izida -> RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 (1.8.2016 10:27:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Allstar izida, vse je odvisno od tega ali se ti podaljša cikel, ali imaš pa samo zapoznelo ovulacijo. Če se ti še cikel podaljša, potem ni problem v lutealni fazi, ampak je samo cikel daljši - do 35 dni je ok. Če pa opaziš par mesecev zaporedoma pozno ivulacijo in potem prej kot 12 dni kasneje menstruacijo, potem pa je problem v lutealni fazi. To zdravijo mislim da s progesteronom, ki pomaga da rumeno telesce ne popušča prehitro. Torej če se ugotovi, tudi naj ne bi bil problem. Kar se tiče pa tvoje ovulacije ta mesec, bi pa jaz zaupala testu. Ko je bil pozitiven je bil vrh. In kakšen dan za tem naj bi nastopila ovulacija. Če si imela snežno bele ovulacijske teste, potem se ti tudi doba od vrha do O ni podaljšala. Izcedek je pa mogoče lahko kaj drugega. Meni se včasih naredi po spolnem odnosu, včasih pa ne. In to j včasih še dva dni potem. Sem prebrala, da nekatere spermo in sluz menjajo za ovulacijsko sluz, pa mi ni bilo jasno kako[sm=zmeden.gif]. Pa sem zdaj že večkrat zapazila. In če ne bi točno vedela v ciklu, kje sem, potem bo to komot zamešala. Po mojem ni bilo.nič narobe pri tebi in upam, da vama ta mesec že uspe [sm=smiley36.gif] Hvala Allstar! Danes sem 21. dan in je na hlačkah prisoten rjav izcedek. Ravno berem Pušenjaka, da če se to pojavi pred 23. Dnem pri rednem ciklusu, gre lahko ravno zato kot praviš, za popuščanje rumenega telesca.bom povedala svojemu g. Tudi tebi želim, da čimprej uspe in v roke dobiš svojo štručkico.
|
|
|
|