madjanca -> RE: Februarke 2017 (9.2.2017 8:37:49)
|
Z mojim sva vceraj kupila tedensko vinjeto za moj avtek, ker sva z njim sla malce na izlet pa se ravno prav, kose bom sla sama se u porodnisnico pokazat v torek. In je rekel, da mi da toliko casa da rodim, kot je veljavna vinjeta [sm=smiley36.gif] Ja vem da je pri meni se cel teden in pol, ampak si zelim, da bi tudi meni lunca pomagala. Tako me bolijo spet kolki, pa ze par dni imam obcutek, kot da bom dobila tecko rdecko. Ravno tako me boli, sita sem sama sebe, ker ne morem pospravljat in ker mi je vceraj moral ze moj cevlje zavezat... Zmesana, tudi jaz sem zelo custvena. Zadnjic sem prijokala s sole za starse, ker sem se tako prestrasila. Mojemu ni bilo nic jasno. Ampak res sem naenkrat postala cela paranoicna in panicna in prestrasena...kadar pomislim na porod. Ne vem zakaj, ampak nenormalno me je strah. Ocitno hormoni... Je pa po drugi sfrani ta custvenost dobra, saj se z mojim veliko pogovarjava.. vec kot sva se prej...o otrocih, o naju,o cistvih... kar upam, da ostane po porodu. Obcutek imam, da naju zelo zblizuje vsak dan bolj :) Jaz se ze tako ne moram kopat s toplejso vodo. Mi pase bolj hladna.. :) je pa sigurnon da telo samo pokaze, ko je prevec ja...
|
|
|
|