrdijo bolezn rok, nog in ust. Poklicem mojega in se odlociva, da jo bova naslesnji dan odpeljala se v Avstrijo, saj je bila noc katastrofalna. (Vrocina, jok, srbenje in poleg pikic se ogromni gnojni fleki). Noge je imela vse posute z pikicami in fleki.)
V dezurni nas takoj napotijo v bolnico, kjer sva preziveli 10dni. Pia je imela ob enem 6.otroško in se bolezen nog, rok in ust.
Kako sem bila razocarana,jezna,... sploh ne bom pisala, ker bi najraje vrat zavila tej mamici.
Seveda se je javila sele, ko je bila ambulanta polna bolanih otrok na Debelem rticu.
Ko smo malo pregurali vse te flekce (3 tedne da smo prisli nazaj v staro stanje). Je meni umrl dedek, ki mi je bil ko oce. Skratka kako sem pregurala vse to ne vem! Se danes pocutim bolje ampak obcutek je se vedno tako zelo ubijalski, da se ne da opisati.
Skoraj celi mesec sva ostali na gorenjskem pri babici.
Prejsni teden sva sli pa k mamici na morje. In seveda je bilo ze prelepo z njeno kozo zadnje dni, tko da sva dobili hudo rekacijo v kombinaciji sonce in soncna krema. Zopet katastrofa od koze ( claritin in zdravljenje).
Sicer ji morski zrak res odgovarja. Ampam krema in sonce je pa ziva groza. V ponedeljek sva sli pa sem hotela ze v sredo pakirati, ker mi je bilo tako hudo.
Nekako sva zgurali. Nic vec mazanja (soncu se pa tko ali tako izogibava, tokrat sva se ga pa celo tako, da smo iskali resnicno naravno senco). Pred 10 sva bili pa ze v apartmaju. Ko je bil cas za odhod se je stanje dokaj normaliziralo ampak se vedno ne popolno.
Pia je ratala celi razbojnik. Resnicno ne vem kje je kaj puncke (beri nezne duse v njej). Samo plezala bi, pa dirkala po toboganu, poganjalec, gujsnca...skraka stalno v pogonu. Plezanje po stopnicah je njena najljubsa igra.
Ratala je trmasta, zelo svojeglava. Ce ji kaj ne gre kar mece vse strvari ali me pride udariti( to udarjenje mi dvigne pritisk do neba). Vcasih bi ji kar rit sprasila. Ni dneva, da ne bi poizkušala mojega potrpljenja.
Je prava čveka, ki se za sekundo ne ustavi. Vse ponavlja ampak resno vse. Morava že resno paziti, da ne poveva kaksno socno.
Jo pa v vecinimi mi2 skoraj vse razumeva, ker sestricna mi je zadnjic rekla, ko sta se igrali. " ona skos nekaj govori ampak jaz jo zelo malo zastopim" :). Veliko crk pogoltne ali je pa vse nekaj na D.
Kahlica pri nas sploh ne pride skozi. Niti k ji dam hlacke ji ni neprijetno ko se polula. Ona meni pove, ko je ze konec.
Ne vem sploh kdaj bomo to resili. Naj bi pa pred vstopom v vrtec.
Sicer gremo se prve dva tedna v septembru na morje in bomo videli. Letos sva izrecno rezervirala Losinj ravno zaradi Pijinih tezav. Bomo videli kako bo, glede na to kaksno sreco imamo.
Sedaj pa sibam mi ze pleza na pult, si prestavi stol in gremo. KATASTROFA!