mimi_ka -> RE: II pričakujemo APRILA 2016 (13.4.2016 9:16:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tara90 Se še sama malo javljam po dolgem času.. sem poskušala malo odmisliti vse skupaj. In moram reči, da mi je kar uspevalo, bolj kot katerikoli mesec prej. Celo na krvomočnico sem pozabila in sem jo pila samo prva dva dni po M, potem mi je pa čisto šlo z glave. Zdaj pa, ko se bliža M, me pa spet malo daje[sm=jezicek.gif] Iskrene čestitke vsem trem novim[sm=nosecka.gif]!!! Res sem vesela za vas! Želim vam lepo in mirno nosečnost in srečno vse do konca!![sm=bravo.gif] Tara, tudi jaz sem čisto odmislila ta mesec. Se mi toliko drugega dogaja in te obveznosti z izpitom, da res nimam časa mislit na to [sm=smiley1.gif] sem pa zdaj ravno v času O in moram priznati, da nisva ravno ne vem kako pridna, ker res ne želim več seksa samo zaradi oploditve in vseh teh pritiskov, ko se neprestano sprašuješ, a sva ujela pravi čas al ne, a bova danes al ne, jutri pa sigurno morava...res ne želim več tega. Če je namenjeno, se bo prijelo, pa tudi če bova med O samo enkrat, je to lahko dovolj. Če pa ni, pa pa se pač ne bo, pa če se na glavo postavim. Tako da ta mesec sem čisto na izi, brez nobenih pričakovanj. Zdaj itak razmišljam o novi službi, bolj kot o drugih stvareh in se res veselim tega, da bom spet delala. Ker priznam, da se doma sama sebi zdim že kar malo nekoristna in si grem kak dan prav na živce [sm=jezicek.gif] tako da komaj čakam po tako doooolgi pavzi nazaj delat.
|
|
|
|