Ribica ** -> RE: Oktobrčki 2016 (12.2.2018 23:34:56)
|
Hej, punce. Kam ste se vse poskrile? Nastja, koliko še imaš do konca, kdaj je PDP? Joj, moram zjutraj še prijateljici odpisat, ji že od včeraj nisem. Ona ima pa tudi čez dva tedna rok, na moj RD, držim pesti, da bo mala/mali počakal/a [sm=smiley36.gif] Moja pikapoka je šla danes nazaj v vrtec po mesecu in pol, seveda je bil jok in cel dan po naročju, ampak verjamem, da bo bolje. Je še vedno kar stiskačica in se veliko crkljava, spet/še vedno v intenzivni mama faza, niti na wc ne smem brez nje, ker mi tolče po vratih in joka. Potem jo pa strašno zanima moj popek. [sm=smiley24.gif] Smo pa kar intenzivno izkoristili te zadnje dni, en dan smo šli na Dolenjsko k starim staršem in smo se sankali, sva naredila z možem progo med njivo in vinogradom, kot včasih, ko sem jo imela jaz. Samo da sem jaz smučala po njivi, na koncu je bil pa snežak, da nisem zgrmela v hišo. [sm=smiley36.gif] Od takrat smo malo popravili teren, pa je bilo treba kar bremzat, da ni koga odneslo v lopo. Mala ful uživa na bobu, bolj kot leti in trese, bolj vriska. Včeraj je celo že na sneg lahko stopila brez joka, sicer kar nekaj cvili. Smo jo pri babici spuščali kar samo po bregu, en jo je spustil, drugi jo je pa lovil. V soboto smo bili pa v mestu na pustni povorki, se ni bala ne mask, ne hrupa, ne glasbe, prav uživala je. Me je sprehajala gor in dol, ko smo čakali sprevod in šla še malo po svoje in šarmirala mimoidoče. Z masko tudi nimamo nobenih težav, pusti vse na svojem mestu in se ji ful fino zdi. :) Darila ob rojstvu - od moža nisem dobila nič, mami mi je prinesla šopek rož, je pa mož organiziral prijateljici, da sta prišli in so mi okrasili stanovanje, to so se pa res potrudili (in spet praznovali rojstvo, kakopak). So me pričakali baloni že na vhodnih vratih, pa po stanovanju, zastavice dobrodošli mami in E, pa listki z imenom nalepljeni po celem stanovanju, cel teden sem jih dol dajala, na enih lučkah jih imamo pa še zdaj. [sm=smiley1.gif] Še to - hoja je zadnjih 14 dni končno res prava samostojna hoja, zdaj poskuša že teči, še sploh, če nam beži. Rada gre ven in pobere na tleh skibucke in stoji pri vhodnih vratih, potem me pa sprehaja zunaj. Je pa spet v fazi, ko non-stop jé in če ji nočemo dat več hrane, ker je ravnokar pojedla ogromne količine, si odpre omaro in ven vzame piškote in kašice v vrečkah, bom mogla očitno prestavit. Je za same traparije, ampak je pri tem tudi tolk luštna, da ne moreš biti jezen. [sm=smiley1.gif] Še slikco pikepoke nalepim, pa grem proti kopalnici, spet bom težko vstala (story of my life). Bučka, sem ti mahala v petek na poti v KG, sva šla s tavečjim sama smučat, sva imela oba dopust. [sm=smiley1.gif] Mala in očka sta pa doma imela svoj žur. [img]http://shrani.si/f/2x/te/3eMcsA3k/1/img8862.jpg[/img] Aja, pitje po slamici - samo sok na slamico je bilo treba kupit, pa je prec obvladala zadevo. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|