zmešana -> RE: Februarke 2017 (14.2.2017 13:28:32)
|
Punci super, da sta obe super 😊 Ja nič, držimo pesti, da bo zdej zdej 😊 Jaz sem se danes na sprehodu vlekla, kot polž. Včeraj pa ćisto druga pesem. Meni tole počutje niha z dneva v dan. Pa včeraj lačna z lušti po sladkem, danes sita da komaj živim pa res sem pojedla malo za kosilo ... me pa danes že cel dan spet malo navija, špika, tišči, v trebuh sem kot želva. Vseskoszi otrdeva po malo. Pa ravno včeraj sem rekla g, da nimam občutka, da bo zdaj zdaj lahko dojenček tu. No evo. Danes je vse drugače 😊 Kile mi stojijo, oziroma gredo malo dol zadnje dni, pikolina pa raste. Kar pomeni, da mene pobira. Menda je vse ok, če je počutje ok. Železa imam tudi še vedno čez 110. Kitty, super! 😊 Naj traja 😊 Mamina, ja ... še malo pa se bomo crkljali. Kakorkoli že, po vseh tednih še teh par, pa bo 😊 Madjanca, moj bo pri porodu, seveda na lastno željo. Silila ga ne bi nikoli. V šoli je bil včasih, na pregledih nikoli. Pač stvar dogovora. Nič se mi ne zdi narobe, če kateremu od naju ne bi ustrezalo, da je poleg. Ne vem. Ne kompliciram preveč okoli tega. Mi je pa všeč misel, da bo nekdo tam z mano, tudi če babice ne bo. Če ga ne bi bilo pa tudi ne bi bilo konec sveta. Tako nekako 😊
|
|
|
|