Ribica ** -> RE: Oktobrčki 2016 (7.3.2018 22:51:51)
|
Da malce bolj spodobno napišem na računalniku kot tista skropucala na telefonu. [sm=smiley1.gif] Darhaha, tako nekako tudi jaz postopam - pridem domov, umijem roke, se preoblečem, kaj pojem, sicer se pa z njo usedem na kavč, vzameva dudo, ona se k meni stisne in mečka moja ušesa - to jo pomirja zadnje mesece in uspava, včasih je zelo nadležno, še sploh v fazi, ko mi prste tlači v ušesa. Gre na bolj, danes sem ji zjutraj rekla, da imam dovolj njenega piskanja, da naj neha, če ne bom huda, pa je celo nehala. Tudi po poti v vrtec sva se (enostransko [sm=smiley36.gif]) zmenili, da bo danes pogumna punca in ne bo jokala. Ob odhodu domov včeraj je bila zelo sproščena v garderobi, so ji šle same traparije po glavi, pa tudi sicer je bila boljše volje. Zaenkrat se mi zdi, da je boljše volje, če jaz pridem ponjo, a več kot enkrat na teden žal ne gre, že to grem prej iz službe. No saj, tudi z možem je dobre volje večinoma, dokler se mami ne pojavi doma. Jé pa tudi moja tam ogromne količine hrane in doma. Malo se umirja, je pa eno obdobje spet jedla od momenta, ko je domov prišla, pa do enih 17.30-18h, potem pa ni večerjala, ker ni imela že kam dat. Pa je pojedla npr. celo banano, celo skuto s sadjem ali jogurt, kake piškote ali kaj takega, povrh še sadno kašico, že nisi več vedel, kaj bi ji dal. Ji probam ukinit prigrizke vmes in to konstantno prehranjevanje popoldne (čez vikend je bolje kar se tega tiče), ker se mi zdi, da včasih to dela iz navade/dolgčasa, ampak če se odloči, da bo jedla, sama pleza na stol in podobno. Je ne prepričaš v drugo smer, tudi s prepovedjo ne, ker ne odneha. Pa pri njeni kilaži mi res ni, da bi ji "odrekala" hrano. Je pa spet v fazi, ko noče jest brusnic in rozin, pred časom bi jih pojedla pa celo skledo. Malo se ji menja okus, ampak načeloma za kosilo poje vse, kar ji daš. Aja, še trgovine - do sedaj je nisem jemala s seboj večje shopping centre, samo v DM ali Hofer po hrano/plenice, zdaj sem jo pa ene dvakrat vzela s seboj, ker če ne sploh nisva nič skupaj, to pa ni opcija. Pa ji je bilo všeč, ker je bilo nekaj novega, ker je tako malokrat z nama tam - sem se vedno izogibala zaradi bacilov. Pač, kar delam, delam skupaj z njo, včasih pa vseeno moram še kaj naredit na računalniku in takrat sitnari, ker hoče pesmice ali tipkat po računalniku. Če se le da, puščam take stvari za takrat, ko ona zaspi, ampak to je pa potem takole pozno, zdaj je vsaj mimo obdobje, ko sem vsak dan z njo zaspala in se zbudila po 21. vsa zalepljena, vstala in naredila, kar sem si zadala - nekako. Nastja, še to me je spomnila Sophie, ko sva spet obujali najine CR spomine - nam so pokazali, kako moramo vstajat in nam priporočili neke vaje za utrjevanje globokih trebušnih mišic. Skratka, vstajat moraš vedno iz boka, nikoli da se s trebuhom vlečeš pokonci v smislu trebušnjakov, zato tudi opora nad glavo ni najbolj pametna. Jaz se ne spomnim sploh, če smo jo imeli ali ne? Vem samo, da sem v P na eni strani postelje imela japanke, na drugi pa crocse, da sem se skotalila dol na tisti stran, kamor sem bila obrnjena, ker mi je bilo vstajanje iz tistih mehkih postelj prava muka. [sm=smiley36.gif] Materina dušica - jaz sem kupila kremo od Aelite, ki je kao naravna, da je ne bom z justom mazala, a ne, pa ima po aeliti izpuščaje, ker je kar nekaj ljudi občutljivih na timijan, ki je menda močna začimba. Po justu ji ni bilo nič, pa še lepo diši. Zdravnica je svetovala fitobimbi, tako da zdaj jo s tem mažem - po prsnem košu, malo po hrbtu in podplatke. Vzglavje ima verjetno dvignjeno Pia, ne? Jaz sem kar mehko deko zložila pod njen povšter, če je pri meni spala, je pa tako spala na mojem povštru, da je lažje dihala in kašljala. Nič, še rožice izrežem za fererote gor nalepit za jutri za v vrtec (čeprav vzgojiteljice že 10 dni ni, upam, da pride kmalu nazaj, jo ima E rada; pomočnico tudi, ampak najbolje je, kadar sta obe v tandemu, menjava sob jo še vedno iztiri), sem želela eno pozornost, ki jo lahko pojedo in potem stran vržejo. [sm=smiley1.gif] Tako da bo potiskan karton osnova, en roche pa sredina cveta.
|
|
|
|