mava1975
|
Punce, sicer ne spadam več k vam, ker upam, da bom srečna januarka 2017, vas pa redno berem...tudi sama sva imela enake težave kot ve...od zadržanega splava, do poizkušanja, preizkušanja pa ni prišlo do zanositve...sama sem mislila, da če imam redno menstruacijo, potem je tudi ovulaciji in seveda jajčna celica...pa sem potem ugotovila, da to ni tako...tudi če pride do ovulacije je lahko jajčna celica nezrela in ni možnosti za oploditev, ovulacijski testi pa seveda kažejo, da je čas primeren...pri meni so v začetku letošnjega leta ugotovili, da imam tako slabo zalogo jajčnih celic, sicer redne menstruacije, ovulacijski testi pozitivni, da je nemogoče, da zanosim spontano...v začetku aprila sva bila v neplodnosti, 18. avgusta, torej čez 6 dni, bi morali začeti s postopkom...seveda mi je zdravnica v MB rekla tudi, da je dovolj da pridelam eno kvalitetno jajčece in naj se ne nehava truditi...v aprilu sva imela oba grozen prehlad, ko so ovulacijski testi pokazali, da je čas, vseeno nisva izpustila meseca...res je pa, če povem po pravici, da sva to opravila samo, da pokrijeva plodne dni...sama nisem pričakoval, da zanosim, glede na moje izvide, no in maja ko menstruacije ni bilo, le neki rjavi izcedki, sem se vseeno testirala, tako kot že 100x doslej in test je v treh sekundah pokazal črtico... Hotela sem vam tole v vzpodbudo napisat...sama sem bila obeh vseh negativnih testih razočarana, žalostna, depresivna.. Torej tudi, če delate vse prav, morda tisti mesec ni bilo primernega jajčeca ali primernega spermija...ne obupat... Še tole: sem pa v začetku leta korenito spremenila svojo prehrano, nič sladkorja, vse pšenične izdelke sem vrgla ven, jemala folno, omega3, vitaminD...mal sem po forumih brala, tudi tujina, kaj je dobro za izboljšanje jajčnih celic. Moj je jemal selen in cink, kar izboljša spermo, čeprav je njegova odlična...Vse to sem spremenila, ker sem bila mnenja, da če nekaj ne deluje, je potrebno to spremeniti. Meni je pomagalo, morda bo še komu... TOrej drage moje punce, soborke, ne obupat
|