Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 19.5.2016 21:06:52
|
|
|
|
talisman13
|
Da se še jaz malo javim, vas berem nimam pa časa pisati Glede mv se da ugotoviti kdaj je kateri cikel, se pravi ko je O se spusti in zmehča, drugače je visoko in zaprt in pred M naj bi se spet spustil, da bi pa na podlagi mv ugotovila ali si noseča bi pa morala kar dolgo vsak dan spremljati mv in bi potem mogoče ugotovila da pa je ta mesec drugače Btt sem si pa jaz tudi merila ko sva delala prvega otroka in je bila zame definitivno pokazatelj nosečnosti saj se mi je samo tisti mesec ko sem bila dvignila nad 37 No mene so pa 2 dni nazaj tako boleli jajčniki da sem se komaj usedla, tako da mislim da so/bojo O dnevi , potem pa še dolgih 14 dni čakanja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 19.5.2016 21:18:54
|
|
|
|
madjanca
|
Hvala vsem za vzpodbudo in predvsem da me vsak mesec poslusate.. kajti moj mozek me je ze malo sit. Navijam pa za vse ostale! Hophophop
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 19.5.2016 21:19:06
|
|
|
|
mimi_ka
|
madjanca žal mi je za ampak veš kaj, zdaj si pa lepo u miru privošči kozarec ali dva vinčka v družbi dragega in prijateljev, ki te bodo razveselili in sprostili Storžek3 zate pa stiskam pesti, da morda le še ni vse izgubljeno Punce jaz pa sem si danes privoščila eno popoldne odklopa z mojo prijateljico sva si privoščili par kozarčkov domačega žganja, za povrh pa zvrnili še vsaka eno pivo..joj zdaj se sliši kot da sem največji kronik ampak preživeli sva eno fantastično babje popoldne in imeli sva se res super. Še dobro, da me do datuma pričakovanega pluska loči še več kot teden, ker če ne bi se zdaj kar malo sekirat začela
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 19.5.2016 21:37:55
|
|
|
|
Veronique
|
madjanca vem kako je, meni se tudi zdi, da sem vcasih nerazumljena doma tako da mi prav pase, da nas je tu vec, ki gremo skozi vec ali manj iste situacije in se lahko podpiramo. mimi_ka super za tako popoldne tako res najlazje odmislimo, ja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 20.5.2016 7:43:51
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca No pa mi spet nekaj ne da miru. Ponavadi je moja ze prvi dan mocna in to zelo. Tokrat pa je iz mene priteklo le par kapljic do sedaj. In seveda se v meni spet poraja dvom, kaj ce ni to sele vgnezditev, glede na to, da se mi zaradi clomida lahko vse zamakne?? Ja saj vem, grozna sem.. ampak enostavno me zre. Kaj ce... Madjanca, tokrat sva imeli pa podobne "težave". Tudi moja ponavadi pride v vsej svoji veličini, tokrat pa prvi dan samo par kapljic. In potem sem (kljub temu, da točno vem, kdaj imam O in da so moje M točne kot urca) začnem fantazirat, kaj pa če ... No, tudi pri meni ni nobenega dvoma več. Sem si pa tudi jaz prvi dan M privoščila kozarček rujnega . Punce, včerajšnji razgovor je bil pa eden bolj zabavnih. Mislim, ko sem bila tam sem bila samo zmedena, doma sva se pa z možem prav fajn nasmejala na ta račun. Tudi če bom izbrana, dela ne bom sprejela ... iz več razlogov. Ampak ne bi o podrobnostih. Mi pa ni žal, da sem šla na razgovor. A se katera spozna na rože? Če sem jih preveč zalila, ko sem jih vsadila ... a mislite, da si bodo opomogle? So še zelene sicer, ampak tu pa tam kak list porumeni in kasneje porjavi. Je še upanje?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 20.5.2016 8:42:02
|
|
|
|
Mayche
|
Tudi meni je super, ko lahko delim svoje misli tukaj z vami. Moj dragi je drugače super potrpežljiv in mi stoji ob strani, ampak vseeno se mi včasih zdi, da se mu ta problem zdi ne tako velik, kot čutim jaz... oziroma je nekak bolj pozitiven in skoz tisto reče ... saj bo. Mene pa to lih ne potolaži tak . Super, je da se med tem čakanjem poskušamo nekako zamotit. Midva tudi danes gostiva prijatelje, jutri imamo piknik, pojutrišnjim imava spet obiske, tako, da bo ta vikend minil kot šus... kar je super... tri dni manj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 20.5.2016 9:42:45
