|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo MAJA 2016
19.5.2016 21:06:52   
talisman13
Da se še jaz malo javim, vas berem nimam pa časa pisati user posted image

Glede mv se da ugotoviti kdaj je kateri cikel, se pravi ko je O se spusti in zmehča, drugače je visoko in zaprt in pred M naj bi se spet spustil, da bi pa na podlagi mv ugotovila ali si noseča bi pa morala kar dolgo vsak dan spremljati mv in bi potem mogoče ugotovila da pa je ta mesec drugače
Btt sem si pa jaz tudi merila ko sva delala prvega otroka in je bila zame definitivno pokazatelj nosečnosti saj se mi je samo tisti mesec ko sem bila user posted image dvignila nad 37

No mene so pa 2 dni nazaj tako boleli jajčniki da sem se komaj usedla, tako da mislim da so/bojo O dnevi user posted image , potem pa še dolgih 14 dni čakanja

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 426
19.5.2016 21:18:54   
madjanca
Hvala vsem za vzpodbudo in predvsem da me vsak mesec poslusate.. kajti moj mozek me je ze malo sit. user posted image

Navijam pa za vse ostale! Hophophop user posted image

(odgovor članu talisman13)
Neposredna povezava do sporočila: 427
19.5.2016 21:19:06   
mimi_ka
madjanca žal mi je za user posted image user posted image ampak veš kaj, zdaj si pa lepo u miru privošči kozarec ali dva vinčka v družbi dragega in prijateljev, ki te bodo razveselili in sprostili user posted image

Storžek3 zate pa stiskam pesti, da morda le še ni vse izgubljeno user posted image

Punce jaz pa sem si danes privoščila eno popoldne odklopa z mojo prijateljico user posted image sva si privoščili par kozarčkov domačega žganja, za povrh pa zvrnili še vsaka eno pivo..joj zdaj se sliši kot da sem največji kronik user posted image user posted image ampak preživeli sva eno fantastično babje popoldne in imeli sva se res super. Še dobro, da me do datuma pričakovanega pluska loči še več kot teden, ker če ne bi se zdaj kar malo sekirat začela user posted image

(odgovor članu talisman13)
Neposredna povezava do sporočila: 428
19.5.2016 21:37:55   
Veronique
madjanca vem kako je, meni se tudi zdi, da sem vcasih nerazumljena domauser posted image tako da mi prav pase, da nas je tu vec, ki gremo skozi vec ali manj iste situacije in se lahko podpiramo.

mimi_ka super za tako popoldneuser posted image tako res najlazje odmislimo, ja user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 429
20.5.2016 7:43:51   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

No pa mi spet nekaj ne da miru. Ponavadi je moja user posted image ze prvi dan mocna in to zelo. Tokrat pa je iz mene priteklo le par kapljic do sedaj. In seveda se v meni spet poraja dvom, kaj ce ni to sele vgnezditev, glede na to, da se mi zaradi clomida lahko vse zamakne?? user posted image

Ja saj vem, grozna sem.. ampak enostavno me zre. Kaj ce...

Madjanca, tokrat sva imeli pa podobne "težave". Tudi moja user posted image ponavadi pride v vsej svoji veličini, tokrat pa prvi dan samo par kapljic. In potem sem (kljub temu, da točno vem, kdaj imam O in da so moje M točne kot urca) začnem fantazirat, kaj pa če ...user posted image
No, tudi pri meni ni nobenega dvoma več.

Sem si pa tudi jaz prvi dan M privoščila kozarček rujnega user posted image .

Punce, včerajšnji razgovor je bil pa eden bolj zabavnih. Mislim, ko sem bila tam sem bila samo zmedena, doma sva se pa z možem prav fajn nasmejala na ta račun. Tudi če bom izbrana, dela ne bom sprejela ... iz več razlogov. Ampak ne bi o podrobnostih. Mi pa ni žal, da sem šla na razgovor.

A se katera spozna na rože? Če sem jih preveč zalila, ko sem jih vsadila ... a mislite, da si bodo opomogle? So še zelene sicer, ampak tu pa tam kak list porumeni in kasneje porjavi. Je še upanje?

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 430
20.5.2016 8:42:02   
Mayche
Tudi meni je super, ko lahko delim svoje misli tukaj z vami. Moj dragi je drugače super potrpežljiv in mi stoji ob strani, ampak vseeno se mi včasih zdi, da se mu ta problem zdi ne tako velik, kot čutim jaz... oziroma je nekak bolj pozitiven in skoz tisto reče ... saj bo. Mene pa to lih ne potolaži tak user posted image .

