roželjubka -> RE: Marčevke 2017 (11.7.2016 13:39:29)
|
Pozdravljena dekleta, sem nova na forumu in tudi jaz sem pred par dnevi zagledala plusek na testu. Zadnjo menstruacijo sem imela 24.5, tako da predvidevam, da bo PDP okrog 1. 3. 2017 in sem v 7. tednu. Zame je to druga nosečnost, 1. se je končala januarja v 6. tednu s SS [sm=smiley19.gif] Kaj naj rečem, vesela sem da sem [sm=nosecka.gif], po drugi strani me je pa zelo strah. Prvič zaradi spontanega splava, drugič zaradi vseh stvari, ki jih prebereš in samo upaš, da vse delaš prav. Pa še biti mamica bo zame nekaj čisto novega, že prvič je bilo zame presenečenje.... [sm=smiley9.gif]. Najbolj pa sem vesela, ker nama je po SS tako hitro spet uspelo, dejansko 1. mesec, ko sva si pa rekla... pa probajva, če kaj bo... [sm=bravo.gif] Pregled pri G imam 26.7, potem pa vidimo, kako naprej. Se vam tudi na FB pridružim takrat! Moji domači že vejo, ker sem zelo težko skrivala svoje znake: grooooozno sem utrujena, brez energije, sredi dneva mi nenadoma postane močno slabo, otekle prsi imam in napet trebuh. Pravi znaki :) Ker se drugače kar veliko ukvarjam s športom in sem vedno polna energije, so me takoj "pogruntali". Se beremo kmalu, uživajte v lepem času [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|