|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2017
8.8.2016 18:16:01   
talisman13

IZVIRNO SPOROČILO: katikaa_

Prosim ce me doda katera v fb skupino ☺ na fbju sem katja danko.

Katja zgleda da bodo 4-je decembercki 2013 dobili bratca/sesterco marca 2017 user posted image

(odgovor članu katikaa_)
Neposredna povezava do sporočila: 651
9.8.2016 8:18:50   
Akajni
Mene pa zanima, ali glede tega dvojnega hormonskega testa dobiš rezultate na nuhalni ali moraš po njej še kakšen dan počakati?

(odgovor članu talisman13)
Neposredna povezava do sporočila: 652
9.8.2016 12:01:28   
Sladkiš
Akajni,
Jaz sem po opravljeni NS odšla v laboratorij, kjer so mi vzeli kri. Rezultate mi je potem ta G, ki mi je opravljal NS poslal preko maila. Je pa mislim da trajalo cca 1 teden, da sem dobila rezultate še od DHT.

(odgovor članu Akajni)
Neposredna povezava do sporočila: 653
9.8.2016 15:39:05   
Sofie

Hojla.

Kako ste kaj? Jaz ves čas lačnauser posted image Še dobr, da ful migam, ker drugače bi bila že zdaj kot slončekuser posted image

Danes sem dobila AS in počasi bom začela iskat srčka. Glede na to, da sem noseča šele 10t3d se najbrž še ene dva tedna ne bo nič slišalo.

Lp,
Sofie

(odgovor članu Sladkiš)
Neposredna povezava do sporočila: 654
9.8.2016 19:57:07   
Akajni

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Hojla.

Kako ste kaj? Jaz ves čas lačnauser posted image Še dobr, da ful migam, ker drugače bi bila že zdaj kot slončekuser posted image

Danes sem dobila AS in počasi bom začela iskat srčka. Glede na to, da sem noseča šele 10t3d se najbrž še ene dva tedna ne bo nič slišalo.

Lp,
Sofie

Živijo,

jaz imam od petka AS, pa sem v petek slišala, v soboto nisem, nedeljo sem, ponedeljek spet nisem, danes spet sem:) Kakor kdaj torej.
Sem pa cca 10 tednov noseča.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 655
9.8.2016 20:08:57   
banana88
Punce, jaz be morm vrjet kam raste moj trebuh. Gledam obseg pri prvem in zdaj.. pa sem bila pri prvem res ogromna, socer sem fajn suha, tko d sm mela samo ogromen trebuscek.. po obsegu ki ga imam danes... sem ista kot pri prvi N v 4m mesecu. Jaz dvomim da bom lahko skrila tole do NS, tele srajcke in tunike mi presedajo.

(odgovor članu Akajni)
Neposredna povezava do sporočila: 656
9.8.2016 20:40:49   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Akajni

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Hojla.

Lp,
Sofie

Živijo,

jaz imam od petka AS, pa sem v petek slišala, v soboto nisem, nedeljo sem, ponedeljek spet nisem, danes spet sem:) Kakor kdaj torej.
Sem pa cca 10 tednov noseča.

Jaz sem ga tudi našla user posted image Najprej sem itak na levi in desni našla svoj srčni utrip. Ampak ga takoj ločiš, ker dojenčkov je tako hiter, kot mali vlakec sopihauser posted image

(odgovor članu Akajni)
Neposredna povezava do sporočila: 657
10.8.2016 11:15:20   
diamantina
Sofie, pri lakoti se ti pridružujem ... kar skoz bi nekaj, še dobro, da mi paše več ali manj zdrava hrana, sladkarije niti ne toliko, tudi slano ne preveč. Bolj meso, zelenjava, sploh zelje bi jedla, pa sem si pozabila kupit, moram it popoldne v trgovino, da bo za jutri, ker smo domače zgodnje glave že pojedli user posted image .

Obseg - joj, ne govorit, v tretje hujše kot pri obeh prej ... meni se že pozna, ampak domači tako vedo, Pred drugimi pa kakšno tuniko dam gor, pa se sploh ne vidi, če se malo potrudim. user posted image

Jaz mam pa čez 8 dni že NS ... se bojim, da je prehitro. Upam, da se bo vse videlo, kot se mora.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 658
10.8.2016 11:24:38   
Akajni

IZVIRNO SPOROČILO: diamantina

Sofie, pri lakoti se ti pridružujem ... kar skoz bi nekaj, še dobro, da mi paše več ali manj zdrava hrana, sladkarije niti ne toliko, tudi slano ne preveč. Bolj meso, zelenjava, sploh zelje bi jedla, pa sem si pozabila kupit, moram it popoldne v trgovino, da bo za jutri, ker smo domače zgodnje glave že pojedli user posted image .