Super, je da se med tem čakanjem poskušamo nekako zamotit. Midva tudi danes gostiva prijatelje, jutri imamo piknik, pojutrišnjim imava spet obiske, tako, da bo ta vikend minil kot šus... kar je super... tri dni manj user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 431
20.5.2016 9:42:45   
Storžek3
Moja M je prišla...user posted image

Se vam pridružimspet drug mesec par dni pred predvideno M.

Držim pesti za vse ki še čakate!

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 432
20.5.2016 9:51:42   
Mayche
Storžek3 , user posted image ... le pogumno dalje. user posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 433
20.5.2016 9:55:22   
Veronique
storžek3 user posted image user posted image pozitivno naprej v junij!user posted image

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 434
20.5.2016 10:12:52   
Ashatan
Žal mi je za vaše nauspeheuser posted image

Damuš, jaz bi ti svetovala, da če so že sedaj v samem začetku rože tako boge in rumene in imaš še čas, da greš po druge, močnejše sadike, da jih menjaš. Ker sedaj so najbolj občutljive in če sedaj niso ravno ok, ne bodo spredi poletja iz tega bujne postale, ker so doživele prevelik šok.

Jaz imam do user posted image še enih 4-5 dni, vse mirno, nobenih znakov, tako da itak ni nič. Pa ni panike. Danes greva z možem v kino, pa kak kozarček bova spila, da mi nazdravivauser posted image

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 435
20.5.2016 10:27:08   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

No pa mi spet nekaj ne da miru. Ponavadi je moja user posted image ze prvi dan mocna in to zelo. Tokrat pa je iz mene priteklo le par kapljic do sedaj. In seveda se v meni spet poraja dvom, kaj ce ni to sele vgnezditev, glede na to, da se mi zaradi clomida lahko vse zamakne?? user posted image

Ja saj vem, grozna sem.. ampak enostavno me zre. Kaj ce...

Madjanca, tokrat sva imeli pa podobne "težave". Tudi moja user posted image ponavadi pride v vsej svoji veličini, tokrat pa prvi dan samo par kapljic. In potem sem (kljub temu, da točno vem, kdaj imam O in da so moje M točne kot urca) začnem fantazirat, kaj pa če ...user posted image
No, tudi pri meni ni nobenega dvoma več.

Sem si pa tudi jaz prvi dan M privoščila kozarček rujnega user posted image .

Punce, včerajšnji razgovor je bil pa eden bolj zabavnih. Mislim, ko sem bila tam sem bila samo zmedena, doma sva se pa z možem prav fajn nasmejala na ta račun. Tudi če bom izbrana, dela ne bom sprejela ... iz več razlogov. Ampak ne bi o podrobnostih. Mi pa ni žal, da sem šla na razgovor.

A se katera spozna na rože? Če sem jih preveč zalila, ko sem jih vsadila ... a mislite, da si bodo opomogle? So še zelene sicer, ampak tu pa tam kak list porumeni in kasneje porjavi. Je še upanje?

Ja kako nas vse heca.. dolgcas nam pa ni :)

Pa kaj mas roze ze zunaj.? Pri nama so bile take dokler so imele premalo svrtlobe... sedaj zunaj so kar zazarele..

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 436
20.5.2016 15:20:56   
Veronique
Jaz imam po svojem koledarčku (glede na 27 dnevni cikle) še 5 dni do M, glede na O pa še 7 dni. Ampak sploh nimam dobrega občutka, takrat sem že v takem času imela pogoste odhode na wc, boleče prsi... Mogoče je pa boljše, če se tako pripravim, da pol ne bom jokala, ko prideuser posted image . Imam pa kar pestro z izpiti in me to malo zamoti, hvala boguuser posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 437
20.5.2016 15:33:41   
mava1975
Mislim da pri nosečnosti ni pravila in pravi znak je izostanek M. in potem test. To ugotavljam na vse moje nosečnosti. Tako da počakaj...držim pesti

Neposredna povezava do sporočila: 438
20.5.2016 18:03:25   
Veronique
Hvala za tole mava1975, če ne bo ta mesec mi pa daje upanje za naslednje user posted image Kako si ti, si mogoče že imela kak pregled?

