Ribica ** -> RE: Oktobrčki 2016 (20.2.2017 17:59:35)
|
Da se končno usedem malo za računalnik, se mi zdi, da sem že tri dni leteča. V soboto sem bila itak taka kot bi imela mačka (od litra vode). Res bi bil lahko bolj obziren tale Jan, se strinjam, dansas. [sm=smiley36.gif] Tale z dudo in elastiko je super [sm=jezicek.gif] Jaz sem se pred porodom hecala, da ji bom dudo z duct tapom zalepila, če bo treba. No, ni bilo te bojazni, jih ima rada. Pia, točno moje misli si povzela s tole GH ... E že en čas, ko jemo, zraven cmoka in kot da bi požirala, pa sem rekla ok, ji bom za vikend začela uvajat, pa je mož rekel, da še ne, da počakajmo (sem skor okrog padla, ker pri sinu je začel takoj pri 4m, res pa je bil na AM). Pa sem spet prestavila za en teden. No, danes sem ji pa skuhala krompir, pa ga je bilo tako malo, da se mi ni zdelo smiselno s paličnim pasirat in sem samo pretlačila - zgleda je mini mini košček prišel v usta, ker se je skoraj zadavila. [sm=smiley22.gif] Potem sem pa kar še malo mojega mleka zraven stisnila, da ni bilo tako gosto. Tako da mogoče je pojedla dve žlički, pa še to vprašanje, ker si je zraven še roke tlačila in tako dalje. Bom poskusila še vsak dan po malo, bo šlo očitno bolj počasi. Res je, sem tudi jaz gledala, da sta Pia in Erin tam-tam. Čeprav naša ima polna lička in orng špehek po stegnih. Lase pa itak vsak dan daljše, ji skoz piham dol s čela, da mu ne gredo na oči. Dobro, nisem jaz tista ki preveč oblači otroka, juhu! [sm=smiley36.gif] Jaz sem jo danes imela v bodiju z dolgimi in navadni majčki, pa bombažnih žabicah s stopalci, čez pa pajacka medvedka (podloženi), ne prav bundo. Čez pa bombažno dekco, ko sva šli od doma, pa s flis dekco. Ampak se mi je do BTC-ja že lepo skuhala, sem jo imela potem odkrito, dokler ni pihalo. Jaz se tako skoz slačim in oblačim in odkrivam in pokrivam tamalo. Se je pa drla ko zverina potem, ko se je naspala za pol ure (zdaj ima tele power nape, ki jih obožujem [sm=hudicek1.gif] ), tako da sem ji v košari podložila dekco, da je sedela na pol in ven gledala. Jutri greva s športnim delom ven, čeprav mi je groooza košaro pospravit. Ampak ima ravno še 5 cm lufta pri glavi, pri nogah tako nič več. Čisto prehitro ratejo tile naši škratki! Aha, še pust - mož bo lisica, tamala bo ovčka ali zajec, ji moram še zašit, jaz bom najbrž ovca, kar si tudi še moram zašit, ta velik bo pa pastir, da nas bo imel pod kontrolo. Pes bo pa pes. [sm=smiley36.gif] Mi se vsako leto vsi našemimo, ponavadi jaz šivam, razen lisico za mojega smo kupili v Primarku, kar na ženskem oddelku pajaca [sm=smiley36.gif] Ziher sem še kaj pozabila, sem vas pa vse prebrala na telefonu, med sprehodom, uspavanjem, dojenjem ipd ... Aja, dansas, kdaj si začela ti S uvajat, da je že pri mesu? Sploh nisem vedela, da gre to tako hitro. [sm=smiley1.gif] Joj, v soboto bo imel že pet mesecev, noro!
|
|
|
|