Ashatan -> RE: Aprilčki 2017 (13.8.2016 21:54:32)
|
O jebeštrga, pridem iz dopusta in takšne berem.....Damuš konec, ena nova konec.......Da povem še jaz, da se ne počutim prav nič posebej nosečo, slabosti nobenih (mi je bilo v prvih dveh [sm=nosecka.gif] do sedaj že lepo slabo), tudi drugače ne bo mogla reči da imam kakšne enkstra znake, ajd bradavičke in prsa me res bolijo zelo, karkoli drugega pa nič posebnega, tudi nobenih lušt po hrani, nobene zaspanosti.......edino trebuh kipi, ampak to bi lahko bilo tudi od hrane. Smo pa iz dopusta, enkrat vmes sem po SO imela malo rozasti izcedek, ampak to zgleda ni bilo nič vezi z [sm=nosecka.gif], se mi vsaj zdi no, ker je takoj minilo, morda še opazila ne bi, če ne bi ekstra pogledala. Prvi pregled imam šele 26.8., torej še 13 za počakati in vam odkrito rečem, da me prav zanima kaj bo na pregledu sploh pokazalo, nekako sem pripravljena na čisto vse. Ker mož me tudi kaj vpraša, kako je mala pikica in jaz ga prav pogledam da kaj to, kdo to[sm=zmeden.gif]. Nisem nekako padla v tole. Sem pa ta teden postala prvič teta in grem jutri gledati novorojenčka[sm=bravo.gif].
|
|
|
|