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 439
20.5.2016 18:11:52   
mava1975
Ojla. Mam slabosti ampak gre. Imela sem pregled pred 10 dnevi ko sem bila 4/6 tednov. Videla se je gestacijska vrečka, tednom primerno velika. V torek mam pregled da čekiramo srček. Seveda sem živčna in se psihiram...upam da bo potem pa naprej. Lani je srčekel prenehal biti v 11 tednu tako da to verjetno pojasni zakaj sem cela presrana.
Jaz ta ciklus nisem imela nič znakov...res nič še prsi čist mehke...lani mi je bilo slabo že predvizostankom M. Tako da ninekega pravila...držim pesti za vse vas

Neposredna povezava do sporočila: 440
20.5.2016 18:18:57   
morskazvezdica
Pozdravljene!

Sem nova v tej temi user posted image Z možem sva se odločila da bova začela delat na še enem otročku. Doma imava že punčko februarko 2014. user posted image Z aprilom sem zaključila z jemanjem KT, tako da sva maja že šla veselo na delo user posted image Sem pa ta mesec imela res močne bolečine med O. Obup. Komaj sem preživela dopoldne v službi, ker sem se zvijala od bolečin. M naj bi dobila nekje konec drugega tedna.

Lep dan in stiskam pesti za vse nas!user posted image

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 441
20.5.2016 21:18:48   
Veronique
mava1975 samo pozitivno naprejuser posted image sama si rekla, da so vse nosecnosti drugace - ce se je prvic tako koncalo ni nujno, da se bo zdaj. Je pa popolnoma normalno, da te skrbi, vem, da bo mene tudi, ko bomo 1x tako dalec. Drzim pesti, da bo na pregledu vse superuser posted image

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 442
21.5.2016 0:12:10   
Allstar
Damuš, katere rože pa imaš? Dvomim, da bi to bilo zaradi preveč vode ob presaditvi. Jih imaš v loncu ali v zemlji? Jaz sem naredila 2 leti nazaj ogromno napako. Vse rože sem dobronamerno za en popoldan postavila na teraso, da dobijo se več sonca.....vse mi je požgalo user posted image . Najprej rumeni listi, nato se posušijo in odpadejo. Pa letos se mi je to ponovilo...sicer samo z eno rožo, ampak so vseeno zaslužim medaljo user posted image .

A user posted image te še heca, ali je kaj več znano?

Storžek3 žal mi je....bomo v juniju poskušale nadoknadit.

morskazvezdic dobrodošla, upam da ti čimprej uspe user posted image

< Sporočilo je popravil Allstar -- 21.5.2016 0:15:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 443
21.5.2016 8:12:49   
Pikapoka1980
Hej punce! Kako ste kaj? Vidim, da debata dobro laufa :)
Jaz sem sedaj 5w3d po zadnji M.
Ze dva dni imam kar bedne obcutke, ocitno je nastopil strah. Vceraj me je v krizu zvijalo, trebuh je bil ves razbolen, tako da sem kar en lekadol popila. Seveda sem pa zdej ugotovila, da mi je tudi BT padla!
Res probam vse odmislit a nekako ne gre!
A katera ve, kdaj in ce se BT zniza v nosecnosti?

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 444
21.5.2016 8:54:24   
Damuš
IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Damuš, katere rože pa imaš? Dvomim, da bi to bilo zaradi preveč vode ob presaditvi. Jih imaš v loncu ali v zemlji? Jaz sem naredila 2 leti nazaj ogromno napako. Vse rože sem dobronamerno za en popoldan postavila na teraso, da dobijo se več sonca.....vse mi je požgalo user posted image . Najprej rumeni listi, nato se posušijo in odpadejo. Pa letos se mi je to ponovilo...sicer samo z eno rožo, ampak so vseeno zaslužim medaljo user posted image .

Bršljanke imam. Ma ziher je zarad vode, ker že cel teden nič ne zalivam, pa je zemlja še vedno namočena. Zadnje 3 dni jih imam na balkonu (pa ni nič deževalo ... vsaj podnevi ne user posted image , ponoči pa ne vem ... se mi zdi, da tudi ne). Mam jih v koritih.

Sej sadike so močne (vsaj kolikor se spoznam, no), sam pač listi rumenijo. No ... danes nisem nobenega rumenega več našla, pa videla, sem da mlade poganja. tako da pa mogoče še bo kaj iz tega ratalo.

