RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (6.6.2016 21:11:19)

Spika me ne, cutim pa napetost, kot pred vsako M. Skoraj en teden prej pri 35 dneh cikla v bistvu niti ni tako zelo hitro. [sm=smiley36.gif] Je pa tako, da je to komaj druga [sm=hudicek1.gif] po IMN tako da cisto mozno, da je bil ta cikel toliko krajsi, ker se pac cikel se na novo ureja. Itak sem pozitivno presenecena, da sem jo sploh dobila ta mesec, ker sem bila ziher, da bo tako kot po porodu, ko sem jo dobila en mesec, pa tri nic pa tako naprej. Bi seveda v teoriji bilo mozno, da bi bila vgnezditvena, ampak kot pravim. Vsak mesec se mi takole zacne [sm=hudicek1.gif], tako da sem prepricana, da tale mesec ni cisto nic drugace. Razen da sem od tamalega iz vrtca pokasirala trebusno virozo kot dodatek in popestritev. [sm=jezicek.gif]

izida -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (6.6.2016 21:14:06)

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Spika me ne, cutim pa napetost, kot pred vsako M. Skoraj en teden prej pri 35 dneh cikla v bistvu niti ni tako zelo hitro. [sm=smiley36.gif] Je pa tako, da je to komaj druga [sm=hudicek1.gif] po IMN tako da cisto mozno, da je bil ta cikel toliko krajsi, ker se pac cikel se na novo ureja. Itak sem pozitivno presenecena, da sem jo sploh dobila ta mesec, ker sem bila ziher, da bo tako kot po porodu, ko sem jo dobila en mesec, pa tri nic pa tako naprej. Bi seveda v teoriji bilo mozno, da bi bila vgnezditvena, ampak kot pravim. Vsak mesec se mi takole zacne [sm=hudicek1.gif], tako da sem prepricana, da tale mesec ni cisto nic drugace. Razen da sem od tamalega iz vrtca pokasirala trebusno virozo kot dodatek in popestritev. [sm=jezicek.gif]

Pozitivna misel je pol uspeha! Mogoče pa se te je tale viroza ravno zato prijela; sem slišala razne izkušnje že o tem, kako so bile punce v gripi, prehladu in virozah, pa so potem ugledale[sm=rozacrtici.gif]. Kaj pa imaš doma, fantka ali punčko, če te smem vprašati?

majčyca -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (6.6.2016 21:14:33)

Tega pa nisem niti zasledila da si imela pred kratkih IMN [sm=smiley13.gif] kako pa to da si zdaj ne želiš [sm=nosecka.gif], če si imela pred kratkim tako izkušnjo? Če ti je vprašanje odveč ga komot ignoriraj.

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (6.6.2016 21:26:23)

Ker nisva nacrtovala nosecnosti letos sploh. In potem naju je presenetila. Na koncu se je pa koncalo z IMN oz. nosecnostjo neznane lokacije in zdravljenje z metatreksatom. Pa nekako sem se ze sprijaznila s tem, da bo tamali pac edincek, ker je ze 4 in pol star. Nekako si ne znam predstavljati tako velike razlike med otrokoma. Pa zdaj se lahko koncno ze malo bolj naspim zjutraj, ker mu povem, da naj se lepo pridno v sobi igra, da lahko se naprej spim. Razvajena sem, priznam. [sm=jezicek.gif]

Tako da ta trenutek bi me kap, da bi zagledala [sm=rozacrtici.gif]. Mojega pa se bolj. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

izida -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (6.6.2016 21:30:59)

Ker nisva nacrtovala nosecnosti letos sploh. In potem naju je presenetila. Na koncu se je pa koncalo z IMN oz. nosecnostjo neznane lokacije in zdravljenje z metatreksatom. Pa nekako sem se ze sprijaznila s tem, da bo tamali pac edincek, ker je ze 4 in pol star. Nekako si ne znam predstavljati tako velike razlike med otrokoma. Pa zdaj se lahko koncno ze malo bolj naspim zjutraj, ker mu povem, da naj se lepo pridno v sobi igra, da lahko se naprej spim. Razvajena sem, priznam. [sm=jezicek.gif]

