lastovica -> RE: decemberčki 2016 (14.7.2016 13:46:13)
|
Končno je tale vročina malo popustila. Pri nas na srečo ni bilo nobene hude ure, samo dež.[sm=smiley1.gif] K sreči vročina name nima nobenega vpliva, res pa je, da sem na šihtu pod klimo, doma se pa ob času vročine notri držim. Trenutno grem proti koncu 16. tedna. Se mi zdi, da se kar hitro obrnejo teli dnevi. še malo pa bo že morfologija, ki jo imam 9. avgusta. Takrat bom ravno v 20. tednu in upam, da bom tudi že kaj brcike čutila. Že sedaj sem malo bolj pozorna, če bi bi bilo kaj, ampak je še malo prezgodaj, glede na to, da je to prvi otrok. [sm=smiley36.gif] Za vozičke sem pa že gledala, sicer preko spleta. Tako všeč so mi bili vozički Coletto, ampak se nekako sedaj bolj nagibam na Wiejar. Bom mogla pa sicer zadevo vidt v živo in sprobat. Všeč so mi namreč oblike košar, pa tudi barvne kombinacije. Jutri grem pa malo na razprodaje in bom probala najti kakšno ugodno zadevo za otročička - no, naj bi bila deklica. [sm=smiley36.gif] Me počasi že kar grabi, da dejansko moram nekaj kupt. Sem pa rekla, da tisto glavno nakupovanje sledi po morfologiji, ampak če so pa sedaj akcije, je pa tud treba izkoristit. [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|