majčyca -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (8.6.2016 13:11:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: majčyca IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Ja saj meni tudi ne bi bilo nič čudnega, če bi se mi to pojavilo par dni pred [sm=hudicek1.gif], zdaj pa jo (ne)pričakujem 21.6., torej je do takrat se 13 dni, ravno zaradi tega mi je to vse skupaj malo čudno. Me pa to vsake tolko pikne že od nedelje dalje. Seveda je čudno. Saj ti pravim, mene enako ta mesec od ovulativnega dneva naprej in ni popustilo nič Mogoče pa nam konec tedna sporočiš veselo novičko [sm=smiley1.gif] držim pesti [sm=bravo.gif] kdaj pa imaš namen delat test, če ne bo [sm=hudicek1.gif]? Upanje ostaja za vse nas, dokler ne pride. Majcyca, danes sem v trgovskem centru stala pred lekarno, pa sem rekla ne ne bom, dokler ne bo zamujala. In nisem. Pridem domov in mi je žal, da nisem. Bom v nedeljo, ko mora prit ali v ponedeljek, ce je ne bo. Joooj, kako si želimo tele [sm=rozacrtici.gif].[sm=smiley36.gif] Vidva pa tudi te dni pridno na delo [sm=smiley36.gif] Upam, da v nedeljo zagledaš [sm=rozacrtici.gif] [sm=bravo.gif] Jaz si tudi tako močno želim [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif], da ko nimam veliko dela samo o tem razmišljam [sm=smiley12.gif] Midva sva za ta mesec že naredila kar sva (pač glede delanja[sm=duda.gif]), ker je O mimo, sploh pa zdaj te dni na žalost nisva skupaj, tako da bova morala za [sm=sloncek.gif] še nekaj dni počakat [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|