zmešana -> RE: Februarke 2017 (1.2.2017 21:24:14)
|
Limoncap, tudi jaz se pridružujem madjančinim željam in to želim, da bo vse kot mora bit! 😉 Tanchy21, upam, da si še v enem paketku? 😊 Ziraf, mene sicer ne slabi, imam pa slabše in boljše dneve. Včasih se zvečer vlečem kot cunja. Drugače pa ja 😊 Tako hitro je šlo tole mimo ... pa vmes se mi je na čase tako vleklo od pregleda do pregleda. Zdaj je pa kar februar. Naš mesec, hehe 😊 Zadnje dni precej časa preživim na wc-ju. Ne vem a se to še kateri dogaja, ampak moja prebava kar malo pospešeno deluje 😊 Menda je v nosečnosti to redkost in pravi balzam za počutje. Pa glede na to, da zadnje čase pokonzumiram enormne količine sladkega, bi človek pričakoval nasprotno. Ne vem. Noro mi paše čokolada. Je pa res, da pa kruha (sploh svetlega) ne prenašam najbolje. Me zvija, pa kislina me daje pa občutek v želodcu je zoprn. Se mu pač izogibam. Kar se tiće pa poroda pa ... mene sicer malo je strah, a nekako se mi to zdi normalno. Paničarim sicer (še) ne, pa upam, da bo tako ostalo. Nekako pa imam vseskozi pred očmi, kako fino bo, ko stisnem h sebi štručko in kako bo, ko bomo skupaj šli domov. Od trebušastega prihoda v porodnišnico, pa do vsega kepega pa bo treba vmes še potrpet. Ampak punce ... končno bomo razumele kako je moškim, ko so prehlajeni 😝 Malo za hec, pa čisto zares ... želim vam čimmanj strahov in čimmanj boleč in hiter porod. Pa ne glede na to, kako bo, enkrat bo konec. Imejte se lepo!
|
|
|
|