|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JULIJA 2016
7.7.2016 9:02:27   
Katte

IZVIRNO SPOROČILO: Damuš

Katte, ti si napisala, da si 2x 12. dan po o zagledala user posted image

Katere teste si pa delala?

Prvič sem delala šele po dvodnevni zamudi, ki je pri meni na 14. dan. In porabila sem samo dva testa iz DM (mislim, da je FS?) in digitalnega kasneje. Drugič sem imela cel kup poceni testov, ki mi jih je poslala kolegica iz Singapurja, DM teste in teste s plodnost.si. Vsi so pokazali črtico na 12. dan, dan, ko bi morala dobiti M. pri 6 tednih sem imela ss.
Tretjič pa sem imela tudi samo poceni teste iz Singapurja in so tudi pokazali rahlo črtico. Nekaj takega kot pri Bibabuba12. Ampak sem vedela, da je to to. Če nisem bila noseča, ni noben test nikoli pokazal nič.
Se sliši, kot da ful lulam po testih user posted image . Ampak niti ne, vem točno, kdaj mora priti user posted image in po navadi jo bolj dočakam kot pa da bi testirala že prej (Razen parkrat po porodu sem za foro poskusila, preden sem sploh dobila prvo M). Ko sem pa noseča, pa preverjam, če črtica postaja močnejša.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 326
7.7.2016 9:27:41   
aja2
Bibabuba12-taka je bila moja crtica 28 dan cikla, drugi dan je bla ze mocnejsa. Jaz ti bom kar cestitala.user posted image

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 327
7.7.2016 9:28:32   
izida
Bibabuba12, seveda je to to! Ko je črtica, je to to. Če je na dveh črtica, je to itak TO! Se kaj drugače počutiš?
Bravop punce, sem vesela za vse, ki ste tako izjemno začele julijski mesecuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 328
7.7.2016 9:40:26   
aja2
Bibabuba12 - evo pripenja svoje črtice. Prva je bila tudi zelo rahla in sem sedaj februarka 2017.

http://shrani.si/f/3a/i6/3YL0Ojt2/20160618085003.jpg

Se vam zdi črtica podobna? Meni se.

(odgovor članu aja2)
Neposredna povezava do sporočila: 329
7.7.2016 9:44:23   
Bibabuba12

IZVIRNO SPOROČILO: aja2

Bibabuba12 - evo pripenja svoje črtice. Prva je bila tudi zelo rahla in sem sedaj februarka 2017.

http://shrani.si/f/3a/i6/3YL0Ojt2/20160618085003.jpg

Se vam zdi črtica podobna? Meni se.

No taksna kot je crtica na tvojem desnem testu, je dansanja, moogoce za odtenek bolj svetla. Ma js se vedno ne verjamem, ker me je strah po prejsnji izkusnji. Bomo videli kako se bo odvilo.

(odgovor članu aja2)
Neposredna povezava do sporočila: 330
7.7.2016 9:48:37   
aja2
No taksna kot je crtica na tvojem desnem testu, je dansanja, moogoce za odtenek bolj svetla. Ma js se vedno ne verjamem, ker me je strah po prejsnji izkusnji. Bomo videli kako se bo odvilo.

Če je črtica si noseča, če pa je vsak dan močnejša pa pomeni, da se vse odvija v pravo smer. Želim ti, da se vse dobro izteče.

Neposredna povezava do sporočila: 331
7.7.2016 9:55:16   
Bibabuba12

IZVIRNO SPOROČILO: izida

Bibabuba12, seveda je to to! Ko je črtica, je to to. Če je na dveh črtica, je to itak TO! Se kaj drugače počutiš?
Bravop punce, sem vesela za vse, ki ste tako izjemno začele julijski mesecuser posted image .

Prsi me bolijo za znoret pa mela sem dva dni krcev, kar se mi je zdelo cudno, ker jih imam drugace samo ob ovulaciji in tik pred user posted image . Js bom vseeno, zaradi izkusnje izpred parih mesecev, tole vzela za rezervo in se ne bom prehitro veselila. Nazadnje sem se full in potem sem bila tako zelo prizadeta, ko je bila IMN, da sem bila par mesecev cisto na tleh zaradi vsega. Tako, da ce je to to super, ce ni pa pac vec srece prihodnjic. Ce bo crticala postajala mocnejsa, potem se sploh ne bom sekirala. user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 332
7.7.2016 10:21:13   
Veronique
bibabuba12 ja seveda je to to!user posted image zdaj pa negativne misli stran in samo pozitivno naprej. Mislim, da ti ze lahko cestitamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 333
7.7.2016 10:34:59   
Mayche

IZVIRNO SPOROČILO: Mayche

majčyca čestitke za user posted image user posted image user posted image

Allstar v Mariboru sem bila.

