mimi_ka -> RE: II pričakujemo APRILA 2016 (1.4.2016 13:52:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka madjanca, iz tvojih ust v božja ušesa [sm=smiley36.gif] upam res, da bo od danes naprej vsak dan bolj zeleno [sm=smiley1.gif] Ashatan jaz sem tudi v tej drugi skupini in tudi počasi odštevam mesece [sm=smiley13.gif] držim pesti, da nama uspe pred koncem leta [sm=bravo.gif] Jaz sem 79 letnik. Pa ti? Meni se zdi, da malo rinem nekam, kamor bi morala vse skupaj raje pustiti pri miru......... Jaz sem pa zelo blizu, 80. Ja saj jaz sem se po tem splavu tudi to začela spraševat [sm=zmeden.gif] pa mi je moj G zdaj po tem, ko sem mu omenila, da me skrbi, če niso tudi leta kriva za ta ss, rekel, da to ne more nihče z gotovostjo vedet. Ker se ravno tako dogaja mlajšim, je pa z leti večje tveganje. In potem mi je svetoval, da če si otroka res želim, ni še prepozno, samo naj grem res takoj po tej M v akcijo in če v pol leta ne uspe, pa da naj pridem nazaj in se bova naprej pogovarjala. Samo jaz sem se odločila, da če do konca leta ne rata, bom verjetno kar dala na stran vse skupaj, pa čeprav je želja po [sm=duda.gif] močna. Vendar če ne bo šlo, verjetno že telo samo hoče nekaj povedat. Sploh pa če se mi ponovi še enkrat zgodba s ss, potem je res konec. No ampak nekaj časa še imava, morda bo pa sreča na najini strani [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|