Janchek81 -> RE: II pričakujemo APRILA 2016 (15.4.2016 10:34:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Amour Janchek, a veš, da sem ravno zadnjič možu rekla, da sta mi prvi dve tretjini minili brez posebnih skrbi, itak, po malem te vedno skrbi, ampak nekako nisem zares dvomila, da bi šlo lahko kaj narobe. Zdaj, ko smo začeli zadnjo tretjino, pa samo tuhtam, kaj vse se lahko zaplete par tednov pred rokom in med porodom. Tako da v resnici je mene začelo zvijati šele zdaj [sm=smiley36.gif] No, evo, mi smo danes napolnili 28. teden, jutri začnemo 29. Pri meni v glavi je ves čas prelomnica 30. teden, se mi zdi, da takrat pa začne iti zares[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Ne vem, zakaj tako razmišljam, a nekako se mi zdi, da ko prideš čez 30-ko, pa lahko kar vsak cajt rodiš [sm=smiley36.gif] (smo ravno zadnjič doma debatirali, da v naši familiji vsi rojevamo po roku in na hitro ;) ) Ja, 30T je res prelomnica, ker če tudf takrt rodiš je z otročkom OK ... [sm=smiley36.gif] Opažam, da sva narazen ravno 11T [sm=jezicek.gif] Men so npr pri 32T delali zunanji obrat in so rekl, da lahko tud rodim ko se bom vračala domov ... no in sm se mal bala ... pa sm šla vseen 2 dni čez rok [sm=smiley1.gif] Med porodom boš mela tok enih strokovnjakov okol, da te bojo že zrihtal tko k treba, edin če si ena izmed tistih zagovornic k hočjo rodit doma [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|