dansas
|
Hitro pišem, dokler ne tulijo alarmi Zadnje čase zelo težko ukradem par minutk Ta vikend sem prebolela enodnevno virozo, saj več si niti ne morem privoščit , zgleda, da me je malo zvilo vse skupaj. Moj začne jutri s službo, bom tak čas pakirala tamalo v vrtec. Zgleda, da se bo vsaj na začetku vrnil vsak dan domov - sicer samo spat verjetno, pa vseeno, boljše kot tudi ponoči bit sama... Je pa tamala domov iz vrtca prinasla gliste Uf, fuj, kako so meni ti paraziti nagravžni. Uši smo imeli že večkrat, sem že pravi ekspert za njih (same dolgolaske, pa to), glist pa še nismo imeli. Tamala je stalno jamrala kako jo boli trebušček, pa ritka, večkrat jo je tudi ritka srbela,... Sem ji večkrat gledala ritko pa nič nisem videla, potem pa sem v petek zagledala glistico kako leze ven iz rite Sem skoraj diplomirala iz teh glist. Pišejo strokovnjaki, da je potrbno vzeti samo eno takbelo zdavila, da pobije že vse žive gliste, in da ni potrebe po predoziranju, samo da je potrebno ponoviti kuro in da se morajo zdraviti vsi družinski člani, ker je strašno nalezljivo. In kaj se zgodi pri dežurnem, kamor je takoj zjutraj šibal moj zjutraj? Dala je zdravilo samo tamali in to trojno, ne samo dvojno dozo! Ni hotela dat zdravila za druge, niti S na testiranje, kar sem najbolj pričakovala, glede na to da vtakne vse kar mu pride pod roke v usta. Tekom vikenda je še mož odkril, da ima glise, danes sem jih še jaz pri sebi, tako da jih imamo zgleda vsi . Si tako panično roke umivam, razkužujem, na otroke lajam, zakaj si niso rok oprali, vse smo preprali... Potem pa tamala kaj naredi? Isti večer, ko ji opazimo gliste, se sleče iz gatk in se gre z nago rito valjat po sedežni in povštrih na njej Sem mislila, da se bo mojmu kaj strgalo, čist je bil penast. Ah, da ne bom čist zamorila s to golaznijo... pirin gres - sem ga začela kupovati, ko sem začela pri tamali uvajat gluten. Pred tem smo kupovali pšenični polnozrnati gres in sicer v Šparu. Potem smo pa prešaltali na pirinega (tudi v Šparu). Nam je zelo dober. Ribica probaj še tega šparovega, mogoče ti bo ta boljši. Skuhamo ga na riževem mleku, ampak mora biti Hoferjejo. Smo nekaj časa kupovali DMovo mleko, ker je bilo v akciji, pa je v primerjavi s Hoferjevim veliko slabšega okusa,punce so se pritoževale, ko so ga samega pile, da ni dobro. Tako, da pri nas smo čist zadovoljni s kombinacijo šparov gres, hoferjevo mleko. Evo, malo reklame. Bi mi lahko dali kak popust, glede na to da itak 3/4 plače pustim tam Se je tako bunil na tleh, zdaj pa je srečen, ko v naročju gleda kaj mami tako divje po tipkovnici tolče mora še on pomagat s svojimi igračkami Se že puzajo in govorijo... Uvau, mi smo še daleč od tega. Je pa začel ploskati. To je tazadnji hit zdaj pri nas. Plosk, plosk, plosk. Jaz imam tudi riževo kašico od Milupe, ha, ha, pa toliko vrst jo imajo, pa imamo vse prav to Jo dobi za večerjo, skupaj z zmiksano banano+jabolkom, pa še kaka goji jagoda pade not. Se pa že nekaj časa sprašujem, če bi mu dala zjutraj v kašico lahko že mandeljne? Sebi jih namošim in potem zjutraj v smuti zmiksam, za tamalega pa ne vem, če že lahko.Ribica, ti imaš ziher te informacije. Pisanje na forumu je meni čist simpatično z kakšno narečno besedo vmes, morajo bit pa ločila. Sem že zasledila objave, pa na srečo ne pri nas, ko besedilo ni vsebovalo velikih začetnic, pik in vejic. Katastrofa, saj to sploh ni berljivo. Dobro, saj razumem, da ljudlkje iz telefona pišejo, saj jaz tudi, pa se vseeno potrudim, da vsaj sem pa tja kako vejico napišem Rumena, za tabelo ti pa nisem hotela preveč težit, spomnila sem, to pa je tudi vse. Nikoli ne veš, mogoče pa ne bi hotela objaviti podatkov. Kar se pa spanja tiče, pa lahko čisto sočustvujem z vama Malinca in rumena. Naš je tudi tak falot, da podnevi spi samo v vozičku ali naročju, ponoči se pa še vedno zna tudi na dve ure zbuditi. ČEprav danes je spal od 22h do 3:30, tako, da ga ne smem preveč kregat.
|