Akajni
|
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina Sofie, pri lakoti se ti pridružujem ... kar skoz bi nekaj, še dobro, da mi paše več ali manj zdrava hrana, sladkarije niti ne toliko, tudi slano ne preveč. Bolj meso, zelenjava, sploh zelje bi jedla, pa sem si pozabila kupit, moram it popoldne v trgovino, da bo za jutri, ker smo domače zgodnje glave že pojedli . Obseg - joj, ne govorit, v tretje hujše kot pri obeh prej ... meni se že pozna, ampak domači tako vedo, Pred drugimi pa kakšno tuniko dam gor, pa se sploh ne vidi, če se malo potrudim. Jaz mam pa čez 8 dni že NS ... se bojim, da je prehitro. Upam, da se bo vse videlo, kot se mora. Meni se že tudi konkretno pozna, pa je to moja prva . Ko sedim v pisarni, moram imeti hlače zgoraj odpete, sicer me vse drži. Jaz imam tudi naslednji četrtek nuhalno, pa me tudi vseskozi preganja občutek da bo prezgodaj. Kdaj imaš pa ti PDP? JAz imam 4.3., ampak je bila na UZ pikica vedno za 5 dni manjša, kot glede na PDP, ki je bil izračunan glede na datum zadnje menstruacije. Če to upoštevam, potem bom na nuhalni komaj 11tednov in 1 oz. 2 dni.
|