Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo APRILA 2016 (28.4.2016 9:57:43)
|
Drzim pesti, da bo kljub temu [sm=rozacrtici.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sama sem bila vceraj pri ginekologinji, mi je naredila ultrazvok in me dala na krvnega. Krvni je 0,35 tako da koncno sem na nuli. Na uz je rekla, da je vse ok in da bi morala dobiti M cez nekje 2 tedna, ker sem na sredini cikla. Sama sem sicer mislila, da jo bom dobila vsak cas, ker me je zacelo spikat v jajcnikih en dan pred tem in to je ponavadi kaksen dan pred M. Nikoli do sedaj nisem cutila ovulacije, tako da mogoce je to prvic, da jo cutim, ker ce sem sredi cikla bi to stimalo, plus izcedek je taksen temu primeren. Itak pa ne nameravava delat na otroku tako da nima nobene veze. Me je pa ze vnaprej strah kako bo, ko pride [sm=hudicek1.gif] ker je od januarja nisem imela in bi tale znala bit peklenska. In super seznamcek ta mesec! Sem full vesela za vse, ki ste zagledale [sm=rozacrtici.gif] in za tiste, ki testa se niste delala se vedno stiskam pesti. Vse ostale pa naslednji mesec.[sm=bravo.gif]
|
|
|
|