Izvedela sva same super novice, da je z obema vse v najlepšem redu. Sem pa razočarana, ker za naprej nisem dobila konkretne informacije, kaj bi bilo najboljše storiti, ker midva naj ne bi bila še taki problem, ker nama je uspelo zanositi in to še nazadnje lani, ter da se v 85% zgodi, da po dveh SS tretjič uspe (to so besede zdravnice).In končalo se je tako, da mi je predpisala Klomifen. Ko sem si kasneje šla brat na internet vse o Klomifenu mi sedaj ni jasno, zakaj ga je predpisala meni, ki imam svoje O... je pa res, da so cikli daljši (cca. 34 dni). Ali je Klomifen namenjen tudi urejanju cikla? Moj G mi je lani predpisal Dabroston in ultrazvočno me je spremljal in je tudi uspelo. Sem kar malo v dilemi, ker se bojim stranskih učinkov Klomifena (večplodna nosečnost, izvenmaternična nosečnost, rak na jajčnikih)... user posted image

Skratka dobila sem občutek, da midva itak nisva primerna za kliniko, ker itak lahko zanosiva samo pač prišlo je do SS. Čeprav nazadnje nama je uspelo lani avgusta zdaj pa je tudi že skoraj eno leto naokoli user posted image

Bibabuba12 , seveda je to to, črtica je, in to šteje. Razumem pa tvojo skrb in strah, sploh glede na prejšnje slabe izkušnje. Tudi sama vem, da bom imela ta strah prisoten, glede na pretekle SS. Držim pestke, da se ti vse odvije v pravo smer. user posted image

Naj vam povem, da sem bila danes še na posvetu pri svojem osebnem G, ker me je vseeno skrbel tale Klomifen. In rekel je, da absolutno NE Klomifen, saj sva oba zdrava, jaz sem zdrava, imam svoje O, sluznico OK, skratka, da to se predpiše ženskam s težavami O. Tako, da sedaj bom hodila k njemu na monitoring in mi bo spremljal O, ter bom tako za ziher vedela kdaj so moji plodni dnevi. Če bo potrebno mi bo še preveril prehodnost jajcevodov, in jih prepikal, ampak je rekel, da je malo verjetno, da ne bi bili prehodni, saj sem že dvakrat zanosila. Sem zelo pomirjena, ker nama je na ta način lani tudi uspelo. In upam, da nama tudi sedaj, ker se bom mogoče podzavestno sprostila, ker zelo zaupam svojemu G. V kolikor pa ne bo do oktobra uspelo na ta način, pa bom oktobra, ko imam spet kontrolo na kliniki zahtevala, da me dajo direktno na čakalno za umetno oploditev. Moj G meni, da je brez potrebe zdraviti s Klomifenom in podobnim, glede na to, da sva oba zdrava in je vse OK. Je rekel, da če ne uspe po naravni poti, greš pač na umetno... in vmes nekaj pacat je brez veze. Skratka toliko o tem, da naj zaupaš kliniki... user posted image

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 334
7.7.2016 10:48:12   
Sofie

majčyca čestitke za user posted image user posted image user posted image

Allstar v Mariboru sem bila.

Izvedela sva same super novice, da je z obema vse v najlepšem redu. Sem pa razočarana, ker za naprej nisem dobila konkretne informacije, kaj bi bilo najboljše storiti, ker midva naj ne bi bila še taki problem, ker nama je uspelo zanositi in to še nazadnje lani, ter da se v 85% zgodi, da po dveh SS tretjič uspe (to so besede zdravnice).In končalo se je tako, da mi je predpisala Klomifen. Ko sem si kasneje šla brat na internet vse o Klomifenu mi sedaj ni jasno, zakaj ga je predpisala meni, ki imam svoje O... je pa res, da so cikli daljši (cca. 34 dni). Ali je Klomifen namenjen tudi urejanju cikla? Moj G mi je lani predpisal Dabroston in ultrazvočno me je spremljal in je tudi uspelo. Sem kar malo v dilemi, ker se bojim stranskih učinkov Klomifena (večplodna nosečnost, izvenmaternična nosečnost, rak na jajčnikih)... user posted image

