Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 10.8.2016 10:16:19
|
|
|
|
Allstar
|
AVGUST 8.8. pika poka 1, 1. krog, 1 otrok Damuš, 6. krog, 1 otrok Ječi12, 1. krog, 2 otroka 9.8. izida, 7. krog, 0 otrok 11.8. Allstar, 13. krog, 0 otrok 18.8. Katte, 2. krog, 2 otroka 20.8. Katriss, 14. krog, 0 otrok Rožica15, 1. krog, 1 otrok 22.8. Veronique, 3. krog po SS, 0 otrok avgust Lola85, 1 otrok navijačice katjesss
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 10.8.2016 10:28:32
|
|
|
|
katjesss
|
Drzim pesti in navijam, za vse ostale... Jeci12 bomo pa septembra skupaj cakale in docakale Allstar kako kaze pri tebi???
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 10.8.2016 10:31:58
|
|
|
|
izida
|
Allstar, kako kaže? Držim pesti za vse Jaz pa imam drug teden hsg pregled...tako me je strah, da joj. Najraje bi kar prestavila poleg tega po tem pregledu ne smeš zanositi v istem ciklu, tako da bom septembra najbrž samo navijačica....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 10.8.2016 10:39:30
|
|
|
|
katjesss
|
Izida, ze imas termin torej? To ti bo tvoj G nardil?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 10.8.2016 10:43:45
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Izida, ze imas termin torej? To ti bo tvoj G nardil? Imam, 17.8. Tako je, pri mojem G. Je pa sestra rekla, da naj ne bom prestrašena, ker ni tako hudo. Najbolj me je strah, da mi kaj ciklus spremeša, ker imam zdaj kar urejenega in vidim, da so ene punce pisale, da jim je potem kar večkrat zamujala. Po eni strani si mislim, da bi še počakala s tem, po drugi pa želim vedeti, v katerem grmi tiči zajec in tudi G bi rad izključil zarastline in pregrade.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 10.8.2016 10:58:50
|
|
|
|
katjesss
|
Izida jaz sem tudi slisala, da ni tako hudo - upam da bo tako tudi pri tebi in da potem cimprej uspe. Kaksne preiskave pa sta ze kaj dala skozi?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 10.8.2016 11:02:34
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Izida jaz sem tudi slisala, da ni tako hudo - upam da bo tako tudi pri tebi in da potem cimprej uspe. Kaksne preiskave pa sta ze kaj dala skozi? Hvala za spodbudne besede...Jaz samo spremljanje O z UZ. Drugo še nič. Ne vem sploh kaj sledi....najbrž morebitna laparo, če kaj ne bi bilo ok in spermiogram...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 10.8.2016 11:13:16
|
|
|
|
sončektvoj
|
Čestitke LOLA85 Jaz pa sem končno dočakala 70.dan cikla. Pomoje mi je tako zmešalo ciklus ko sem nehala kadit, ker sem bila kaka 2 tedna res pod stresom. Navijam za vse še dalje. Pridružim se spet potem oktoberskem čakanju ko grem po klomifen. Zdaj septembra imama daljši dopust in boma čist na izi še naravno poskušala, brez pritiskov. Navijam pa še dalje za vse :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 10.8.2016 11:21:33
|
|
|
|
katjesss
|
Jaz pa danes zacnem s clomidom...me tudi malce strah, kako bo kaj vplivalo na mene in potem se vse vrste pomislekov, kako bom reagirala, ce sploh bom, bom dovolj, ali se po moznosti prevec...ahja vedno se najde kaj ja...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 10.8.2016 11:44:14
|
|
|
|
Allstar
|
Pri meni se pripravlja. Boleči joški že par dni, od včeraj špikanje v jajčnikih, danes pa že pritisk v maternici. Ajej. Čakam da se ulije. Te sem pa najbolj žalostna. Ker tudi pri meni to pomeni preiskavo prehodnosti jajcevodov, katere se pa kar bojim. Pa še povedati bom morala domačim in v službi. Ali je res, da bi naj bil 2 dni v bolniški po tem pregledu? izida ti sigurno veš ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 10.8.2016 12:01:27
|
|
|
|
izida
|
Jaz trenutno delam doma, mi je pa kolegica rekla, da čisto odvisno od G. Dva dni bojda je, tisti dan, ko imaš termin in še drugi dan.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 10.8.2016 12:03:56
|
|
|
|
sončektvoj
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Jaz pa danes zacnem s clomidom...me tudi malce strah, kako bo kaj vplivalo na mene in potem se vse vrste pomislekov, kako bom reagirala, ce sploh bom, bom dovolj, ali se po moznosti prevec...ahja vedno se najde kaj ja... Uuu držim pesti da v prvo uspe :) Poročaj prosim kaj kako je počutje pa to. Jaz sem dabroston recimo slabo prenašala, me zanima kako bo s klomidom.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 10.8.2016 12:50:26
|
|
|
|
katjesss
|
Hvala ti...jaz tudi upam ja, bi ze pocasi lahko prislo kaj pozitivnega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 11.8.2016 11:30:32
|
|
|
|
Allstar
|
Pozdravljene punce! Sem že pisala, da začuda moje še vedno ni, šla vmes na wc in evo, začetek . Brezveze. Mi da vmes neko upanje, potem pa pride. Prav zatišje pred nevihto in potem udari na polno . Bo že uspelo 1x . Kako ste kaj ostale? Ste vse po dopustih, da je tako tiho tukaj gor ?