|
|
|
|
Storžek3
|
Moja M je prišla... Se vam pridružimspet drug mesec par dni pred predvideno M. Držim pesti za vse ki še čakate!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 20.5.2016 9:51:42
|
|
|
|
Mayche
|
Storžek3 , ... le pogumno dalje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 20.5.2016 9:55:22
|
|
|
|
Veronique
|
storžek3 pozitivno naprej v junij!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 20.5.2016 10:12:52
|
|
|
|
Ashatan
|
Žal mi je za vaše nauspehe Damuš, jaz bi ti svetovala, da če so že sedaj v samem začetku rože tako boge in rumene in imaš še čas, da greš po druge, močnejše sadike, da jih menjaš. Ker sedaj so najbolj občutljive in če sedaj niso ravno ok, ne bodo spredi poletja iz tega bujne postale, ker so doživele prevelik šok. Jaz imam do še enih 4-5 dni, vse mirno, nobenih znakov, tako da itak ni nič. Pa ni panike. Danes greva z možem v kino, pa kak kozarček bova spila, da mi nazdraviva
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 20.5.2016 10:27:08
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: madjanca No pa mi spet nekaj ne da miru. Ponavadi je moja ze prvi dan mocna in to zelo. Tokrat pa je iz mene priteklo le par kapljic do sedaj. In seveda se v meni spet poraja dvom, kaj ce ni to sele vgnezditev, glede na to, da se mi zaradi clomida lahko vse zamakne?? Ja saj vem, grozna sem.. ampak enostavno me zre. Kaj ce... Madjanca, tokrat sva imeli pa podobne "težave". Tudi moja ponavadi pride v vsej svoji veličini, tokrat pa prvi dan samo par kapljic. In potem sem (kljub temu, da točno vem, kdaj imam O in da so moje M točne kot urca) začnem fantazirat, kaj pa če ... No, tudi pri meni ni nobenega dvoma več. Sem si pa tudi jaz prvi dan M privoščila kozarček rujnega . Punce, včerajšnji razgovor je bil pa eden bolj zabavnih. Mislim, ko sem bila tam sem bila samo zmedena, doma sva se pa z možem prav fajn nasmejala na ta račun. Tudi če bom izbrana, dela ne bom sprejela ... iz več razlogov. Ampak ne bi o podrobnostih. Mi pa ni žal, da sem šla na razgovor. A se katera spozna na rože? Če sem jih preveč zalila, ko sem jih vsadila ... a mislite, da si bodo opomogle? So še zelene sicer, ampak tu pa tam kak list porumeni in kasneje porjavi. Je še upanje? Ja kako nas vse heca.. dolgcas nam pa ni :) Pa kaj mas roze ze zunaj.? Pri nama so bile take dokler so imele premalo svrtlobe... sedaj zunaj so kar zazarele..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 20.5.2016 15:20:56
|
|
|
|
Veronique
|
Jaz imam po svojem koledarčku (glede na 27 dnevni cikle) še 5 dni do M, glede na O pa še 7 dni. Ampak sploh nimam dobrega občutka, takrat sem že v takem času imela pogoste odhode na wc, boleče prsi... Mogoče je pa boljše, če se tako pripravim, da pol ne bom jokala, ko pride . Imam pa kar pestro z izpiti in me to malo zamoti, hvala bogu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 20.5.2016 15:33:41
|
|
|
|
mava1975
|
Mislim da pri nosečnosti ni pravila in pravi znak je izostanek M. in potem test. To ugotavljam na vse moje nosečnosti. Tako da počakaj...držim pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 20.5.2016 18:03:25
|
|
|
|
Veronique
|
Hvala za tole mava1975, če ne bo ta mesec mi pa daje upanje za naslednje Kako si ti, si mogoče že imela kak pregled?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 20.5.2016 18:11:52
|
|
|
|
mava1975
|
