Allstar
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka Allstar točno tako! Se popolnoma strinjam z vsem napisanim Kar se pa tiče stresa, forumov, razmišljanju o nosečnosti..pa meni paše, da se z nekom o tem pogovarjam, naj bo to najboljša prijateljica, ali pa ve na tem forumu. Nekomu moram naložit svoje probleme, skrbi, da sem potem bolj mirna, sproščena. In me to sploh ne obremenjuje, ampak ravno obratno, zame je to nek kanal sproščanja napetosti..jaz sem človek, ki ne more problemov zadrževati v sebi. Če bi bila prisiljena to početi,mda ne bi imela prav nikogar, komur bi lahko jamrala, bi grozno trpela E, točno tako je tudi pri meni . Se ne sekiram in obremenjujem. Naredim O teste, ker sem bolj mirna, ko vidim, da je O, kot pa da bi se spraševala ali jo mam ali ne (ne vem zakaj imam ta dvom v sebi ), BT pa si ne merim, ker tisto bi mi bilo pa že preveč dela in prva misel zjutraj. Sem na forumu, ker na tak način dam iz sebe, drugače bi verjetno ustavla prvega na cesti in mu vse povedala, hahaha . Živim pa normalno, ne dajem na stranski tir ničesar, to bom itak takrat ko bom noseča in ko bom imela malega otroka . Naredim vse kar je v moji moči in čakam na . Ampak ne čakam živčno. Čakam poleg vsega drugega, kar se dogaja v mojem življenju. In ko ne uspe, nisem potrta, ampak najdem en +, zakaj je pa OK, da ni uspelo tisti mesec . Vsaka od nas bo slej kot prej zagledala in potem težko pričakovanega ! Mayche, hvala za predlog knjige, je skočila na vrh seznama . Janchek81, tako je...življenje sedaj je pač stresno, za ene bolj za druge manj, odvisno kaj je za posameznika stresno in kako se s tem spopada. Lahko pa se 1x skupaj dobimo, po madjancino in bomo vse pozabile na stres
|