< Sporočilo je popravil Allstar -- 11.8.2016 11:35:44 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 11.8.2016 11:36:20
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Allstar Pozdravljene punce! Sem že pisala, da začuda moje še vedno ni, šla vmes na wc in evo, začetek . Brezveze. Mi da vmes neko upanje, potem pa pride. Prav zatišje pred nevihto in potem udari na polno . Bo že uspelo 1x . Kako ste kaj ostale? Ste vse po dopustih, da je tako tiho tukaj gor ? Reeees ti želim, da je ne bo!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 11.8.2016 12:04:17
|
|
|
|
katjesss
|
Allstar zal mi je... Ene zgleda na dopustih, ene pridno delajo na , druge ze cakamo na september....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 11.8.2016 13:01:38
|
|
|
|
pika poka 1
|
Joj Allstar, žal mi je za M Slabo kaže z nosečkami ta mesec Jaz pa sem končno konec z M in zdaj nestrpno čakam na nedeljo, ko greva v novi krog, polna optimizma in želje po majskem otročku
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 11.8.2016 14:03:11
|
|
|
|
Veronique
|
Jaz uzivam na dopustu in ne mislim prevec na to... o je mimo, kar sva naredila sva, zdaj pa ta cas ko se najbolj vlece teh 14 dni pri meni traja 100 let, hvala bogu, da sem na dopustu, ker doma je se huje Alllstar zal mi je
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 11.8.2016 18:02:53
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Allstar Pozdravljene punce! Sem že pisala, da začuda moje še vedno ni, šla vmes na wc in evo, začetek . Brezveze. Mi da vmes neko upanje, potem pa pride. Prav zatišje pred nevihto in potem udari na polno . Bo že uspelo 1x . Kako ste kaj ostale? Ste vse po dopustih, da je tako tiho tukaj gor ? Allstar, žal mi je, da je prišla . res sem navijala, da bi zagledala . Jaz čakam na dopust, upam na lepo vreme. Malo paničarim zarad roza izcedka danes ... in globoko upam, da bo vse ok z . Sem se pa spomnila na Mimiko včeraj. Ali katera ve kako je z njo?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 11.8.2016 19:14:11
|
|
|
|
Allstar
|
Hvala vsem. Tudi meni je žal, zelo . Damuš kaj se dogaja s tvojim izcedkom? Ga je čisto malo? Roza in rjavi izcedki naj bi bili normalni med nosečnostjo. Problem naj bi bile bolj sveže krvavitve. Jaz bi šla vseeno na pregled, za vsak slučaj. Pri mimi_ki se žal ni uspešno končalo .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 11.8.2016 21:24:02
|
|
|
|
Veronique
|
Allstar tudi jaz bi se morda sla pokazati ampak bodi pripravljena, da se morda ne bo nic videlo, ker je se zgodaj. Ce ni sveze krvi in krcev upam na najboljse! Na mimiko pa se tudi jaz veckrat spomnem, ne vem pa kako je kaj z njo...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 11.8.2016 21:35:58
|
|
|
|
Allstar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique Allstar tudi jaz bi se morda sla pokazati ampak bodi pripravljena, da se morda ne bo nic videlo, ker je se zgodaj. Ce ni sveze krvi in krcev upam na najboljse! Na mimiko pa se tudi jaz veckrat spomnem, ne vem pa kako je kaj z njo... Veronique prej sem Damuš napisala, da bi se šla jaz namesto nje pokazat. Jaz se nimam kaj hodit. Imam v celi njeni podobi. Na žalost.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 11.8.2016 21:37:33
|
|
|
|
Allstar
|
AVGUST 8.8. pika poka 1, 1. krog, 1 otrok Damuš, 6. krog, 1 otrok Ječi12, 1. krog, 2 otroka 9.8. izida, 7. krog, 0 otrok 11.8. Allstar, 13. krog, 0 otrok 18.8. Katte, 2. krog, 2 otroka 20.8. Katriss, 14. krog, 0 otrok Rožica15, 1. krog, 1 otrok 22.8. Veronique, 3. krog po SS, 0 otrok avgust Lola85, 1 otrok navijačice katjesss
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 11.8.2016 21:39:26
|
|
|
|
Veronique
|
Joooj, sem zamenjala. Sem zdaj prebrala za Damuš v drugi temi... tako mi je žal, res ni fer Tebe pa pocasi caka pregled prehodnosti, a ne? Drzim pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 11.8.2016 22:01:41
|
|
|
|
Allstar
|
Ja, septembra naj bi imela . Močno sem upala, da bo prej uspelo. Ko zdaj ko sem v tem kolesju pregledov, sploh ni več isti čar "delati otroka". Sam seks je še vedno super, ampak najini pogovori in misli o otroku so se spremenile. Ni več toliko veselja, ker so prišle zraven še skrbi . Lepo je vsak mesec čakat na dokler ni predolgo. Čakat in se veselit in od ovulacije do menstruacije imeti upanje in se meniti o spolu, vozičku, otroški sobici, kako bo izgledalo vse skupaj. Potem pa dobiš , te malo potolče, v naslednjem ciklu pa je spet isto veselje in pričakovanje. Zdaj pa nama je to minlo in tega mi je najbolj žal .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?