Sem jim pa ful dala tistega dolgoročnega gnojila. Mogoče sem ga tud tu kiksnla. Eh, jaz pa rože.

Aja Allstar ... si dobila?

Moja M je v polnem razmahu, tako da gremo v nove boje user posted image . Pač, ko bo čas.

Vse nosečke srečke, čestitke in srečno in mirno nosečnost želim prav vsem.

pa vsem novim ... dobrodošle. user posted image

< Sporočilo je popravil Damuš -- 21.5.2016 8:57:51 >

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 445
21.5.2016 9:00:37   
mimi_ka
Storžek3 user posted image ne obupat, kar pogumno v junij user posted image

Mava1975 vem, da je zelo težko pregnati črne misli, ampak poskušaj čim manj mislit na slabe stvari.mVse, ki imamo kakšno slabo izkušnjo za sabo, dobro vemo, kako težko se je veseliti in pozitivno razmišljati v teh začetnih tednih. Ampak jaz verjamem, da je vse ok in da tvoja pikica veselo raste v trebuhu user posted image srečno in oglasi se še kaj!

Pikapoka1980 žal mi je za te bolečine. Kaj to se ti je sedaj pojavilo al že prej? Glede bazalne temperature v nosečnosti nimam pojma, padla naj bi pred M, če prav vem. Kdaj pa imaš prvi pregled? Če te ful skrbi, pojdi mogoče na en samoplačniški uz. Držim pesti, da so to samo začetne nosečniške tegobe in da bo vse ok s pikico user posted image

(odgovor članu Pikapoka1980)
Neposredna povezava do sporočila: 446
21.5.2016 9:05:48   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: morskazvezdica

Pozdravljene!

Sem nova v tej temi user posted image Z možem sva se odločila da bova začela delat na še enem otročku. Doma imava že punčko februarko 2014. user posted image Z aprilom sem zaključila z jemanjem KT, tako da sva maja že šla veselo na delo user posted image Sem pa ta mesec imela res močne bolečine med O. Obup. Komaj sem preživela dopoldne v službi, ker sem se zvijala od bolečin. M naj bi dobila nekje konec drugega tedna.

Lep dan in stiskam pesti za vse nas!user posted image

Dobrodošla! user posted image
Tudi jaz imam februarčka, samo 2013 user posted image pa vidim, da je obe ne pričakujeva konec drugega tedna. Če nama je uspelo to rundo, bova imeli spet februarčke doma user posted image to bi bilo pestro res user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 447
21.5.2016 12:14:57   
morskazvezdica
Ja se strinjam da bi bilo imet pestro se enega februarcka,sploh ce bo tak karakter kot nasa gospodicnauser posted image imam pa res napihnjen spodnji del trebuha.tako da ce bo M prisla,potem mislim da bo kar bolece vse skupaj. user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 448
21.5.2016 12:53:47   
Katriss
No, debati o rožah se ne bom pridružila. Pri meni še kaktusi težko preživijo user posted image Nekako nisem za rože. Tiste na travniku mi zadostujejo user posted image

Menstruacije ne pričakujem spet 29.5., sva bila pridna, kolikor je pač to možno pri mojem divjem urniku v službi in upam, da se je kj prijelo. Še čaj krvomočnice sem pila, sicer ne čisto vsak dan, ampak mogoče bo kaj pomagalo. Pa ovulacijske teste sem delala, pridna sem bila user posted image Zdaj pa čakam na rezultat.

Vsem želim veliko user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 449
21.5.2016 14:41:34   
*tabu*
Moja user posted image je tudi prišla, tako da se selimo v naslednji mesec.

BT pa naj bi vso nosečnost ostala visoka, samo jaz si je nisem merila. Ko sem jo merila po ss pa je ostala dvignjena še kakšne tri tedne. Je pa res, da pri meni BT pred menstruacijo ne pade, ampak šele kakšen 5 dan novega cikla.
Potem je nižja do ovulacije in se nekje v treh dneh okoli ovulacije dvigne in ostane dvignjena. Tako da po moje je vsako žensko telo malo drugačno in se na te
stvari ni za zanašati.
Si pa tudi jaz ne predstavljam, da bi bila lahko mirna v nosečnosti po ss, res držim pesti, da se bodo negotovosti hitro razpršile... Težko je brzdati skrbi, ko se telo ves čas nekaj spreminja.

(odgovor članu Katriss)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?