Sofie -> RE: Marčevke 2017 (12.7.2016 16:49:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka Evo, malo sem se spravila k sebi, pa se vam javljam na hitro. Že od jutra v glavnem ležim in počivam, kot mi je bilo naročeno. Do četrtka sem se dogovorila da bom doma, za vikend pa bom videla kako bo stanje, ali bom lahko šla delat. Krvavitev se je danes umirila, samo zjutraj je bilo še malo izcedka, me pa skozi tišči in boli v trebuhu, pa fuuul pogosto hodim lulat. Ne vem, če je to posledica teh tablet al same nosečnosti, samo prej se mi to ni dogajalo. Ne vem, res ne vem kako se bo to izteklo. Po eni strani skušam biti pozitivna in samo sebe prepričujem, da bo vse ok, po drugi pa vem, da ne morem nič in da bo kar bo. Pripravljena sem na vse, ne želim gojiti prevelikih upov, ker res ne bi prenesla še enega takega razočaranja potem. Nekako sem se pomirila s tem sama pri sebi in sprejela to situacijo tako kot je. Hvala vam za pzitivne misli in dobre želje. Tudi jaz mislim na vas in vam želim čim bolj mirne in sproščene dni do prvega pregleda. Glavno da se srček sliši. Držim pesti, da bo vse ok. Ti pa samo pozitivno razmišljaj.
|
|
|
|