|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JULIJA 2016
16.7.2016 15:45:43   
Bibabuba12
Drzim pesti, da je tole scemenje znakec pred user posted image . user posted image

Meni je ostalo vec kot 10 testov in 4 ovulacijski, ce je katera zainteresirana. Js sm se ze odlocila, da bo tale nosecnost ok in vec ne bom rabila, tako da z veseljem podarim. user posted image

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 551
16.7.2016 21:07:40   
katjesss
Punce moja M je prisla danes pozno popoldne oz. proti veceru ze..kdaj zdaj stejem 1.dan cikla, danes ali jutri?? Nekje sem enkrat, mislim da, se ne spomnim vec, ce sem res al se mi ze samo dozdeva od vsega branja, da se v takem primeru, ko M pride bolj pozno v dnevu, steje 1.dan cikla komaj drugi dan. Kaj ve porecete na to, moram namrec vedet, ker zacnem zdaj s clomidom...

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 552
16.7.2016 21:11:28   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: Veronique

A že veš zdaj 100%, če boš dobila pogodbo oz. si jo podpisala? Držim pestiuser posted image

Sem videla, da sem spregledala ... sorry.
Pogodbe še kak mesec ne bo. Najprej sem na preizkušnji, in če bomo po tem mesecu še vedno vsi za podpis pogodbe, pol bom podpisala za 1 leto.

Neposredna povezava do sporočila: 553
16.7.2016 21:16:13   
Damuš
Srček in aicha ... čestitke za user posted image Mirno nosečnost želim obema.

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 554
16.7.2016 21:20:21   
aischa2
Hvala punce vsem, jaz poskusam bit cim bolj pozitivna in bo sedaj vse v redu.V nebesih imamo sedajuser posted image kateri nas cuva.Za vse katere se cakate na plusek drzim mocno pesti.

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 555
16.7.2016 22:39:46   
Veronique
katjess jaz stejem tisti dan, ko pride, ne glede na uro. Se mi zdi nekako najbolj logicno, lahko pa, da se motim.
Bezno se spomnim, da sem 1x brala, da je ena vprasala Pusenjaka, da je v pon dobila krvav izcedek, v torek pa se je vlila - kaj je prvi dan? Pa je rekel, da bi se naj za 1 dan stel "zacetek krvavitve", ker je tudi krvav izcedek.

(odgovor članu aischa2)
Neposredna povezava do sporočila: 556
16.7.2016 23:03:01   
katjesss
Veronique hvala ti za mnenje...sem se zdaj malce pogooglala, pa sem se odlocila, da ne bom komplicirala, danes je 1.dan, v pon pa zacnem jemat clomid - me ze kar malo stiska morm rect....

srcek in Aischa2 cestitke vama obema, veliko srece se naprej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 557
17.7.2016 10:37:17   
Allstar
Punce, je katera od vas že imela prehodnost jajcevodov? Kako to izgleda, boli, počutje po posegu?

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 558
17.7.2016 14:55:22   
izida
Jaz imam 17.8., tako da se pridružujem vprašanju Allstar.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 559
17.7.2016 15:29:52   
Allstar
izida kje pa imaš? Meni so v LJ rekli, da ne delajo do septembra in se lahko šele takrat naročim. Me ni hotela niti naročiti sedaj.

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 560
17.7.2016 18:23:00   
izida
Ptuj.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 561
18.7.2016 6:26:19   
Storžek3
soncektvoj kako kaže? user posted image

jaz sem se danes uprla testiranju, ker se mi zdi da me ščemi v prsih zaradi psihe. pa še v prvih dveh nosečnostih ni bilo znakov pred testom, in nekako ne verjamem da bi zdaj pa bili.

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 562
18.7.2016 6:49:25   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3

soncektvoj kako kaže? user posted image

jaz sem se danes uprla testiranju, ker se mi zdi da me ščemi v prsih zaradi psihe. pa še v prvih dveh nosečnostih ni bilo znakov pred testom, in nekako ne verjamem da bi zdaj pa bili.

Počakaj, da ti bo vsaj en dan zamujala. Tako boš sigurno vedela pri čem si.

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 563
18.7.2016 7:59:36   
srček..
hvala punce!

Mene ful kontrolirajo, kako narašča beta...in včeraj se ni lih podvojila user posted image

jutri grem spet v laboratorij....že četrtič pa bomo videli...

srečno vsem! user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 564
18.7.2016 9:05:57   
Bibabuba12
Na koliko casa ti pa jemljejo kri? Beta bi se morala podvajati na 48-72 ur. Ne nujno na 48, tako da mogoce se pri tebi pac pocasneje podvaja. Poleg tega obstajajo primeri, kjer se beta ni podvajala, pa je bila vseeno nosecnost ok. Sicer niso zelo pogosti, je pa mozno. Kar pozitivno razmisljat naprej.

