lastovica -> RE: decemberčki 2016 (29.6.2016 9:21:17)
|
Petra1980Po taki težki izkušnji pa vrjamem, da si zelo zaskrbljena. ampak, poskušaj se čim bolj umirit, ker s tem dejansko škodiš samo sebi in otročku. Vem, da je težko, ker tudi sama imam vsake toliko časa kakšno skrb. Jaz si enostavno rečem, če mi je namenjeno, mi je, če ne pa ne - narest itak ne morem nič. [sm=smiley1.gif] Jaz komaj čakam rezultate krvi naslednji teden - skrbi me namreč ali sem že prebolela toksoplazmo ali ne. Imam namreč spet enega malega mucka doma, plus še 4 odrasle, ki pa so večino časa zunaj. Sicer imam stika z mačkami in drugimi živalmi že od majhnega, pa tudi na vrtu se dosti potikam, tako da mislim da to sem prebolela, ampak dokler ni rezultatov.... sem pa včeraj jedla ribez direkt z grmovja, ga nisem nič prala, ker domačega pač nikoli ne perem...pa tudi na vrt grem običajno brez rokavic, ker si vedno rečem, grem samo mal pogledat, pol me pa tam en plevel zmoti, pa na drugem koncu, potem pa ves plevel z vrta ven potegnem...roke pa umazane [sm=smiley36.gif] Temu se pač reče ženska sitnost, ni kaj...[sm=jezicek.gif] In kako ste ostale? Sareta88 - nič nisi javila kako je bilo na NS? Je kaj narobe? Vem, da sva imeli na isti dan...
|
|
|
|