Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 14.7.2016 10:55:44
|
|
|
|
Veronique
|
Punce, če vam je bila všeč knjiga Kaj pa vidva čakata? vam priporočam še eno, ki je izreeedno podobna. Naslov je: Bo punčka? Bo fantek? Bo... Napisana na podoben princip kot tista slovenska, meni je bila super
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 14.7.2016 12:02:26
|
|
|
|
Damuš
|
Srček, kaj si izvedela danes? Držim pesti za dobre novice. Mimika tudi zate še vedno stiskam pesti, da bo vse OK. Jaz sem začela brati Bo fantek? Bo punčka ... pa sem po pol ure nehala (sem malo skakala po knjigi) in se odločila, da tega ne bom brala. Ker bi potem samo razmišljala o črnih scenarijih, tega pa nočem. Je pa zanimivo branje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 14.7.2016 12:06:45
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique Damuš braavo, čestitam! Sem res zelo vesela zate, ker vem koliko to dandanes pomeni. Morda se ti je moralo zdaj to poklopit, zdaj pa bosta prišli še Hvala Veronique. Ja, res veliko pomeni služba v teh časih. Se pa bojim kako bom uskladila varstvo in vse delovne obveznosti. Pestro bo. Zelo. Ja, nazadnje je bilo tako ... Sem dobila delo in kasneje še Tokrat pa ... se pustim presenetit.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 14.7.2016 12:10:57
|
|
|
|
Veronique
|
Damuš a rees ti ni bila všeč? Meni je pa super Čeprav ni tistega klasičnega srečnega konca. (Sem pa potem malo poguglala in videla, da je avtorica ravno malo pred 37 rojstnim dnevom izvedela, da je noseča in ima zdaj hčerkico staro okoli 1 leta ) Glede varstva in tega pa... Ja, sigurno bo pestro. Ampak to je itak zmeraj. Pestro je pomoje tudi, če nimaš službe, potem pa se sekiraš glede drugih stvari (npr. financ). Vse bomo uskladile, to sploh ni dvoma
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 14.7.2016 12:31:10
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique Damuš a rees ti ni bila všeč? Meni je pa super Čeprav ni tistega klasičnega srečnega konca. (Sem pa potem malo poguglala in videla, da je avtorica ravno malo pred 37 rojstnim dnevom izvedela, da je noseča in ima zdaj hčerkico staro okoli 1 leta ) Ne, da mi ni bila všeč ... Super je, ker tako jasno piše o vseh postopkih, hormonskih nihanjih itd ... Ampak jaz preveč padem v to in potem razmišljam samo še o tem. Česar pa nočem. saj najbrž jo bom kdaj kasneje prebrala, sedaj pa bom raje kaj drugega vzela v roke. No, itak pa ne bo časa, ker bom v službi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 14.7.2016 12:33:38
|
|
|
|
Veronique
|
Ahaaaa, razumem! Sem sama čisto ista sicer, ampak si ne morem pomagat, da ne bi brala No tako! A že veš zdaj 100%, če boš dobila pogodbo oz. si jo podpisala? Držim pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 14.7.2016 12:42:09
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique Ahaaaa, razumem! Sem sama čisto ista sicer, ampak si ne morem pomagat, da ne bi brala No tako! A že veš zdaj 100%, če boš dobila pogodbo oz. si jo podpisala? Držim pesti Jo že imam. Pa veš, katera še je podobna? Naslov je Noge gor, pa bo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 14.7.2016 12:53:05
|
|
|
|
Veronique
|
Hvala za predlog, sem si jo kar rezervirala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 14.7.2016 16:34:39
|
|
|
|
srček..
|
Punce moje evo me z lepimi novicami Smo šli k mojemu gin. in je rekel da je beta 1051,5 enot/L. In da grem v bolnišnico kje naj bi mi ugotovili kje je ta nosečnost(zunajmaternična) in da se vidi kaj in kako naprej... ok mi že obupali in pomirjeno šli v bolnico z napotnico NUJNO in so me sprejeli čez dobre 2 ure. Ko me je pogledala doktorca je rekla poglejte je nosečnost in res smo videli pikico Je rekla da je treba malo bolj natančno pogledat a ne kot moj gin. ki me je ustrašil in rekel da je nekje drugje da v maternici pač ni.(tako da verjetno on ne bo več moj gin. ker je tudi ful nesramen in na kakšno moje vprašanje zelo grdo odgovori) A je točno v sredini maternice najina pikica...pa še eno cisto imam na desnem jajčniku ki naj ne bi bila ovira nosečnosti... Plod je sicer velik 5,1mm kar ustreza 5 tednu in je rekla da ji izgleda tako vse nomalno. Jutri pa spet moram v bolnico v laboratorij dat kri za beto da vidijo če se je vrednost podvojila v 48 urah, potem čez 3ure spet na pregled in po izvid. Tako da če bo naraščala vrednost se pravi da počasi bo šlo lepo naprej Ne morem vam reč kolko smo veseli jaz in moj možek....in srčno upamo da bo šlo vse lepo kot bi moglo naprej...je pa spet čakanje ampak se bo splačalo Hvala vam in vam želim od to srečo ki jo midva danes čutiva...od sreče sem ko sem šla s pregleda
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 14.7.2016 16:57:29
|
|
|
|
Veronique
|
srček suuuuper!! Sem zelo vesela za lepe novice. Zdaj pa naj beta lepo narasca in se plodek razvija. Cestitam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 14.7.2016 17:02:13
|
|
|
|
srček..