Obseg - joj, ne govorit, v tretje hujše kot pri obeh prej ... meni se že pozna, ampak domači tako vedo, Pred drugimi pa kakšno tuniko dam gor, pa se sploh ne vidi, če se malo potrudim. user posted image

Jaz mam pa čez 8 dni že NS ... se bojim, da je prehitro. Upam, da se bo vse videlo, kot se mora.

Meni se že tudi konkretno pozna, pa je to moja prva user posted image . Ko sedim v pisarni, moram imeti hlače zgoraj odpete, sicer me vse drži.

Jaz imam tudi naslednji četrtek nuhalno, pa me tudi vseskozi preganja občutek da bo prezgodaj. Kdaj imaš pa ti PDP? JAz imam 4.3., ampak je bila na UZ pikica vedno za 5 dni manjša, kot glede na PDP, ki je bil izračunan glede na datum zadnje menstruacije. Če to upoštevam, potem bom na nuhalni komaj 11tednov in 1 oz. 2 dni.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 659
10.8.2016 11:34:17   
Sofie

Meni gre lakota res na živce. Pojem zvečer jogurt pa sem čez 1h spet lačna. Obup.

Trebušček se mi pa še nič ne pozna.

Jaz imam NS čez 2 tedna. Takrat naj bi bila po UZ noseča 12t3d. Samo pomoje se bo izkazalo da je bejbi malo manjši. Rok imam pa 4.3

(odgovor članu Akajni)
Neposredna povezava do sporočila: 660
10.8.2016 16:26:47   
diamantina
Ajakni, tudi jaz imam pdp 4. 3., ampak je tudi pri meni plod manjši za 2 dni. Saj to z velikostjo se potem velikokrat popravi, ker lahko da je prišlo pač kasneje do vgnezditve. Zastoj v rasti štejejo kasneje, da je plod npr. velik za 20. tednov, nosečnica pa je že, kaj vem, 25. teden.
Pa ti ni popravila PDP glede na UZ? Meni je v prvi N dala rok glede na UZ, ker je bil sinek 5 dni manjši (namesto 6. 2, mi je dala 11. 2 ... potem se je pa še itak 6 dni po roku rodil user posted image ). Ta drugi sin se mi je bolj rokov držal, mi je vse štimalo, UZ velikost po tednih M, pa še samo 1 dan kasneje je prikukal na svet. user posted image

Sofie, jaz imam mogoče to srečo, da me dopoldne lakota muči. Se mi zdi, da pojem za zajtrk dva kosa kruha s klobaso, papriko in maslom, pa je kot da nisem še nič pojedla ... zvečer na srečo nimam tega problema, ker je res hudo zaspat, če si lačen. Čeprav jaz bi bila trmasta, zvečer se ne bi preveč najedla, ker vseeno ni ok in se kilogrami kar prehitro nabirajo. Tudi ponoči ne bi šla jest, ampak k sreči me ponoči tako zbudi samo tiščanje na lulanje (ki ne mimogrede že zelo nadležno ...).

A še katero kaj večkrat na vodo? Mene je pa ta znak N zdaj napadel. user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 661
10.8.2016 16:29:38   
diamantina
Kako ste kaj pri krvnih skupinah? Ste vse rh pozitivne? Jaz sem negativna, tako da me v 28. tednu čaka nagradno pikanje v rit. Pa obakrat sem dobila še po porodu, ker sta sinova tudi negativna.

Neposredna povezava do sporočila: 662
10.8.2016 16:44:10   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: diamantina

Ajakni, tudi jaz imam pdp 4. 3., ampak je tudi pri meni plod manjši za 2 dni. Saj to z velikostjo se potem velikokrat popravi, ker lahko da je prišlo pač kasneje do vgnezditve. Zastoj v rasti štejejo kasneje, da je plod npr. velik za 20. tednov, nosečnica pa je že, kaj vem, 25. teden.
Pa ti ni popravila PDP glede na UZ? Meni je v prvi N dala rok glede na UZ, ker je bil sinek 5 dni manjši (namesto 6. 2, mi je dala 11. 2 ... potem se je pa še itak 6 dni po roku rodil user posted image ). Ta drugi sin se mi je bolj rokov držal, mi je vse štimalo, UZ velikost po tednih M, pa še samo 1 dan kasneje je prikukal na svet. user posted image

