majčyca -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (9.6.2016 16:06:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: majčyca IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: majčyca izida zakaj misliš da bi to lahko bilo vnetje jajčnikov? Ma ne vem, svašta že razmišljam. Ker mam taki pritisk v jajčnikih, ki ne pomeha in to nepoznano špikanje od ovulacije naprej. Se mi zdi preveč lepo, da bi blo res. Poleg tega me danes preveva nek notranji občutek, da ni uspelo, tudi tokrat ne. Bom počakala do nedelje, da vidim, če se prikaže. Poznam ta občutek, ampak to še vseeno nič ne pomeni. Mogoče pa te ravno pozitivno preseneti. Dokler ni [sm=hudicek1.gif] je še vse mogoče. Kaj pa prsi te drugače pred [sm=hudicek1.gif] tudi bolijo? Pa kako dolgo te zdaj že bolijo prsi? Mene so izključno samo v [sm=nosecka.gif], pred [sm=hudicek1.gif] nikoli. Držim pesti, da bo [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] bo (odgovor članu izida) Hvala za spodbudne besede, enako želim tudi tebi, da čim prej ugledaš[sm=duda.gif] in postaneš [sm=nosecka.gif] Mene prsi bolijo vedno pred M, ta mesec pa mogoče malo ali sploh ne, edino polne so in precej večje od O. Včeraj so postale občutljive bradavičke, tako da ne vem. Bomo videli [sm=smiley36.gif] Sploh pokaže test že 11. dan po ovulaciji oz. "tistem" odnosu? Bo že počakalo do nedelje ko ima datum za predvideno. Priznam, da me je po eni strani tudi strah, da ga grem delat prej, vidim + in potem dobim krvavitev, kot se je zgodilo že mnogim [sm=smiley13.gif]Potem ga raje ne vidim prej in kar bo, bo. Tako, da bom morala biti še malce potrpežljiva. Danes sem se prebudila tako pozitivno, potem me je razveselila še pajcevina in sem si rekla, kako lep dan. Potem pa pokukam na spletno omrežje in vidim, kako znanka ponosno (s slikico od UZ) oznani že 4. nosečnost (da ne bo pomote, vsaki ta čudež narave privoščim iz srca), ampak da bi ve vedele, kaj je v ozadju tega "delanja otrok", bi Vas srce bolelo. Ko veš, da otrok ni sad ljubezni, ampak drugih manevrov... In sem bila tako jezna, zamišljena in slabe volje. Ne vem, na kaj. Morebiti nase? No, potem me je moj potolažil in presenetil, ko me vpraša: spet o tistem razmišljaš? Pa rečem ne[sm=smiley1.gif] Itak je vedel, da lažem in mi pravi: tudi za naju bo enkrat prišel tisti dan, boš videla! In sem imela kar solznate oči ter se odločila, da tudi če tokrat spet ne bo, se ne vdam kar tako! [sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif] Hvala tudi tebi za tako lepe želje in upam, da se to hitro uresniči [sm=smiley1.gif] Po mojem je odvisno od testa kako hitro pokaže pravilni rezultat, kako občutljiv je. Ker imaš teste ki zelo hitro pokažejo in tiste, ki kasnje. Jaz mislim (in tudi sama sebe moram včasih v to prepričevat), da je vedno treba poskusit pozitivno razmišljat, ker potem tudi lažje prenesemo kakšne negativne zadeve. To ko pa se otroci delajo iz kakšnih drugih manevrov in ne iz dejanske želje po otroku in ljubezni, tega pa sploh nočem kaj dosti komentirat, ker pri takih starših po navadi na koncu otroci najbolj trpijo, pa niso nič krivi [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|