sončektvoj -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (19.7.2016 12:29:09)
|
Živjo punce da malo update-am Jaz še kar čakam. če bi bil spet 50 dni cikel bi mogla dobit jutri [sm=hudicek1.gif], ampak se mi zdi da sem v nedeljo komaj ovulirala. Ponavadi po sluzi kar točno zadenem, ta mesec pa je bilo vse čudno. Prsi me nič ne bolijo, zdijo se mi vedno manjše LOL. Me pa zdaj od nedelje vse špika po jajčnikih in danes sem se zbudila s toliko mozolji kot da imam ošpice po obrazu. Pa ponavadi imam lepo kožo. Če bo to zdaj po novem zaradi PCO pol grem kar na kontr.tabletke :P hec hec . Do zdaj sem bila srečnica da nimam nobenih vizualnih znakov PCO- suha, brez mozoljev, neporaščena. Test sem naredila danes zjutraj (glede na to da je zame že 49 dan cikla) in je bil seveda negativen. Sumim da bo menza čez kakih 14 dni. Radosti mojih cističnih jajčnikov pač :) Se mi je pa zadnijč sanjalo da je bil [sm=modricrtici.gif] in da sem vam sem gor pisala o tem. Ampak sem že tisočkrat sanjala da sem noseča, tudi rodila sem že v sanjah (in nič ni bolelo), tako da pri meni to nič ne pomeni. Tak da upam da boste ostale ki še čakate na plusek ta mesec dočakale. Jaz upe polagam bolj na jesen, ko štartam s klomifenom. Je rekla G da je naravno kar težka da bo šlo. Ko se spomnim na to me malo začrviči strah, pa kako organizirat v službi, da bom lahko hodila na uz spremljanja itd. Pa potem dejansko čakat tista 2 tedna do [sm=modricrtici.gif] ali menstruacije. Zdaj pač nonstop nekaj v tri dni čakam. Pa sem probala že vse da bi se cikel naravno zreguliral pa noče. Ajde, vas berem naprej in močno stiskam pesti da vas bom lahko jeseni spraševala o prvem tromesečju [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|