Tako da ta trenutek bi me kap, da bi zagledala [sm=rozacrtici.gif]. Mojega pa se bolj. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Te razumem in sočustvujem s tako hudo izkušnjo. Upam, da si ok. Mogoče pa bosta še kdaj pripravljena in gresta "jovo na novo"[sm=smiley1.gif]

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (6.6.2016 21:48:21)

Ja, zdaj sem zares ok. Sem imela cel kup pregledov in je bilo pac nesrecno nakljucje ocitno. Cakam samo se citologijo in potem sem zakljucila z zdravniki za en cas. Upam vsaj. Sem rekla, da nocem vec otrok, ker me je bilo prevec strah. Avgusta se porociva, potem pa bova verjetno zacela delat na [sm=duda.gif]. Ce uspe, super. Ce ne bo, bo pac mali ostal edincek.[sm=smiley36.gif]

majčyca -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (6.6.2016 21:51:56)

Bibabuba12 jaz bom imela še večjo razliko, če seveda uspe (nikoli ne veš), pa mislim da bo kljub temu ok [sm=smiley1.gif]
Potem pa boš zdaj tako imela polne roke dela če vaju avgusta čaka poroka [sm=smiley1.gif] čestitam [sm=bravo.gif] in naj vama uspe takrat ko si bosta to najbolj želela!

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (6.6.2016 21:56:54)

No dela s poroko res nimam ne vem koliko, ker je vse vec ali manj splanirano ze. Pa imela bova cisto preprosto, tako da nic prevec kompliciranja. Sploh ker zivimo v tujini in je nemogoce komplicirat z razdalje. [sm=jezicek.gif] Saj spet ni tako velika razlika v letih, ampak vedno sem si zelala met 2 ali maksimalno 3 leta razlike. Ampak ja, zivljenje je pac polno presenecenj.[sm=smiley36.gif] In hvala za cestitke.[sm=smiley36.gif]

Sofie -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (6.6.2016 21:56:54)

Ve imate vse že enega otroka?

majčyca -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (6.6.2016 21:58:48)

Sofie jaz imam eno hčerko ja, moj največji sonček [sm=smiley1.gif]

Bibabuba12 v kateri državi pa živite če ni skrivnost?

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (6.6.2016 22:02:04)

Ni ravno skivnost, ampak nocem pa javno, ker vseeno nas ni veliko iz Slovenije tukaj, tako da bi lahko kdo postudiral kdo smo.[sm=smiley36.gif] Dobis zasebno.

izida -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (6.6.2016 22:03:39)

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Jaz še nobenega. V bojih za prvega [sm=duda.gif]

majčyca -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (6.6.2016 22:04:47)

Ni ravno skivnost, ampak nocem pa javno, ker vseeno nas ni veliko iz Slovenije tukaj, tako da bi lahko kdo postudiral kdo smo.[sm=smiley36.gif] Dobis zasebno.

Zmenjeno [sm=smiley1.gif]

Sofie -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (6.6.2016 22:07:01)

IZVIRNO SPOROČILO: izida

Pri meni enako.

izida -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (6.6.2016 22:14:04)

Pri meni enako.

Kako stvari stojijo pri tebi? Lp in držim pesti za čim prejšnji prvi ++++

Sofie -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (6.6.2016 22:30:37)

Pri meni enako.

Midva sva pridna in upava na najboljše [sm=smiley36.gif] Ta teden imam UZ, da vidimo kako kaže z ovulacijo. Po M pa začnem s klomifenom. Upam, da bo pomagalo[sm=smiley1.gif]

Tudi jaz držim pesti zate[sm=smiley1.gif]

izida -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (6.6.2016 22:32:14)

Pri meni enako.