Skratka dobila sem občutek, da midva itak nisva primerna za kliniko, ker itak lahko zanosiva samo pač prišlo je do SS. Čeprav nazadnje nama je uspelo lani avgusta zdaj pa je tudi že skoraj eno leto naokoli user posted image

Bibabuba12 , seveda je to to, črtica je, in to šteje. Razumem pa tvojo skrb in strah, sploh glede na prejšnje slabe izkušnje. Tudi sama vem, da bom imela ta strah prisoten, glede na pretekle SS. Držim pestke, da se ti vse odvije v pravo smer. user posted image

Naj vam povem, da sem bila danes še na posvetu pri svojem osebnem G, ker me je vseeno skrbel tale Klomifen. In rekel je, da absolutno NE Klomifen, saj sva oba zdrava, jaz sem zdrava, imam svoje O, sluznico OK, skratka, da to se predpiše ženskam s težavami O. Tako, da sedaj bom hodila k njemu na monitoring in mi bo spremljal O, ter bom tako za ziher vedela kdaj so moji plodni dnevi. Če bo potrebno mi bo še preveril prehodnost jajcevodov, in jih prepikal, ampak je rekel, da je malo verjetno, da ne bi bili prehodni, saj sem že dvakrat zanosila. Sem zelo pomirjena, ker nama je na ta način lani tudi uspelo. In upam, da nama tudi sedaj, ker se bom mogoče podzavestno sprostila, ker zelo zaupam svojemu G. V kolikor pa ne bo do oktobra uspelo na ta način, pa bom oktobra, ko imam spet kontrolo na kliniki zahtevala, da me dajo direktno na čakalno za umetno oploditev. Moj G meni, da je brez potrebe zdraviti s Klomifenom in podobnim, glede na to, da sva oba zdrava in je vse OK. Je rekel, da če ne uspe po naravni poti, greš pač na umetno... in vmes nekaj pacat je brez veze. Skratka toliko o tem, da naj zaupaš kliniki... user posted image

To glede prehodnosti jajcevodov ubistvu ni res. Tudi če si ti že 2x zanosila in celo rodila je lahko težava v tem. Tako, da to je ponavadi eden od naslednjih korakov pri sekundarni neplodnosti.

Koliko časa se pa vidva sploh trudita? Ker pri zdravih parih načeloma uspe v enem letu.

< Sporočilo je popravil Sofie -- 7.7.2016 10:50:31 >

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 335
7.7.2016 10:50:12   
Mayche
Mogoče pa sem ga narobe razumela, ker sem prejela kar dosti informacij naenkrat... skratka rekel je, da bova to opravila v tej fazi... mogoče je mislim v vsakem primeru, ker je rekel, da mi bo to kar on naredil v svoji ambulanti. user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 336
7.7.2016 10:51:12   
Sofie

Mogoče pa sem ga narobe razumela, ker sem prejela kar dosti informacij naenkrat... skratka rekel je, da bova to opravila v tej fazi... mogoče je mislim v vsakem primeru, ker je rekel, da mi bo to kar on naredil v svoji ambulanti. user posted image

Tega ti on ne more naredit ambulantno. No saj boš najbrž dobila jeseni navodila za naprej.

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 337
7.7.2016 10:52:56   
Mayche
To pa sem prepričana, da je rekel, da bo mi to kar on naredil in če je treba prepikal... si sigurna, da ne more?

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 338
7.7.2016 10:54:34   
Sofie

To pa sem prepričana, da je rekel, da bo mi to kar on naredil in če je treba prepikal... si sigurna, da ne more?

Ne vem kje dela tvoj G. Meni so rekli da v Lj. se dela to na KO za reprodukcijo. In da po posegu dobiš še 2 dni bolniške.

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 339
7.7.2016 10:55:42   
Mayche
Hm... pol pa ne vem.. bom ga še enkrat povprašala, ko grem naslednjič k njemu... user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 340
7.7.2016 11:21:58   
izida

Hm... pol pa ne vem.. bom ga še enkrat povprašala, ko grem naslednjič k njemu... user posted image

Tudi jaz imam avgusta pregled prehodnosti jajcevodov kar v ordinaciji mojega G.

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 341
7.7.2016 11:36:46   
Sofie

Tudi jaz imam avgusta pregled prehodnosti jajcevodov kar v ordinaciji mojega G.

