izida -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (6.6.2016 21:14:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12 Spika me ne, cutim pa napetost, kot pred vsako M. Skoraj en teden prej pri 35 dneh cikla v bistvu niti ni tako zelo hitro. [sm=smiley36.gif] Je pa tako, da je to komaj druga [sm=hudicek1.gif] po IMN tako da cisto mozno, da je bil ta cikel toliko krajsi, ker se pac cikel se na novo ureja. Itak sem pozitivno presenecena, da sem jo sploh dobila ta mesec, ker sem bila ziher, da bo tako kot po porodu, ko sem jo dobila en mesec, pa tri nic pa tako naprej. Bi seveda v teoriji bilo mozno, da bi bila vgnezditvena, ampak kot pravim. Vsak mesec se mi takole zacne [sm=hudicek1.gif], tako da sem prepricana, da tale mesec ni cisto nic drugace. Razen da sem od tamalega iz vrtca pokasirala trebusno virozo kot dodatek in popestritev. [sm=jezicek.gif] Pozitivna misel je pol uspeha! Mogoče pa se te je tale viroza ravno zato prijela; sem slišala razne izkušnje že o tem, kako so bile punce v gripi, prehladu in virozah, pa so potem ugledale[sm=rozacrtici.gif]. Kaj pa imaš doma, fantka ali punčko, če te smem vprašati?
|
|
|
|