Sofie, jaz imam mogoče to srečo, da me dopoldne lakota muči. Se mi zdi, da pojem za zajtrk dva kosa kruha s klobaso, papriko in maslom, pa je kot da nisem še nič pojedla ... zvečer na srečo nimam tega problema, ker je res hudo zaspat, če si lačen. Čeprav jaz bi bila trmasta, zvečer se ne bi preveč najedla, ker vseeno ni ok in se kilogrami kar prehitro nabirajo. Tudi ponoči ne bi šla jest, ampak k sreči me ponoči tako zbudi samo tiščanje na lulanje (ki ne mimogrede že zelo nadležno ...).

A še katero kaj večkrat na vodo? Mene je pa ta znak N zdaj napadel. user posted image

Ja sej jaz zvečer pojem samo jogurt. Tega se pa res držim. Sploh ker vem da trenutno ni razloga da se bi zredila. Sem še vedno nekje 2kg v minusu, ker je super.

Glede krvne skupine pa ne vem. Bom zvedla čez 1 mesec, ko imam spet pregled pri mojem G.

Neposredna povezava do sporočila: 663
10.8.2016 18:08:36   
petricka
ojla mamice.
Po 12 dnevnem dopustu se vam oglašam. Sicer sem z dopusta prišla dva dni prej, kot je bilo predvideno, ker je moj ginekolog drugi teden na dopustu in sem imela pregled že danes. Je vse o.k. , kot mora biti. Tudi na nuhalno so me naročili (že 25.8.) A je dala to že katera skozi. Malo me zanima kako to gre (s prve roke) :D .
Se mi je začela pojavljat slabost. Na morju sem imela par dni krizo. Navadno mije bilo slabo cel dan.... zvečer je šlo pa vse ven z mene. Prebava je pa bolj kilava.
In moža sem zalotila da po internetu gleda za voziček user posted image
Mojima fantoma sem povedala (nisem imela namena še, spraševala sta zakaj mi je slabo) in sta navdušena. Večji 11 let) mi je kot senca, vsake pol ure me pride vpašat kako sem, in me sprašuje o tem kako bo ko se rodi novi član. Mlajši je tudi zadovoljen.
Mamice uživajte s svojimi srčki....

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 664
10.8.2016 20:26:44   
talisman13
diamantina kaj ni tako da po porodu dobiš če je otrok pozitiven? Jst imam negativno in sem jo pri prvi dobila tudi po porodu ker ima hčerka pozitivno

(odgovor članu petricka)
Neposredna povezava do sporočila: 665
11.8.2016 8:20:55   
Akajni
Včeraj sem ravne brala nek reklamni material, pa sem našla tudi ponudbo za shranjevanje matičnih celic. Kako je s tem, je katera se za to odločila ali je to brezveze?

Neposredna povezava do sporočila: 666
11.8.2016 9:00:17   
talisman13
Jst sicer nisem brala nobenih clankov glede maticnih celic, ce sem si pa prov zapovnila je pa tako da ce das privat shranit je ful drago, ce pa ne privat da je zastonj jih pa ne hranijo za tvojega otroka ce bi jih slucajno potreboval in jih porabijo ce jih kdo drug rabi, sem pa tudi slisala da ce hocejo vzeti maticne celice morajo popkovnico prerezati prej predno neha utripati se pravi to ne gre v otroka ampak shranjo. Ne vem jst se drugace v to nisem poglabljala tako da pricakujem da me bo katera "napadla" in povedala use cisto drugaceuser posted image

(odgovor članu Akajni)
Neposredna povezava do sporočila: 667
11.8.2016 9:39:54   
diamantina
Ja, mene so zagotovo tudi obakrat po porodu, ker sta oba otroka negativna, ne vem pa, kako je, če sta rh +, lahko povem samo, če je otrok - in mama tudi.

Matične celice - ne. Če že pri obeh nisem, tudi tokrat ne bom.

Petrička, glede na to, da že imaš dva otroka, si najbrž že bila na nuhalni?

Neposredna povezava do sporočila: 668
11.8.2016 9:53:49   
petricka
Diamantina na nuhani še nisem bila (če bi bila ne bi o tem spraševala), zadnjič sem rodila 10 let nazaj pri 22-ih letih.Takrat je še omenjali niso. Tudi sedaj je moj ginekolog rekel, da ni nujno da grem(ker da je z njegove strani vse v najlepšem redu), ampak da se zadnje čase večinoma vse nosečnice odločajo zanjo. In normalno da sem se tudi sama. Meni je znano, da je ''obvezna'' za nosečnice nad 35 let.
In upam, da bo vse v najlepšem redu z mojim srčkom in prav tako z vašimi :D

Neposredna povezava do sporočila: 669
11.8.2016 10:26:47   
Akajni
A je še sploh katera ki je cca 32 pa bo imela prvega otroka?

