Sofie -> RE: Marčevke 2017 (6.9.2016 16:55:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarieSophie Imam par vprašanj, če bi mogoče vedele. Do sedaj sem jemala Femibion 1 brez joda. Zdaj bi morala začeti z naslednjim paketom, in sicer Femibion 2 z jodom. Dobila pa sem tudi Pre Mama Duo brez joda, ki pa vsebuje več vitaminov / mineralov kot Femibion 2. Na ščitnici so mi pred leti odkrili manjšo cistico in zaradi tega sem se sama odločila, da bom jemala že v začetku Femibion 1 brez joda. Zdaj imam doma dva paketa, Femibion 2 z jodom ter Pre Mama duo brez joda, oboje s kapsulami. Ali ima katera izkušnje s tabletami Pre Mama Duo? Ali je imela katera podobno izkušnjo, kar se tiče ciste na ščitnici ter izbiro tablet? Mogoče se bere malo hecno, pa vseeno me zanima, če je katera v času nosečnosti menjavala različne tovrstne tablete? Če je bilo občutiti razliko? Berem, da so nekatere dobile hudo drisko po določenih ipd... Ali naj uporabim oba paketa tablet? (ne naenkrat seveda :) ) Začela bi s Femibionom 2 z jodom in v primeru težav bi takoj preklopila na Pre Mama Duo. Vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore. Oprostite mi, ker sem rahlo "zaskrbljena" :) Meni so rekli, da naj jem folno kislino do NS. Potem ni več treba. Tako, da ne vem zakaj bi karkoli jemala še naprej? Drugače pa vem, da ene menjajo različne folne, pa je vse ok. Sej folna je folna.
|
|
|
|