(odgovor članu srček..)
Neposredna povezava do sporočila: 565
18.7.2016 9:13:20   
srček..
Bibabuba12, prvič v sredo so mi vzeli in je bila beta 1051,5
V petek je bila 2477
IN včeraj,nedelja 3977,3

Na 48 so mi do zdej pa mi je naročila da naj pridem spet jutri, je rekla včeraj se je uvečala ma se ni lih podvojila pa da zopet jutri zjutraj vidimo....
Ja bom se držala pozitivno, to je najbolje kar lahko naredimuser posted image
Pa bomo videli... to čakanje je malo dosadno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 566
18.7.2016 11:21:15   
Bibabuba12
Tole spremljanje HCG je pravzaprav cisto nepotrebno. Ker tudi ce HCG ne narasca cisto po smernicah in je to znak, da gre kaj narobe, tako ali tako nicesar ne mores spremeniti, torej je samo nepotrebno zivcarjenje in spravljanje nosecnice v slabo voljo in stres. Ravno zaradi tega sem sama odlasala s pregledom in se nanj nisem hotela narociti ze sedaj, ko sem v 6. tednu, ceprav bi se lahko. Bom raje pocakala se dva tedna, sla na samoplacniskega najprej, redni pregled pri moji G pa imam komaj 17.8., ko bom ze v 10. tednu. Ce mi je pikica namenjena, potem bo takrat vse ok, ce mi ni, mi noben pregled in dajanje krvi za beto, ne bo nicesar spremenilo, razen povzrocilo cel kup dodatnega stresa.

(odgovor članu srček..)
Neposredna povezava do sporočila: 567
18.7.2016 11:25:30   
srček..
Ma ja, sej vem da ce bo-bo nimaš se kaj sikirat...
Mene je pač na začetku ful bolel trebuh nizko, in sem se zato naročila..
Tako me kontrolirajo zaradi raka in prejšnjega SS pa še dvoma da je bila IMN, ampak je pikica v maternici za 5t bila v četrtek

Neposredna povezava do sporočila: 568
18.7.2016 11:38:46   
Veronique
storzek3 kapo dol, da si se uprla testiranju, jaz nevem, ce bom zmogla, ko bo tako dalecuser posted image

(odgovor članu srček..)
Neposredna povezava do sporočila: 569
18.7.2016 11:59:35   
Storžek3
Hihi. Ja sej niti ne vem kok daleč sem..nekje 8-10 dni po O. verjetno šele 8, to je pa res prehitro. jutri bom enega naredila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 570
18.7.2016 12:05:57   
Bibabuba12
Storzek3 drzim pesti, da bosta jutri user posted image ! user posted image user posted image user posted image Pri meni sta tak cas ze bili. Ampak nisem hotla verjet. Valda sem bla ziher, da je evaporacijska, ne pa dejansko druga crtica. user posted image

srcek.. drzimo pesti, da bo vse ok.

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 571
18.7.2016 12:31:07   
ela23
srček, nekaj podobnega sem izkusila v aprilu. Skoraj enako je bilo. Izmerjeno sem imela okrog 2500, po 48'ih urah pa sem imela zgolj 4000 enot hormona. Takrat sem zavrnila nadaljnja testiranja (4x sem šla) in se odločila, da počakam en teden, da vidim, kakšen je napredek na UZ. Po enem tednu je bil napredek na UZ viden, vendar premajhen. Ni mi preostalo drugega, kot da počakam še en teden. Takrat se je pojavil utrip. Sedaj sem v 18. tednu in zaenkrat kaže, da je vse ok. :)

Držim pesti, da se tudi pri tebi zgodba zaključi srečno. user posted image Meni je bilo precej stresno tole čakanje.

Neposredna povezava do sporočila: 572
18.7.2016 12:41:39   
srček..
ela23, ja res skoraj pa iste številke kot pri tebi..ma jaz mislim da one ne pomenijo dosti, važno je kako se počutiš pa bomo videli user posted image
Jaz sem zaenkrat super, in to mi je najbolj važno.

Seveda je lepo slišat da si naprej ti in bebica v redu user posted image
Jaz jutri grem četrtič, mal je zoprno jaz imam dovolj tega zbadanja...rajši bom drugič počakala kot si ti pa naj se napredek lepo vidi na UZ

Držimo pesti za lepe user posted image pa srečno

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 573
18.7.2016 14:57:10   
Storžek3
srček.. upam da bo vse ok. Se mi zdi kar prav da te tako spremljajo glede na vse kar se ti je dogajalo. ampak itak bo vse vredu.

(odgovor članu srček..)
Neposredna povezava do sporočila: 574
18.7.2016 16:40:43   
Veronique
storzek3 kako je kaj z znakci? user posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?