Ashatan -> RE: II pričakujemo APRILA 2016 (28.3.2016 11:05:24)
|
Veš kaj me jezi? Sama nase sem jezna. Štiri otroke imava oba skupaj, vsi živijo z nama. Hišo dokončujeva, da se še letos selimo.....torej otrok je res dovolj, dela imam preko glave cele dneve z gospodinjstvom, nalogami, likanjem, kuhanjem, vožnjo po dejavnostih, z gradnjo.........In sva oba rekla, ajd, na izi vse skupaj, ni nama niti slučajno nujno imeti še skupnega, bilo bi pa lepo. Ampak imava otroke, fanta in punce, različnih starosti in različnih karakterjev.......če bo ratalo bo, če ne bo pa bo ok. Ampak kakšne pa smo ženske? Ko je projekt, je projekt, v katerega se vržemo na polno, načrtujemo, merimo, razmišljamo, sanjarimo.......Moje življenje in moje M so bile čisto v redu in mirne dokler se nisva tega odločila. Sedaj pa zraven vsega, kar imam cele dneve za delati, razmišljati, tudi fizično delati kaj na hiši, sem si še ta projekt na glavo nakopala. In ko seveda se uspe, se počutim slabo in neuspešno in kaj je z mano narobe......Kot da je to nek osebni poraz. A če si ne bi tega projekta zamislila, bi bila čisto zadovoljna in mirna. Tako pa v hiši, v kateri še niti živimo ne, že planirava kam narediti še eno otroško[sm=smiley24.gif] Ta psiha naša babja me jezi, ko si mira ne znamo dati. In do O sem mirna, tudi čez celo O sem mirna, potem sem pa 14 dni razvalina in ves čas v tistem, a bo, a bo, a bo....... In kakšna je recimo to sedaj fora, da sem M dobila na 27 dan (vsaj 3-5 dni prehitro kot celo življenje), predeN sem prvič zanosila je merjenje BT dve celi leti bilo zelo natančno, pade temp in pride isti dan M. Vedno je tako bilo, tako da testi niti niso bili potrebni, je bila padec BT tako kot tista neg na testu komu drugemu. Tudi sedaj kar si jo merim, vsakič isto, pade temp in pride M. No, kaj pa sedaj, ko sem iz sob na ned dobila prehitro [sm=hudicek1.gif] in je BT še danes lepo povišana[sm=zmeden.gif] No, take bedne me ubijajo, takšne fore, da moram sedaj še to v mislih imeti, kaj je sedaj še s to BT[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|