|
Veroniqe, hvalaaaa! Zdej držimo pesti da bo vse kot je treba in da beta in plodek pridno rastejo Kako je pri tebi?? Držim pesti za vse vas ki čakate pa da skupaj pišemo o lepih izkušnjah!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 14.7.2016 17:41:58
|
|
|
|
aja2
|
Srcek - Evo kot sem ti vceraj napisala, tvoja zgodba je skoraj enaka kot moja, le da je pri meni gin. opravil bolj profesionalno in me ni nic strasil, drugi dan pa je na uz tudi videl pikico. Skratka, sem zelo vesela zate, pozitivno naprej.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 14.7.2016 19:42:48
|
|
|
|
Storžek3
|
srček.. super novica! Čestitke in mirno nosečnost ti želim! mimi_ka kako si ti? Jaz sem si danes naročila spet teste na plodnosti, čeprav sem nazadnje dobila precej poškodovane. upam da tokrat ne bojo. ampak prejšnji mesec sem toliko zapravila za teste ker je 4 dni zamujala da joj. Tako da bom oborožena Vseeno pa pred izostankom ne bi delala, upam da se zadržim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 14.7.2016 19:54:33
|
|
|
|
srček..
|
aja2, hvalaaaaa veš da sem se takoj spomnila nate in na to kar si mi včeraj napisala, evo ista zgodba Nikoli ne obupat, vedno obstaja možnost! storžek3 hvala! Jaz še vedno imam občutek v trebuhu kot da bo vsak čas prišla M in ta občutek traja skoraj en mesec
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 14.7.2016 20:21:30
|
|
|
|
izida
|
Srček, super novička, vse bo v najlepšem redu, pikica raste Mimi_ka, kako si kaj ti? Počivaš najbrž, kajne? Upam, da se boljše počutiš. Storžek3....fajn se je oborožit ja☺ jaz pa sem šele 3. dan M. O imam naslednji vikend, ko imava z mojim obletnico.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 14.7.2016 20:29:17
|
|
|
|
srček..
|
izida, ja res po dooolgem času zelo lepa novička Moram verjeti da bo dobro pa bo Tudi najina pikica je spočeta ravno za najino drugo obletnico naj bo tudi pri tebi tako! Jaz sem še v blagem šoku...in ker ne bomo še nobenemu povedaali dokler ne vidimo kako bo šlo, je vse skupaj še bolj zanimivo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 14.7.2016 20:32:49
|
|
|
|
aischa2
|
Da se javim tudi jaz, ker moje , ni blo sem danes naredila test kateri je pokazal en velik plus.Sedaj imam ful mesane obcutke, da spet ne bo kaj narobe.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 14.7.2016 20:36:11
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: aischa2 Da se javim tudi jaz, ker moje , ni blo sem danes naredila test kateri je pokazal en velik plus.Sedaj imam ful mesane obcutke, da spet ne bo kaj narobe. Bravooooooo superca za plusek, zdaj pa samo pozitivno razmišljat, pozitiva je pol uspeha! Iskrene čestitke za .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 14.7.2016 20:39:06
|
|
|
|
srček..
|
aischa2, bravoo za Srečno in pogumno naprej, slabe misli takoj stran, vem da ni lahko ampak potrudi se! Meni tudi ni bilo niti ne vem še kaj bo seveda, je treba počakat. Ampak po enem SS i diagnozo rak, glavo gor pa bo vse dobro! Mora!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 14.7.2016 22:07:27
|
|
|
|
Veronique
|
aischa2 cestitam! zdaj pa le pogumno. Vem da je tezko mislit pozitivno ampak poskusi, je res ze odnos veliko vreden. Vrjamem pa, da je tezko, sploh s tako slabo izkusnjo v preteklosti. Pa ce se prav spomnim je bilo v dokaj poznem tednu, res mi je zal, da si morala skozi to.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 15.7.2016 7:12:54
|
|
|
|
Storžek3
|
aischa čestitke in srečno do konca
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 15.7.2016 7:22:55
|
|
|
|
Bibabuba12
|
IZVIRNO SPOROČILO: aischa2 Da se javim tudi jaz, ker moje , ni blo sem danes naredila test kateri je pokazal en velik plus.Sedaj imam ful mesane obcutke, da spet ne bo kaj narobe. Cestitke! Pa se nam bos pridruzila v marcicah. Super! In kar pogumno naprej. Js sem imela letos IMN, tako da razumem, da je tezko razmisljati pozitivno, ampak moremo, ker kaj drugega nam niti ne preostane! Verjamem, da bo tokrat vse ok in da bos naslednje leto marca ze stiskala svojega v narocju!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 15.7.2016 7:58:22
|
|
|
|
Katte
|
Lepe novičke! Prva polovica meseca je bila kar lepa, naj se tako tudi nadaljuje.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 15.7.2016 10:50:46
|
|
|
|
Allstar
|
JULIJ 2016 2.7. talisman13, 2. krog, 1 otrok 8.7. Allstar, 12. krog, 0 otrok 11.7. majčyca, 3. krog, 1 otrok izida, 6. krog, 0 otrok Aischa2 12.7. Damuš, 5. krog, 1 otrok 14.7. Bibabuba12, 1. krog, 1 otrok srček.. 21.7. sončektvoj, 2. krog, 0 otrok 22.7. Stroržek3, 6. krog, 2 otroka 23.7. Katte, 1. krog, 2 otroka 24.7. Ashatan, 6. krog, 2 otroka 26.7. Katriss, 13. krog, 0 otrok 29.7. Veronique, 2. krog po SS, 0 otrok
< Sporočilo je popravil Allstar -- 15.7.2016 10:51:32 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 15.7.2016 10:54:54
|
|
|
|
Allstar
|
Čestitke obema in srečno do konca
< Sporočilo je popravil Allstar -- 15.7.2016 10:56:00 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?