Včasih se mi ne zdi, da bi bila tako zelo stara nosečka, sedaj pa vidim, da imate ene že po 10 letnike:)) Kar pomeni, da sem pozna za prvega.:)

(odgovor članu petricka)
Neposredna povezava do sporočila: 670
11.8.2016 10:40:12   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Akajni

A je še sploh katera ki je cca 32 pa bo imela prvega otroka?

Včasih se mi ne zdi, da bi bila tako zelo stara nosečka, sedaj pa vidim, da imate ene že po 10 letnike:)) Kar pomeni, da sem pozna za prvega.:)

Jaz bom 30, ko bo detece prišlo na svet. Sama sebi se ne zdim stara, ravno prav za prvega otrokauser posted image

(odgovor članu Akajni)
Neposredna povezava do sporočila: 671
11.8.2016 12:09:09   
diamantina
Biološko je 1. nosečnost po 30. letu pozna (glede na to, da je menstruacija že od 11. oz. 12. leta, torej 18 let prej že). Se pa vsaka odloči po svoje, kdaj bo imela otroke. Jaz npr. če se zdaj ne bi odločila za otroka, ga verjetno kdaj kasneje ne bi več želela. Se mi zdi, da je 35 let ena taka meja, ko bi jaz osebno že rada imela mir pred nosečniškimi tegobami in potem porodom, pleničkami ... po tem letu hodim še samo tuje dojenčke cartat pa gledat. user posted image

Jaz vidim, da je idealno imet 1. otroka tam do 25. leta. Vsaki pa seveda ne dopuščajo razmere, da bi ga imela, in se potem pač kasneje odločijo. Jaz sem bila pri prvem 23, ko sem rodila, pri drugem 26, zdaj bom 31. Imam pa moža starejšega, bo pri tazadnjem 37. Pri prvem sem naredila faks, službe pa še zdaj nimam redne. Imam pa bivališče in še kaj drugega poštimano, tako da si res želim samo zdravje, drugo bo pa že.

NS - greš tja, se vležeš in gledaš otročička čez UZ, pa meritve spremljaš. UZ je čez trebuh. Pravzaprav nič posebnega ... aja, pa plačaš 60 €, zato pa dobiš nekaj slikic.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 672
11.8.2016 12:20:56   
kaja.kaja
Petricka, meni osebno je bil NS najlepši pregled med nosečnostjo :) in dobiš najlepšo slikico dojenčka ;) tako da kar pojdi, priporočam :)
Pri meni vse ok. Uživamo na morju, do konc avgusta. Slabosti ni, samo utrujena sem bolj kot ponavadi. Ampak itak ni časa za utrujenost. Mala žaba me tera do konca haha
Punce, kaj pa imena? Ste že kaj razmišljale? Kako je kaj ime sončkom doma? Midva že malo premlevava :))

Neposredna povezava do sporočila: 673
11.8.2016 12:26:06   
Akajni
Uf, imena.

Jaz sem jim že v IVF postopku dajala imena, ko smo dobivali slike zarodkov (v duhu pozitivnega razmišljanja).

Meni je za punčko zelo všeč Brina ali Eva. Za fanta pa Jakob pa Vid. Edin kar me moti je to, da jih je že full s temi imeni:))

(odgovor članu kaja.kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 674
11.8.2016 12:36:05   
talisman13
Glede starosti kakor komur odgovarja, ko se odlocis za to je pravi cas, jst sem bila pri prvi 24, imam 5 dni pred hcerko rojstni dan sedaj pri drugem bom pa 27.

Mene pa zanima tiste ki imate ze od prej otroke kako ste glede teh otroskih bolezni ki so nevarne za plod, katera ve na kaj je treba biti pozoren katere bolezni so nevarne, necakinja je sedaj imela 6. otrosko sem bila z njo v stiku (ko se niso vedeli), moja hcerka je bila tudi v stiku z njo in ker za enkrat 6. otroske se ni imela je mozno da jo bo sedaj dobila, je pa danes moja hcerka nekaj bolna vse gre skozi njo, vrocine sicer se nima ima pa visjo od obicajneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?