Pol pa očitno moj tega ne počne. Al pa so me tja poslali, ker se itak vodim tudi pri njih.

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 342
7.7.2016 11:48:29   
Sofie

Aja pa pohvale za tvojega G, da te bo spremljal. Malo je takšnihuser posted image Nama je uspelo glih ko so spremljal ali imam sploh ovulacijo v naravnem ciklusu.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 343
7.7.2016 11:51:10   
majčyca
bibabuba12 če je črtica in sploh če je danes še močnejša, potem je to to user posted image user posted image iskrene čestitke user posted image si si že izračunala PDP?

Jaz pa sem se danes naročila pa 1. pregled in ga imam 26.7. Močno upam, da bo vse ok in tako kot mora bit.

Izida, kako pa kaj kaže pri tebi? Te še nič ne mika kak test?
Allstar ti imaš še vedno izcedke?

Stiskam pesti za čimveč pluskov user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 344
7.7.2016 11:55:40   
Storžek3
bibabuba12 jaz ti bom kar čestitala user posted image Srečno do konca!

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 345
7.7.2016 12:00:54   
Mayche

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Aja pa pohvale za tvojega G, da te bo spremljal. Malo je takšnihuser posted image Nama je uspelo glih ko so spremljal ali imam sploh ovulacijo v naravnem ciklusu.

Moj ginekolog je car. Človek s srcem in velik strokovnjak. Vesela sem, da sem njegova pacientka. Takih zdravnikov je dandanes zares malo. user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 346
7.7.2016 12:08:15   
mimi_ka
juuuupiiiii bibabuba12 jaz te kar med marčevke vabim user posted image user posted image itak, da bo vse ok, samo pozitivno naprej..tvojemu pa povej, da bosta na poroki imela družbo user posted image
Kdaj pa bi bil pdp, si že kaj računala?

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 347
7.7.2016 12:09:19   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

bibabuba12 če je črtica in sploh če je danes še močnejša, potem je to to user posted image user posted image iskrene čestitke user posted image si si že izračunala PDP?

Jaz pa sem se danes naročila pa 1. pregled in ga imam 26.7. Močno upam, da bo vse ok in tako kot mora bit.

Superca, da boš tako hitro na vrstiuser posted image Uživaj v stanju in le pobožaj že trebuščekuser posted image
Jaz sem imela včeraj rjav izcedek, danes beli tok. Zvečer, ko se umirim, me nekako čudno špika, imam malce boleče bradavičke, beli tok, ampak vse to so tudi znaki za PMS. Valda, da razmišljam o tem. Pa sem rekla, da ne bom. Včeraj sem spet postala tako žalostna...ampak se mi zdi, da je iz kroga v krog manjše razočaranje...ne vem zakaj...Pojavljajo se le vprašanja v smislu zakaj nama ne uspeuser posted image ... Danes sem 25. dan ciklusa tako da drugo kot čakanje, mi ne preostane. Mislim, da nismo nič pridelali tudi v tem ciklusu ne, čeprav upanje ostaja, dokler se ne prikažeuser posted image . Vsem nam želim, da čimprej ugledamo magično črtico!user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 348
7.7.2016 12:10:13   
diamantina
bibabuba, to je zagotovo nosečnost user posted image user posted image Tudi jaz sem pri prvi N imela zelo slabo črtico, pa je ta črtica zdaj že na poti v drugi razred. user posted image

Za vse še vedno držim pesti!!!! Upam, da vam čim prej uspe!

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 349
7.7.2016 12:12:25   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Superca, da boš tako hitro na vrstiuser posted image Uživaj v stanju in le pobožaj že trebuščekuser posted image
Jaz sem imela včeraj rjav izcedek, danes beli tok. Zvečer, ko se umirim, me nekako čudno špika, imam malce boleče bradavičke, beli tok, ampak vse to so tudi znaki za PMS. Valda, da razmišljam o tem. Pa sem rekla, da ne bom. Včeraj sem spet postala tako žalostna...ampak se mi zdi, da je iz kroga v krog manjše razočaranje...ne vem zakaj...Pojavljajo se le vprašanja v smislu zakaj nama ne uspeuser posted image ... Danes sem 25. dan ciklusa tako da drugo kot čakanje, mi ne preostane. Mislim, da nismo nič pridelali tudi v tem ciklusu ne, čeprav upanje ostaja, dokler se ne prikažeuser posted image . Vsem nam želim, da čimprej ugledamo magično črtico!user posted image

user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?