Ojla. Mam slabosti ampak gre. Imela sem pregled pred 10 dnevi ko sem bila 4/6 tednov. Videla se je gestacijska vrečka, tednom primerno velika. V torek mam pregled da čekiramo srček. Seveda sem živčna in se psihiram...upam da bo potem pa naprej. Lani je srčekel prenehal biti v 11 tednu tako da to verjetno pojasni zakaj sem cela presrana. Jaz ta ciklus nisem imela nič znakov...res nič še prsi čist mehke...lani mi je bilo slabo že predvizostankom M. Tako da ninekega pravila...držim pesti za vse vas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 20.5.2016 18:18:57
|
|
|
|
morskazvezdica
|
Pozdravljene! Sem nova v tej temi Z možem sva se odločila da bova začela delat na še enem otročku. Doma imava že punčko februarko 2014. Z aprilom sem zaključila z jemanjem KT, tako da sva maja že šla veselo na delo Sem pa ta mesec imela res močne bolečine med O. Obup. Komaj sem preživela dopoldne v službi, ker sem se zvijala od bolečin. M naj bi dobila nekje konec drugega tedna. Lep dan in stiskam pesti za vse nas!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 20.5.2016 21:18:48
|
|
|
|
Veronique
|
mava1975 samo pozitivno naprej sama si rekla, da so vse nosecnosti drugace - ce se je prvic tako koncalo ni nujno, da se bo zdaj. Je pa popolnoma normalno, da te skrbi, vem, da bo mene tudi, ko bomo 1x tako dalec. Drzim pesti, da bo na pregledu vse super
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 21.5.2016 0:12:10
|
|
|
|
Allstar
|
Damuš, katere rože pa imaš? Dvomim, da bi to bilo zaradi preveč vode ob presaditvi. Jih imaš v loncu ali v zemlji? Jaz sem naredila 2 leti nazaj ogromno napako. Vse rože sem dobronamerno za en popoldan postavila na teraso, da dobijo se več sonca.....vse mi je požgalo . Najprej rumeni listi, nato se posušijo in odpadejo. Pa letos se mi je to ponovilo...sicer samo z eno rožo, ampak so vseeno zaslužim medaljo . A te še heca, ali je kaj več znano? Storžek3 žal mi je....bomo v juniju poskušale nadoknadit. morskazvezdic dobrodošla, upam da ti čimprej uspe
< Sporočilo je popravil Allstar -- 21.5.2016 0:15:00 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 21.5.2016 8:12:49
|
|
|
|
Pikapoka1980
|
Hej punce! Kako ste kaj? Vidim, da debata dobro laufa :) Jaz sem sedaj 5w3d po zadnji M. Ze dva dni imam kar bedne obcutke, ocitno je nastopil strah. Vceraj me je v krizu zvijalo, trebuh je bil ves razbolen, tako da sem kar en lekadol popila. Seveda sem pa zdej ugotovila, da mi je tudi BT padla! Res probam vse odmislit a nekako ne gre! A katera ve, kdaj in ce se BT zniza v nosecnosti?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 21.5.2016 8:54:24
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Allstar Damuš, katere rože pa imaš? Dvomim, da bi to bilo zaradi preveč vode ob presaditvi. Jih imaš v loncu ali v zemlji? Jaz sem naredila 2 leti nazaj ogromno napako. Vse rože sem dobronamerno za en popoldan postavila na teraso, da dobijo se več sonca.....vse mi je požgalo . Najprej rumeni listi, nato se posušijo in odpadejo. Pa letos se mi je to ponovilo...sicer samo z eno rožo, ampak so vseeno zaslužim medaljo . Bršljanke imam. Ma ziher je zarad vode, ker že cel teden nič ne zalivam, pa je zemlja še vedno namočena. Zadnje 3 dni jih imam na balkonu (pa ni nič deževalo ... vsaj podnevi ne , ponoči pa ne vem ... se mi zdi, da tudi ne). Mam jih v koritih. Sej sadike so močne (vsaj kolikor se spoznam, no), sam pač listi rumenijo. No ... danes nisem nobenega rumenega več našla, pa videla, sem da mlade poganja. tako da pa mogoče še bo kaj iz tega ratalo. Sem jim pa ful dala tistega dolgoročnega gnojila. Mogoče sem ga tud tu kiksnla. Eh, jaz pa rože. Aja Allstar ... si dobila? Moja M je v polnem razmahu, tako da gremo v nove boje . Pač, ko bo čas. Vse nosečke srečke, čestitke in srečno in mirno nosečnost želim prav vsem. pa vsem novim ... dobrodošle.
