Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida Pozdravljene, punce. Po dolgem času se malo javljam. Žalostna sem ob novicah mimi_ke in Damuš...Tako mi je žal! Želim vama, da se čim prej pobereta in gresta v nove boje! Zlasti ti, mimi_ka , želim ti, da je tvoj cilj naslednjič dokončen, ker si res zaslužiš. Drugače pa stiskam pesti za ostale borke; katjess, Allstar, Veroniqe, pika poka 1 in tudi za ostale nove borke. Čim prej čudežni plusek na testerju!! Ta mesec imam sama malce oddiha; jutri imam HSG preiskavo (ne vprašajte, kako me je strah), potem bova pa videla, kako bo s SO. Nekateri odsvetujejo, nekateri priporočajo, bojda to ni več tako sevanje kot včasih, ne vem. Če nama bo dovoljeno, bova spontano, brez računanja. V vsakem primeru bom malce na off, rabim za mojo dušo ciklus brez testerjev, štetja dni in obremenjevanja. Tolažim se s tem, da je to začetek močnih bojev za najino pikico in ne bom odnehala (čeprav priznam, da sem kolebala, naj grem ali ne) Pridem Vas malce pogledat in javim, kako je bila preiskava. Še enkrat, močno držim pesti, punce, da je ta mesec Vaš Držim pesti za jutri. Moja prijateljica se je dve leti trudila zanosit. Potem je šla na HSG in v naslednjem ciklusu zanosila. Vse bo ok. Drži se.
|