Damuš -> RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 (4.8.2016 13:28:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12 IZVIRNO SPOROČILO: Damuš Sem zdaj naredila še FS - ja sej vem, člist brez veze, ker ni jutranji urin. Ampak si nisem mogla pomagati. Pa je bel kot sneg. Tako da ... po moje ne bo nič. Bom počakal na jutri, da se vlije, če se pa slučajno ne bo, bom pa v soboto spet naredila kak test. Js na teh kitajskih, nisem nikoli imela crtice, ko ni bilo [sm=nosecka.gif]. Pa sem pred pozitivnim testom naredila dva. Ne vem no. Je pa res, da je tale za 10 mIU hCG/ml, First sign pa za vec. Js sm po parih dneh bolj rahlih crtic na teh testih, naredila CB digitalnega in je po minuti pokazal pregnant, tako da ne vem. Srcno upam, da je to res to zate, drugace bom mela se slabo vest kake zanic teste sem ti poslala.[sm=smiley13.gif] Joj ne imet slabe vesti ... Sej je itak še zgodi za delat teste - glede na ovulacijo naj bi [sm=hudicek1.gif]prišla jutri. Glede na moje cikle /28 dni ... zadnja 2 sta bila na 26 dni) pa šele v nedeljo. Sej zato sem napisala, da bom zaenkrat ostala pri teh tvojih testih ... Pa če praviš, da ti nikol niso pokazali črtice, ko nisi bila N, pol že more držat tud pri men. Sam jz sem bolj ziheraš. predvsem pa ne bi rada moža najprej spravila v nebesa, pol bi pa sledil hladen tuš., ko ne bi bilo nič iz tega. Čeprav pa priznam, da me ima, da bi mu povedala takoj ko pride iz službe. [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|