izida -> RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 (31.7.2016 20:32:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sofie IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: Allstar IZVIRNO SPOROČILO: izida Tudi jaz kaj komaj čakam avgust[sm=bravo.gif] držim pesti za vse, da ugledamo [sm=rozacrtici.gif]. Zanima me, če je možno, da se ti ovulacija premakne kar za 5 dni? 15. dan je drugače redna ovulacija, 14. Dan je O test pokazal črtico, torej bi mogla O nastopiti enkrat v prihodnjih dneh, najbrž 15., ker sem takrat imela povečano cervikalno sluz. Sprašujem Vas zato, ker je danes 20. dan pa imam grozno vlečljiv izcedek, gost kot beljak bolj kot med O in se bojim, da je to "zapoznela" O in posledično prekratka lutealna faza[sm=smiley13.gif] je to možno?? Točno to se je meni naredilo ta mesec. 18 dan rahla črtica, močna šele 22 dan (sem šla samo iz firbca testirat), pa še bolj močna 23 dan. Tako da sem zdaj 2 dni po ovulaciji, predvidevam. In bo to moj naaaaajdaaaaaljšiiii cikel do zdaj A rees???to je pa res čudno....kako dolge cikle pa imaš? Jaz 28 dnevne, izjemoma 29....moji testki so bili po 15. dnevu Beli...[sm=smiley13.gif]to pomeni prekratka lutealna faza? Vem da ste o tem že enkrat pisale, da mora biti zadostno število dni med O in M, da sploh pride do vgnezditve ..zdaj pa tole...krasno[sm=smiley13.gif] Neee...vse je ok. Prekratka je takrat ko je ciklus kratek...npbr. 21 dni dolg. Tebi se bo zdaj podaljšal za nekaj dni. M vedno pride od 12-16 dni po ovulaciji. Tako da pričakuj, da ti bo zamujala. Hvala, punce, seveda...zamešala sem in spaničarila s to fazo. Zakaj pride do tega? Torej se O včasih precej pomeša? Ampak še nikoli mi ni konkretno zamujala, kakšen dan niti se mi ni nikdar pretirano podaljšal ciklus...hvala V v glavnem za obrazložitve...
|
|
|
|