Ashatan -> RE: Aprilčki 2017 (16.8.2016 15:00:04)
|
Saj če [sm=duda.gif] leži v popolni legi in ga nič ne rabi obračati in iskali svetline za izmeriti in se vsi organi vidijo, ker otrok res leži "po šolsko" je celoten pregled komot v 5 minutah opravljen. Pa verjetno res ni bilo točno 5 minut, morda je malo pretiravala, ker je pač pričakovala nekaj več in več pozornosti in časa namenjenemu pregledu in pač rečeš v 5 min je bilo konec, mogoče je pa bilo 15 min. Tukaj smo vse iste, lahko bi vse eno uro gledale s tisti ekran in konec koncev, za tisti denar hočemo nekaj več kot samo pregled, neke mere, aha aha, neko številko in nasvidenje[sm=zz_tongue.png]. Jaz sem pri prvem bila v Postojni dve uri, ampak od tega je dejanski RESEN pregled res 10-15 minut, tistega dela, ko se dejansko kaj meri, iščejo organi, meri utrip-......, ko se je dete končno nekako tako obrnilo, da se je sploh kaj dalo videti, ker nam je ves čas rit kazal in ni šanse na se obrne. Torej nismo dve uri gledali v ekran in iiiii kako lepo, ampak je mene že vse zelo bolelo, toliko je šaril po meni, da bo kak kot ujel, potem mi je delal še vaginalno in se ga nikakor ni dalo prepričati da se premakne, nato sem morala okoli P šetati pol ure in spet nazaj, da smo lahko sploh začeli meriti. Je pa spol pravilno napovedal. Pri naslednjem je trajalo bistveno manj časa, ker je bil [sm=duda.gif] zbujen in v pravi legi in je bil pregled krajši, tudi kaj veliko ni bilo za govoriti, ker je bilo vse ok. Le v spolu se je zmotil[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|