Midva sva pridna in upava na najboljše [sm=smiley36.gif] Ta teden imam UZ, da vidimo kako kaže z ovulacijo. Po M pa začnem s klomifenom. Upam, da bo pomagalo[sm=smiley1.gif]

Tudi jaz držim pesti zate[sm=smiley1.gif]

Fajn porihtaj in držim pesti, da je z O vse kot je treba. Bodita pridna in fajn [sm=sloncek.gif][sm=smiley36.gif]

Sofie -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (6.6.2016 22:38:22)

Da malo zamenjam temo[sm=smiley36.gif] Katero knjigo ste prebrale v zadnjem času? Rabim nove ideje[sm=smiley36.gif]

majčyca -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (6.6.2016 23:01:11)

Da malo zamenjam temo[sm=smiley36.gif] Katero knjigo ste prebrale v zadnjem času? Rabim nove ideje[sm=smiley36.gif]

Vse dele 50 odtenkov (sive, teme in svobode). Sicer je že nekaj časa nazaj, ampak mislim da bom zdaj še 1x vse prebrala, ker sem prvič čist noter padla [sm=smiley36.gif]

izida -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (6.6.2016 23:01:23)

Jaz berem ravno eno zadevo od V
Vuk Godine: Zablode postsocializma. Fina stvar, če te zanimajo sociološke zadeve.

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (7.6.2016 10:19:34)

Hej punce, kako ste kaj danes?

Js danes delam od doma, ker se vceraj nisem dobro pocutila in danes dealm iz postelje. [sm=smiley36.gif] Se pocutim boljse, ampak se vedno imam cuden obcutek v zelodcu. Upam, da cimprej mine. Izcedek se danes ni povecal. Obcasno je roza-rjav na papirju, drugace ga ni. Tako da zgleda da bo tale [sm=hudicek1.gif] spet najprej dva dni izcedka in potem 4-5 dni taksna kot more bit. Zdaj mi ne ostane nic drugega kot cakat da se vlije.

izida -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (7.6.2016 10:26:45)

Jaz sem kar v redu. Špikanje je prisotno, prav tako nenehno uriniranje. Drugače pa nič, je pa 5 dni do [sm=hudicek1.gif].

A maš vedno tak začetek rahel, pa se potem vlije? Jaz pa ravno obratno, prve dni slapove. Morebiti pa je res vgnezditvena? Počakaj če se vlije, če pa ne, pa lulat na palčko.

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (7.6.2016 10:51:23)

Nazadnje sem imela dva dni tako, samo bolj temen izcedek, tokrat je res cisto rahel in zankrat minimalen. Po moje bo cez dan ali dva [sm=hudicek1.gif] taksna kot mora bit kot ponavadi. [sm=smiley36.gif]

Se 5 dni mas do [sm=hudicek1.gif]? Kdaj nameravas testirati? [sm=smiley1.gif]

izida -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (7.6.2016 11:08:33)

Mislim, da bom tokrat kar potrpežljivo čakala na nedeljo in še ponedeljek. Če ne bo, v torek naredim. Je že bilo preveč nekih upov in utvar na [sm=rozacrtici.gif] . Tudi moj me ima že pun kufer vsak mesec, ko skačem v drogerijo. Ko sva se zavestno odločila za ta korak, sva mislila, da pa res ne more biti tako težko. Zdaj pa iz meseca v mesec to meljem in študiram. In sem začela opažat, da mi vpliva na psiho, kar pa nikakor ni fino, glede na to, da gre komaj za pol leta poskušanja. Ampak ne moreš odmisliti, ko se zavestno odločiš za ta korak, pa naj reče kdo kar hoče.

izida -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (7.6.2016 11:09:58)

Nazadnje sem imela dva dni tako, samo bolj temen izcedek, tokrat je res cisto rahel in zankrat minimalen. Po moje bo cez dan ali dva [sm=hudicek1.gif] taksna kot mora bit kot ponavadi. [sm=smiley36.gif]

Se 5 dni mas do [sm=hudicek1.gif]? Kdaj nameravas testirati? [sm=smiley1.gif]

Upam, da ostane minimalen in se potem čisto neha![sm=bravo.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>