izida -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (18.7.2016 17:57:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique Mislim da je to edini prostor kjer ne bos nikoli slisala "sprosti se"[sm=smiley36.gif] jaz imam 190 pritisk, ko to slisim, res. Ali pa "zakaj pa rabis napotnico za neplodnostno, a nisi premlada?" Haloooo, verjetno ne zato, ker si zelim. Glede O testov je pa tako. Crtica ne rabi biti skozi, ce si 7 dan se je pomoje ni. Vsaj pri meni je tako da recimo je 2 dni ni, potem je raaahla in potem vedno bolj mocna. En dan je potem kar konkretna (ampak pri meni se nikoli ni bila isto mocna ali pa bolj kot kontrolna), potem pa je spet cisto rahla in naslednji dan je ni. Ko pa zagledas pozitivni O test (torej isto mocna testna crtica ali pa mocnejsa) bi naj v roku mislim da 12-36ur nastopila ovulacija. Je fajn bit priden[sm=smiley36.gif] jaz sem vtipkala v Google "opk line progression" slike, probaj pa bos videla kako mora biti. Ampak res, jaz se nikoli nisem imela tako mocne crtice, da bi bil test jasno pozitiven, pa sem vseeno imela O, ker sem v tistem mesecu tudi zanosila. Tako da zdaj vedno, ko je crtica skoraj tako mocna jaz stejem za pozitiven test[sm=smiley36.gif] Je pa baje fajn, da se ne dela z jutranjim urinom pa da se ne pije prevec prej. Saj vem, da tukaj ni tega[sm=smiley36.gif]Mene to tako zaživcira, da ti ne morem povedati. Hvala ti[sm=bravo.gif] ampak saj veš, kako je. Enim (tako pravijo sami) rata, ko odmislijo in se sprostijo. Jaz sem že odmislila, se sprostila in pozabila, pa tudi še ni uspeha. Fuul hvala za tako izčrpne info o O. Saj ne vem, ali naj sploh delam to, ali ne...Sama vem, da imam O 14. in 15. dan, SO imava do 15. dne zelo pogosto, tako da se mi tole skoraj zdi še ena dodatna obremenitev... Ne vem, bom videla. Bom pogooglala še malo[sm=smiley36.gif] Aja, moj je prebral knjigo Zagorčeve (kot sem že zadnjič pisala, da me je šokiral, ko sem ga videla s to knjigo v roki) in ni komentiral čiiiisto nič[sm=smiley36.gif] Pa še to Vam moram zaupat, pa ne se smejat [sm=smiley36.gif]: Včeraj sem se zalotila, da sem bila tako jezna na sosedovo muco, ker je že 2. breja v 3 mesecih, da sem se sama sebi smejala, res[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|