majčyca -> RE: Marčevke 2017 (12.7.2016 11:51:47)
|
Končno mi je uspelo malo do računalnika, zadnja dva dni sploh ni bilo časa. mimi_ka drži se, ta krvavitev še ne pomeni, da ne bo vse ok. Ti pa tudi jaz priporočam, da zdaj počivaj, služba ni tako pomembna kot mala pikica, ki raste v tebi! Jaz poznam nekaj primerov, ki so punce celo nosečnost krvavele in je bilo vse ok! Stiskam pesti, da se vse dobro izteče! Jaz pa sem danes za hec naredila CB digital, ki kaže tedne nosečnosti. Ker bo v četrtek ali petek komaj 3 tedne od O, sem pričakovala da bo pokazalo največ 2-3 tedne, je pa mi pokazalo 3+ [sm=smiley1.gif] sem super vesela, da je toliko hormona, verjetno je to že dober znak, da nosečnost dobro napreduje. Me pa zanima, če katera mogoče pozna razlog, da je že zdaj toliko hormona? V kakšnih primerih se to zgodi (če mogoče katera ve)? Kako se drugače počutite? Jaz se večino časa počutim odlično, na čase sem rahlo utrujena, občasno mi je malo slabo in zvečer sem malo napihnjena, drugače pa sploh ne vem da sem noseča [sm=smiley36.gif] Bibabuba12 super ideja to s čeveljčki za malo pikico [sm=bravo.gif] to bo res lepa poročna fotografija [sm=bravo.gif] Kaj pa bosta rekla malemu škratu zakaj imate še ene čeveljčke zraven? Mu bosta povedala za nosečnost že prej ali izpeljala tako, da sploh ne bo opazil tega? [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|