< Sporočilo je popravil Damuš -- 21.5.2016 8:57:51 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 21.5.2016 9:00:37
|
|
|
|
mimi_ka
|
Storžek3 ne obupat, kar pogumno v junij Mava1975 vem, da je zelo težko pregnati črne misli, ampak poskušaj čim manj mislit na slabe stvari.mVse, ki imamo kakšno slabo izkušnjo za sabo, dobro vemo, kako težko se je veseliti in pozitivno razmišljati v teh začetnih tednih. Ampak jaz verjamem, da je vse ok in da tvoja pikica veselo raste v trebuhu srečno in oglasi se še kaj! Pikapoka1980 žal mi je za te bolečine. Kaj to se ti je sedaj pojavilo al že prej? Glede bazalne temperature v nosečnosti nimam pojma, padla naj bi pred M, če prav vem. Kdaj pa imaš prvi pregled? Če te ful skrbi, pojdi mogoče na en samoplačniški uz. Držim pesti, da so to samo začetne nosečniške tegobe in da bo vse ok s pikico
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 21.5.2016 9:05:48
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: morskazvezdica Pozdravljene! Sem nova v tej temi Z možem sva se odločila da bova začela delat na še enem otročku. Doma imava že punčko februarko 2014. Z aprilom sem zaključila z jemanjem KT, tako da sva maja že šla veselo na delo Sem pa ta mesec imela res močne bolečine med O. Obup. Komaj sem preživela dopoldne v službi, ker sem se zvijala od bolečin. M naj bi dobila nekje konec drugega tedna. Lep dan in stiskam pesti za vse nas! Dobrodošla! Tudi jaz imam februarčka, samo 2013 pa vidim, da je obe ne pričakujeva konec drugega tedna. Če nama je uspelo to rundo, bova imeli spet februarčke doma to bi bilo pestro res
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 21.5.2016 12:14:57
|
|
|
|
morskazvezdica
|
Ja se strinjam da bi bilo imet pestro se enega februarcka,sploh ce bo tak karakter kot nasa gospodicna imam pa res napihnjen spodnji del trebuha.tako da ce bo M prisla,potem mislim da bo kar bolece vse skupaj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 21.5.2016 12:53:47
|
|
|
|
Katriss
|
No, debati o rožah se ne bom pridružila. Pri meni še kaktusi težko preživijo Nekako nisem za rože. Tiste na travniku mi zadostujejo Menstruacije ne pričakujem spet 29.5., sva bila pridna, kolikor je pač to možno pri mojem divjem urniku v službi in upam, da se je kj prijelo. Še čaj krvomočnice sem pila, sicer ne čisto vsak dan, ampak mogoče bo kaj pomagalo. Pa ovulacijske teste sem delala, pridna sem bila Zdaj pa čakam na rezultat. Vsem želim veliko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 21.5.2016 14:41:34
|
|
|
|
*tabu*
|
Moja je tudi prišla, tako da se selimo v naslednji mesec. BT pa naj bi vso nosečnost ostala visoka, samo jaz si je nisem merila. Ko sem jo merila po ss pa je ostala dvignjena še kakšne tri tedne. Je pa res, da pri meni BT pred menstruacijo ne pade, ampak šele kakšen 5 dan novega cikla. Potem je nižja do ovulacije in se nekje v treh dneh okoli ovulacije dvigne in ostane dvignjena. Tako da po moje je vsako žensko telo malo drugačno in se na te stvari ni za zanašati. Si pa tudi jaz ne predstavljam, da bi bila lahko mirna v nosečnosti po ss, res držim pesti, da se bodo negotovosti hitro razpršile... Težko je brzdati skrbi, ko se telo ves čas nekaj spreminja.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?